Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע באוטו מערכת שכוללת:

HD של KENWOOD, רמקולים אחוריים של KENWOOD 300W ורמקולים קדמיים של MAC AUDIO.

אני מעוניין להוסיף סאב ומגבר, ורציתי לדעת אם החבילה הזו משתלמת?

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=772&CatCode=104

נ.ב.

בעקרון, אם יש למגבר 4 יציאות, אז אני יכול לחבר אותו לסאב ולרמקולים האחוריים בלבד, נכון?

כמה צריכה לעלות התקנה של המערכת?

תודה לכל העונים.

פורסם

שמעתי את הסאב שמקבלים "חינם" וממש ממש ממש לא אהבתי .

לגבי המגבר אני לא מכיר ולא התנשאתי .

לגבי הרמקולים , ביננו - זבל סיני ב20 שקל...:?

תחשוב טוב , תשקיע עוד קצת על מגבר טוב (JBL) ועוד כמה גרושים על סאב .

התקנה זה בין 300- 400 שקל . תלוי איפה , אני מכיר בחור נחמד שיוכל לעשות את העבודה ב250 .

בעיקרון זה לא סיפור כזה גדול .

לגבי השאלה האחרונה , התשובה היא כן , אם יש לך מגבר 4 יציאות - 2 מהן מגשרים לסאב ואת ה2 הנותרות מחברים לרמקולים שאתה רוצה . (בדרך כלל מגבירים קומפוננט מקדימה) במקרה שלך תגביר את הקנהוד שיש לך אם אתה רוצה .

פורסם

אם אתה רוצה משהו יחסית זול, באופציית "חבילה" כזאתי.

אז אני יודע שמוכרים את המגבר מונובלוק של lightning audio, או את ה2 ערוצים מסדרת BOLT + הסאב 12" סדרת BOLT, עם תיבה מתאימה(מה שגם עולה כסף אתה יודע...) בסביבות ה1300 ש"ח.

לא הכי איכותי בעולם, אבל תמורה נאה לסכום כזה.(רק התיבה זה בסביבות 250 ש"ח,אם אתה לא בונה לבד)

ונשמע הרבה יותר טוב מה"זבל סיני" שתואר פה מקודם..:).

אבל עדיף שתתקין מגבר 4 ערוצים עכשיו, ותחסוך למגבר וסאב בהמשך, שזה עדיף כרגע אם אין ה לך הגברה לרמקולים.

ואל תשכח גם את ההתקנה שעולה כסף אם אתה לא מתקין לבד,וכמובן חיווט מתאים ועלותו בהתאם.

under construction..

• תוכן חדש...