Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני חדש בתחום המכוניות והשמח לקבל את עזרתכם .

חשבתי שאולי תוכלי להסביר לי על המערכות השונות במכונית ולעזור עם הידע הרב הנמצא אצל משתמשי הפורום .

השמח לקבל את עזרתכם בעניין בתודה , אלי .

פורסם

תודה לך , אבל עדיין הייתי מעדיף שיסבירו לי כאן משתמשי הפורום כי מתי שאני קורא ממאמרים אני מבין פחות טוב אבל מתי שמסבירים לי אני מבין יותר טוב ...

פורסם

בסוף ינעלו לך את השרשור,..

תן לפחות שאלה רצינית למשהו שלא הבנת מהמאמרים.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
בסוף ינעלו לך את השרשור,..

תן לפחות שאלה רצינית למשהו שלא הבנת מהמאמרים.

בסדר אז נתחיל בכך עם תוכלו להסביר לי מהם מתלים

תודה אלי .

פורסם

רק מלראות את הכותרות של כל המאמרים יש לי הרבה שאלות

לכן אני אני גם ישאל שאלות ואני חושב שהיה טוב גם שכל אחד יביא מהידע שלו קצת בקשר למערכות השונות במכונית

בתודה ,אלי .

פורסם

אתה רק "מתחיל" עם מתלים - אז אפשר להבין ממך ידידי שיש לך הרבה שאלות

תעשה חיפוש בפורום - (למעלה) כתוב "חפש" תחפש שם על כמה וכמה נושאים שאתה לא ממש מבין בהם ואתה מעוניין לדעת יותר.

תקרא - ואחרי שתקרא כבר יהיו לך שאלות יותר ספציפיות וככה יהיה יותר נוח לחבר'ה בפורום לענות לך !

ככה פשוט אף אחד לא יתיחס לזה - מתלים זה בטח נושא לא קטן - זה לא הגיוני שמישהו יבוא ויתחיל להסביר ולרשום לך פה מה זה מתלים...

תקרא בפורום תחפש ותשאל שאלות ספציפיות כולם פה ישמחו לענות לך !

בהצלחה !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
אתה רק "מתחיל" עם מתלים - אז אפשר להבין ממך ידידי שיש לך הרבה שאלות

תעשה חיפוש בפורום - (למעלה) כתוב "חפש" תחפש שם על כמה וכמה נושאים שאתה לא ממש מבין בהם ואתה מעוניין לדעת יותר.

תקרא - ואחרי שתקרא כבר יהיו לך שאלות יותר ספציפיות וככה יהיה יותר נוח לחבר'ה בפורום לענות לך !

ככה פשוט אף אחד לא יתיחס לזה - מתלים זה בטח נושא לא קטן - זה לא הגיוני שמישהו יבוא ויתחיל להסביר ולרשום לך פה מה זה מתלים...

תקרא בפורום תחפש ותשאל שאלות ספציפיות כולם פה ישמחו לענות לך !

בהצלחה !

אוקי , אני מודה לך על העזרה .
  • תוכן חדש...