Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפל לי מגן מנוע - גולף 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום,

יש לי גולף 1.6 משנת 2000.

בעקבות חניית הרכב אנכית למדרכה, נפל לי הפלסטיק השחור שמתחת לטמבון הקדמי (זה שמתפרש על החלק הקדמי התחתון של הרכב). היום, ושוב עקב חניה אנכית למדרכה, נעקר לי החלק הקדמי של מגן המנוע.

מכיוון שאני מניח שבצ'מפיון יעשקו אותי, חשבתי לבצע התיקון במוסך לא מורשה.

מה דעתכם? האם אתה מכירים מוסך שאינו מורשה אבל שיודע לטפל בגולף (באיזור חיפה או המרכז)? כמה החלפת חלקים אלו אמורה לעלות?

מאוד אשמח לקבל תגובות!

תודה.

פורסם

אם החלקים אצלך לא אמורה להיות בעיה להחזיק אותם למקום בכל מוסך שלא יהיה

רז, הקארטר נמצא כמעט בציר הגלגלים לכן אין כלכך מצב שהוא פגע בקארטר.....

בכל מקרה החצאית הקידמית נמוכה מאוד ונתלשת רבות - פתרום טוב לסיפור הזה : שיש לך חניה מול מדרכה, תעשה אותה ברוורס, גם נוח יותר לצאת וגם לא תהרוס כלום כי מאחורה גבוה

פורסם

g harel כתב:

בעקבות חניית הרכב אנכית למדרכה, נפל לי הפלסטיק השחור שמתחת לטמבון הקדמי

והיום, ושוב עקב חניה אנכית למדרכה, נעקר לי החלק הקדמי של מגן המנוע

בקצב הזה מחר אתה תחנה אנכית למדרכה וייעקר לך המנוע עצמו כולל ההגה והמזגן!! לא משנה מה קורה, מחר - אל תחנה אנכית למדרכה!!
פורסם

אתם מכירים מוסך שבו אני יכול לבצע התיקונים ושלא יהיה יקר כמו בצ'מפיון? אני חושש שהחלקים נשברו ולכן נראה לי שאני אצטרך חלפים בנוסף להרכבה..

פורסם

החצאית פלסטיק מקדימה גם לי נפלה ותכניס אותה חזרה מסביב.... לרוב היא לא נשברת

לגבי הכיסוי התחתון-הוא לא חובה ומפריע בהחלפות שמן בבית היכן שאין ליפט.

פורסם

זה לא בדיוק פלסטיק, זה חומר קצת יותר חזק , מזכיר פיברגלאס.

בכל מקרה, אם הוא נפל לגמרי אז כנראה שנשבר משהו, אם הוא לא נפל אלא רק השתחרר מקדימה,

אז זה קל מאוד לסדר את זה.

בגדול זה מוחזק ע"י שני ברגים מקדימה ועוד שני אומים מתברגים מאחורה , הייתי מסתכל קודם לראות אם הברגים נשארו מוברגים בעוד המגן נתלש, אם כן, אז הייתי ממליץ להתחיל לחפש מגן חדש בפירוקיות.

הייתי ממליץ גם לפני הכל לבדוק מחיר בצ'מפיון, לפעמים המחירים שם מאוד מפתיעים.

אני אישית הצלחתי בשני מקרים להשיג חלק מקורי שם במחיר יותר זול מאשר אצל הפרסי !

המגן הזה לדעתי זה אחלה דבר, כי פעם שתלו לי באמפר גבוה לא מסומן באמצע כביש חדש (וגם הבאמפר חדש),

חטפתי מכה מלמטה והמגן לקח אותה בכבוד.... (למחרת הרכב היה כבר על ליפט , לוודא שכלום לא נפגע.)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אם הברגים מוברגים וזה נתלש..זה אומר שזה הרחיב את החור של התפיסה...לא צריך להחליף לחדש...לוקחים חתיכת פלאח של אלומיניום חותיכים קוביה...עושים חור...וזה נהפך לשייבה עם שטח מגע גדול...סוף סיפור

פורסם

אכן היה לי את זה בבורה, ולמדתי, ועכשיו עם ה(חוסר)גובה שלי אני מחנה רק ברוורס וגם זה לאט לאט לאט. בכל מקרה התיקון של זה לא כל כך יקר כמו שאתה חושב, בצ'מפיון הם בכלל קוראים לזה "קרטון מנוע תחתון", והמחיר של התיקון כזכור לי היה בהתאם למילה 'קרטון', כלומר לא מאות שקלים. אמנם יכול להיות שהם נהיו עוד יותר חזירים עד היום, אבל שווה לבדוק.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אם תחכו למחר אני אגיד לכם מחיר רישמי של צ'מפיון לחרטה הזה - ואכן זה נקרא קרטון תחתון פרונט....

וכמעט תמיד אפשר לתקן את הקיים עם קומבינות כאלו ואחרות מעט יצירתיות ומכונאי שלא רוצה לדפוק אותך...

פורסם
אייל אם הברגים מוברגים וזה נתלש..זה אומר שזה הרחיב את החור של התפיסה...לא צריך להחליף לחדש...לוקחים חתיכת פלאח של אלומיניום חותיכים קוביה...עושים חור...וזה נהפך לשייבה עם שטח מגע גדול...סוף סיפור
אולי מדובר בחלק מעט שונה , מכיוון שבפולו, קל לראות שברגע שהוא נתלש, החור של הבורג לא יתרחב ,

מכיוון שמדובר בחלק מרובע קטן שיושב בקצה ובולט החוצה, ואז במידה ויתלש, יתלש ריבוע הפלסטיק , ואז שום פלאח שבעולם לא יוכל לחבר את זה.

כבר יצא לי לראות תמונות קשות כאלה :-D , ואני מפרק את ה"ח$א" הזה לפני כל טיפול...

(לוקח יותר זמן לפרק את זה , מאשר כל הטיפול כולו...:? )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מחיר החלק המקורי מטורף ,מעל 1300 ש"ח.

שוב אם נשאר לך החלק התחתון תלוש או שבור, ניתן ברב המיקרם לתקנו.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
זה סתם מעצבן, אצלי אין את זה וככה הכי נוח

ולא מפריע לך שיכולים להיכנס לשם מים או דברים כאלה... ? (אני כבר לא מדבר על באמפרים..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...