Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסופר לנסר ידני 94?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 20 ואני לא אוהב את המכוניות הקטנות (אונו 205 וכו')

אני מחפש רכב כמו הסופר לנסר למשל או כמו הלנטרה או הלנטיס

אני מחפש אוטו אמין, מהיר יחסית (לא טיל בליסטי),

ושלא יקרע לי ת'כיס

מצאתי סופר לנסר 94 גיר רגיל שחורה ממש יפייפיה

יד שלישית הוא אומר שבמשפחה

האוטו עבר ראש מנוע

וככה ניראה שהאוטו טוב

הוא רוצה מחירון 19,000 שווה לתת על האוטו הזה מחירון?

מה אתם אומרים?

תודה מראש...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83221

פורסם

ידני לא מוכרים מחירון ולוקח זמן למכור ידני.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

להפך, ישנהם הרבה צעירים שמחפשים ידנית בעיקר בגלל המהירות שהיא מציעה. הן בגרסת האוט' ובגרסת הידני.

הידניות בארצינו הן יחסית "נדירות" ואולי ישנם מוכרים שירצו מעל המחירון למרות שאין הצדקה בכך.

כמובן שהאוטו אמין ( גרסת הידני עוד יותר), מכייון שהיא לא סובלת ממחלות הגיר האוט'.

סה"כ אוטו אמין, מאוד דינמי, חלפים זולים ובשפע, ביטוח לא הכי זול, צריכת דלק מעל הממוצע, מנוע 113 כוח סוס.

מה הקילומטרז של האוטו שבו אתה מעוניין?

פורסם

אנחנו לא יכולים להגיד כלום , ממה שתיארת נשמע סבבה.

קח לבדיקה , אם אין שום פגיעת שילדה או תיקונים שעולים על המחיר שהורדת לו מהמחירון אז תתחדש.

פורסם

סופר לנסר ידנית דווקא נשמעת כמו מציאה טובה יחסית (אומרים שהאוטו הזה שותה דלק ואם כבר גרסה ידנית אז כנראה חסכונית יותר).

113 כ"ס נשמע מכובד, אך אם באמת כמו שאמרו פה שהביטוח יקר, אז אולי תוכל לבדוק גם עם הונדה סיוויק (נדיר למצוא ידנית במצב טוב, אבל עדיין), הביטוח שלה גם יקר אך ההונדה מציעה 125 כ"ס.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
סופר לנסר ידנית דווקא נשמעת כמו מציאה טובה יחסית (אומרים שהאוטו הזה שותה דלק ואם כבר גרסה ידנית אז כנראה חסכונית יותר).

113 כ"ס נשמע מכובד, אך אם באמת כמו שאמרו פה שהביטוח יקר, אז אולי תוכל לבדוק גם עם הונדה סיוויק (נדיר למצוא ידנית במצב טוב, אבל עדיין), הביטוח שלה גם יקר אך ההונדה מציעה 125 כ"ס.

יוסי.

הביטוח של ההונדה גבוה מהלנסר, כמו כן המחריון שלה גבוה פי כמה וכמה.

וכבעל סיוויק לשעבר אני יכול להגיד ששניהן מכוניות מאוד דומות, ההונדה חזקה יותר כן, אבל בכל שאר הפרמטרים, תמצא דברים דומים מאוד.

פורסם

היתה להורים שלי (בזמנו) סופר לאנסר אוטומטית שנת 94 חדשה, אני נהגתי בו לא מעט והרכב די מהנה לנהיגה אם אני זוכר נכון לא סבל מבעיות אמינות (נמכר כנראה הרבה לפני שצצו הבעיות עם הגירים האוטומטים) ב 4500 סל"ד ממש מרגישים איך הרכב מקבל כוח ומאיץ יפה, כמו שכבר כתבו יש לרכב 113 כ"ס שזה די מכובד ל 1.6 ליטר

• תוכן חדש...