Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה B4 שלי - תמונות וסרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל אחי תודה על ההסבר שנתת לאנשים שהתקשו להוריד

דבר שני בקשר למערכת אכן כן הרדיו דיסק מקורי חוסם לי הרבה אפשרויות להתקדם אבל למרות כל זה הגעתי לרמות גבוהות למי שיצא לשמוע את המערכת שלי יודע עם אתה גר באזור הצפון ותרצה לשמוע אז בכייף ואני מבטיח לך שאחרי זה התגובה שלך תהיה שונה

ודרך אגב הוצאתי מהמכשיר RCA והכי חשוב זה הכיוונים.

אני מאמין לך אחי :-)

אני לא אומר שהאיכות גרועה כי לא שמעתי במו אוזניי וריאלי, שמעתי רק בסירטון ושמתי לב שיש מעט רעש מהבאס, אבל בכל זאת. אמתי זה אמיתי ולא סירטון...!

כל הכבוד לך, באמת!

מקווה מאוד שבזמן הקרוב גם תימצא את הרדיו דיסק! :wink:

פורסם
אני מאמין לך אחי :-)

אני לא אומר שהאיכות גרועה כי לא שמעתי במו אוזניי וריאלי, שמעתי רק בסירטון ושמתי לב שיש מעט רעש מהבאס, אבל בכל זאת. אמתי זה אמיתי ולא סירטון...!

כל הכבוד לך, באמת!

מקווה מאוד שבזמן הקרוב גם תימצא את הרדיו דיסק! :wink:

תודה רבה....

ואני מתלבט עם לבנות מביפר בניה לרדיו דיסק או לבדוק עם יש מתאם מקורי ועם שווה לי להזמין אותו הכל ענין של תקציב אבל מקווה שיהיה בסדר!:-)

פורסם
soundstorm יוכלו אולי לעזור לך בקשר לבסיס של הרדיו דיסק.

כדאי ליבדוק :wink:

תודה על הצעה אני מכיר את הבחור ואכן עוה עבודות יפות.

אבל אני יכול לבד לעשות את הבניה אני פשוט מתלבט בנתיים עם להשקיע ברדיו דיסק כסף או שפורים אחרים.

• תוכן חדש...