Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רכיבי המערכת ?

בכללי המחיר יקר , בדיוטי פרי עולה 1400 , תקנו אותי אם אני טועה אבל עם שנה אחריות (שוב תקנו אותי אם אני טועה)...

על 3 שנים אחריות משלמים יותר.. ופה יש רק שנה אחריות , במילה אחת לא לקנות מהאינטרנט.

פורסם
שלום לכולם

מה דעתכם על הדגם DEHP 7750 של פיוניר:

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3568,normal_sales

נשמע טוב לא?

למה לא ממליצים הרבה עליו?

מחכה לתשובה....תודה

יש לי את הרדיו דיסק הזה באופן אישי ואני מאוד מרוצה ממנו.

עיצוב יפהפה ואיכות סאונד ממש מעולה...

אני קניתי אותו מהדיוטי פרי ב-300 דולר והוא שווה כל שקל,מחוץ לאינטרנט

הוא עולה בסביבות ה2000 שקל.

אני אישית לא ממליץ לך לקנות מהאינטרנט,במיוחד לא מווקאל.

פורסם

מישהו יודע מה ההבדל בינו לבין ה - 770?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
למה לא מווקאל ?

ווקאל מוכרים רדיו דיסקים מחודשים/פגומים...ואני לא אומר סתם,אני מדבר מנסיון מר

ולגבי השאלה השנייה,אין הבדל מהותי בין 770 לבין 7750 של פיוניר רק ש770 הוא דגם

אמריקאי ו7750 הוא דגם אסיאתי,את ה770 מכיילים בארץ ובגלל שהוא בעצם נפתח אתה משלם מעט יותר

על ה7750 שמתאים לתדרים בארץ.

פורסם

תודה למגיבים

אני חושב להתקין מערכת במשכורת הבאה

שמורכבת מ:

1- הרדיו דיסק של פיוניר (מהדיוטי פרי)

2- המגבר של JBL(גם כן מהדיטוי פרי)

3- קומפוננט של מורל פולס

4- סאב: ה LANZAR MAX12

יש לכם המלצות..שינויים..הצעות...הכל! תגידו לי מה אתם חושבים שכדאי לעשות

אגב..אני לא מעוניין בבמה אחורית אז אל תתנו הצעות עליה..

פורסם

לחסוך 400 ש"ח ולקנות את ה5750 של פיוניר , ללא תצוגות אבל אם אותו מפרט בדיוק , לא להתלהב מה6.5 וולט ביציאות RCA ....

ולהשקיע את ה400 שקל האלה בקומפוננט יותר טוב ממורל פולס הסיני הזה ...

לגבי הסאב, נחמד כעיקרון יש או אותו או את הפיוניר החדש , לא שמעתי אף אחד מהם לכן אין ברשותי לשפוט אותם.

פורסם
לחסוך 400 ש"ח ולקנות את ה5750 של פיוניר , ללא תצוגות אבל אם אותו מפרט בדיוק , לא להתלהב מה6.5 וולט ביציאות RCA ....

ולהשקיע את ה400 שקל האלה בקומפוננט יותר טוב ממורל פולס הסיני הזה ...

לגבי הסאב, נחמד כעיקרון יש או אותו או את הפיוניר החדש , לא שמעתי אף אחד מהם לכן אין ברשותי לשפוט אותם.

אם אתה אוהב עיצוב יותר חדשני ויפה...אתה יכול להוסיף פחות מ200 שקל ולקנות את ה770

כמו ששאולי אמר אין אבדל מהותי בין ה770 ל7750

פורסם

שאלה לי אליך :

מה יותר חשוב לך ?

שהפאנל שלך יראה "יפה וחדשני" כמו שרשמת , או שיהיו לך סט קומפוננט בכמה רמות יותר גבוההות מהמורל פולס הסיני הזה ?

גם 200 שקל זה סכום נכבד, ב700-750 אפשר לרכוש סט טוב מאוד .

לדעתי להשקיע בHU בגלל שהוא יפה ובגלל זה להזניח את ההשקה בקומפוננט קדמים זו טעות איומה.

פורסם
שאלה לי אליך :

מה יותר חשוב לך ?

שהפאנל שלך יראה "יפה וחדשני" כמו שרשמת , או שיהיו לך סט קומפוננט בכמה רמות יותר גבוההות מהמורל פולס הסיני הזה ?

לדעתי להשקיע בHU בגלל שהוא יפה ובגלל זה להזניח את ההשקה בקומפוננט קדמים זו טעות איומה.

לי אישית ..?

אני מוכן להביא עוד 180 שקל מאיפה שהו ולקנות דגם הרבה יותר חדשני!

והרבה יותר יפה..

פורסם

ולשמוע 2 בשתי רמות פחות בגלל קומפוננט זול ?

אחלה דעה, העיקר שאתה רואה דולפינים שוחים בים הכחול , (חדשני?!) מה הקשר? התכונות דומות מאוד !

(אולי אני מגזים אבל לדעתי השקעה ברמקול זה הכסף שאתה משלם איכות ההתקנה ואטימה בדלתות, מה לעשות שהכסף זה אחד השיקולים)

פורסם
שאלה לי אליך :

מה יותר חשוב לך ?

האמת...שאני מעדיף את איכות השמע כמובן!

אז אני יכול לוותר על הדגם 7750 ולהביא *** להביא = לרכוש *** דגם עם אופציות זהות אבל פחות יפה....

ולהשקיע בקומפוננט יותר טוב..

אזז מה אתם מעדיפים לי בקשר לרדיו דיסק פחות יפה ולגבי קומפננט יותר טוב!.?

תודה כולם!

• תוכן חדש...