Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DAIHATSU YRV TURBO 130 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מכוער, גם שילדה גרועה וגם בטח יעלה כמו קליאו ספורט... נשמע מתכון מעולה להצלחה :lol:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

אני לא מבין למה לעשות דגם חזק לאוטו הזה כאילו מישהו יקנה אוטו במחיר שהוא עולה.הוא לא נראה ספורטיבי בכלל אז בשביל מה בכלל לייצר אותו עם המנוע הזה :?:

פורסם

אני מניח שאילו היא היתה נמכרת כאן היא היתה עולה כ115 אש"ח. האם לא הייתה מעדיף כבר HGT עליה?

ומבחינת אוטו' אני אעדיף רכב אחר שהוא יותר טוב מהדייהטסו גם אם הוא לוקה בביצועים לעומתה.

אין לדגם הזה סיכוי בארץ, אולי כן אם הוא ימכר במחיר מצחיק לליסינג והשכרה אבל גם אז אני לא בטוח שהיא תהיה מבוקשת.

פורסם
יותר זול מכול המכוניות שאמרתם,יותר זול מהיאריס עם 100 כ"ס

ואם כבר אמרתם פיאט,למה לא מביאים את זה?

לא יקר בחו"ל

Barchetta

http://www.fiatbarchetta.com/2003.html

1. אין מצב שהדייהטסו תהיה זולה מהיאריס TS וגם אם כן אני עדין הייתי מעדיף את היאריס.

2. הלוואי עלי שיביאו את הBarchetta.

פורסם

תראה אתה טועה (ואני אומר את זה בוודאות אפילו מבלי להכנס ללינקים שכתבת). מבחינה הגיונית הYRV Turbo אמורה לעלות בארץ כמו טריוס בגרסא הכי מאובזרת, שזה יותר מהיאריס TS או בערך כמו הHGT.

נ.ב.

לא הייתי מיעץ לך להתבסס על מחירים מאנגליה שהם רוב הזמן יקרים יותר משאר אירופה.

פורסם
אני לא מבין למה לעשות דגם חזק לאוטו הזה כאילו מישהו יקנה אוטו במחיר שהוא עולה.הוא לא נראה ספורטיבי בכלל אז בשביל מה בכלל לייצר אותו עם המנוע הזה :?:

במילה אחת - תדמית 8)

יניב

• תוכן חדש...