Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין מנועי VAG 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טורבו K03S במקום K03 רגיל שלמעשה זה K03 לכל דבר רק עם פליטה משופרת

ותוכנה....

מנועי ה225 כ"ס זה כבר סיפור אחר לגמרי : מדובר בטורבו K04 023 נדמה לי....מדובר בבלוק אלומיניום תלתלים ובוכנות מחוזקים מעברים בריאים יותר - קיצר המנוע יותר בנוי להספקים

בכל מקרה להעלות 150 כ"ס ל190 כ"ס כרוך בצ'יפ ומעט מאוד בלאי מוגבר...צריכת דלק כמעט זהה

הה180 עולה ל210 עם צ'יפ (אלו ההצהרות בכל אופן)

פורסם

אתה מקבל 180 כ"ס בריאים בדיוק כמו המנוע שבא 180 כ"ס מהחברה

למעשה זה אם אתה שם אצל גיא פרילינג תוכנה מקורית (יש לו תוכנות מקוריות מבית פלוץ גגן) אם תשים (שוב ממליץ בעיקר על גיא פרילינג) אצלו צ'יפ של סופר צ'יפ תעמוד על בערך 190 כ"ס עם צריכת דלק בסדר גמור (פה בפורום יש בחור בשם שי...חבר טוב שלי הכי טוב שלי !.....יש לו גולף עם צ'יפ מקורי ל180, אין ש-ו-ם הבדל לפני ואחרי בכלום לא דלק לא כלום - אבל...האוטו נוסע הרבה יותר חזק...בדוק

בלחיצות מול GTI 150 הוא נותן לה בשלישי הערכה גסה של איזה 3 מכוניות...אם לא קצת יותר

פורסם

למעשה זה אם אתה שם אצל גיא פרילינג תוכנה מקורית (יש לו תוכנות מקוריות מבית פלוץ גגן) אם תשים (שוב ממליץ בעיקר על גיא פרילינג) אצלו צ'יפ של סופר צ'יפ תעמוד על בערך 190 כ"ס עם צריכת דלק בסדר גמור (פה בפורום יש בחור בשם שי...חבר טוב שלי הכי טוב שלי !.....יש לו גולף עם צ'יפ מקורי ל180, אין ש-ו-ם הבדל לפני ואחרי בכלום לא דלק לא כלום - אבל...האוטו נוסע הרבה יותר חזק...בדוק

בלחיצות מול GTI 150 הוא נותן לה בשלישי הערכה גסה של איזה 3 מכוניות...אם לא קצת יותר

אם היית קצת יותר בקיא , היית יודע שזה לא משנה אם זה גיא או אחמד או האלמנט החמישי

או רדיו מילנו , או כל שאר מתקיני הצ'יפים למיניהם בארץ

כ-ו-ל-ם עובדים ביחד .

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אם היית יותר בקיא אז לא היית מזיין את השכל במה שאתה לא בקיא כי שישרפו לך מחשב רכב בגלל הלחמה לא נכונה של סוקט אצל אחד המתקינים....אתה תבין למה כדאי ללכת לגיא -

פעם הבאה שאתה רוצה לערער על משהו שמישהו אומר - אז כדאי מאוד שתברר

כי גיא צורב לבד, או משנה מפה דרך השקע לבד....וE&A לדוגמא עובדים לבד ולא קשורים לגיא

אגב אם היית מבין קצת יותר : אז היית יודע שמחשב הרכב בגולף עומד במקום שהוא חשוף לכל החרא והמים שבעולם....ואני לא רוצה לנקוב בשמות אבל אדם מסויים הלך למתקין מסויים שהתקין לו צ'יפ מאוד ספציפי וכתוצאה מאי אטימה טובה של המחשב לאחר ההתקנה הלך לאותו אדם מחשב רכב - סתם שתבין : מחשב רכב חדש בצ'מפיון כלל קידוד אמובילייזר מחירו עומד נכון להיום על 10,500 כן אתה לא טועה 10,500 שקל זה המחיר נכון ללפני שבוע ימים אחרי 30 אחוז הנחה על עבודה ו10 אחוז הנחה על החלק - אז אל תבלבל בשכל ותגרום לאנשים נזקים כי בגלל בן אדם כמוך, אותו אדם ילך למתקין מעפן כדי לחסוך 200 שקל "כי כולם אותו דבר" ואחרי זה ישפוך 11 אלפיות בצ'מפיון על מחשב

באהבה - עתיד

ודבר נוסף - לא לי הלך מחשב, ככה ש...

פורסם

תבין עתיד, ההתקפה שלך נובעת מניסיון הגנה , אבל זה לא הולך ככה.

גיא כמו כולם , עובד ביחד עם כולם , E&A והאלמנט החמישי וכל מה שתרצה, כולם יד אחת בעסק הזה!!!

ותאמין לי שאני לא "מזיין את השכל" והמחשב של הגולף נמצא מתחת למכסה מנוע בדיוק מתחת לווישרים

וכולה פירוק של 4 דק' ומגיעים אליו, לגבי האטימה.. אטום הבן אדם שלא יודע לאטום חזרה את הגומיה .

אז ככה שלא יודע מי הפראייר שיילך וישלם 10-11 אלף שקל על מחשב שהתקלקל :)

פורסם

למעשה זה אם אתה שם אצל גיא פרילינג תוכנה מקורית (יש לו תוכנות מקוריות מבית פלוץ גגן)

לפני שתי הודעות אמרת שיש הבדל בטורבו. אז איך עכשיו אפשר בשינוי תוכנה להגיע למנוע 'זהה'?

K03S זה לא 'רק עם פליטה משופרת', זה טורבו עם טורבינה של K03 וקומפרסור של K04.

וזה מאוד משמעותי בנוגע לאיזה גדישה אפשר להשיג איתו.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
תבין עתיד, ההתקפה שלך נובעת מניסיון הגנה , אבל זה לא הולך ככה.

גיא כמו כולם , עובד ביחד עם כולם , E&A והאלמנט החמישי וכל מה שתרצה, כולם יד אחת בעסק הזה!!!

ותאמין לי שאני לא "מזיין את השכל" והמחשב של הגולף נמצא מתחת למכסה מנוע בדיוק מתחת לווישרים

וכולה פירוק של 4 דק' ומגיעים אליו, לגבי האטימה.. אטום הבן אדם שלא יודע לאטום חזרה את הגומיה .

אז ככה שלא יודע מי הפראייר שיילך וישלם 10-11 אלף שקל על מחשב שהתקלקל :)

אתה כן מזיין בשכל ..

בתור מי שמכיר את גיא עוד מימים ימימה ... יודע בוודאות, שגיא לא עבד, ולא יעבוד בחיים עם E&A

לא רק זה, אלא גם היה בינהם ריב , שהגיע לרמה שהתערבה משטרה.. אחסוך בפרטים.

גיא הרבה יותר מקצועי, למדתי את זה על בשרי לאחר שביקרתי ב E&A אשר ניסו לשים לי צ'יפ ב 306

וכמובן אחרי שהורידו 2 רגליים של הצ'יפ, החליטו ש "אנחנו לא מתעסקים עם פיג'ו" ,

הלכתי לפרילינג , ואחרי חצי דקה, הצ'יפ בחוץ כמו גדול , וחצי דקה אחרי זה , הצ'יפ החדש כבר בפנים.

בקיצור, גיא הרבה יותר מקצועי, והרבה יותר אמין מכולם .. מה גם שהמחירים שלו זולים יותר.

אז בבקשה, לפני שאתה מזיין בשכל ... עדיף שתשאל אנשים שקצת יותר זמן ממך בתעשיה ...

פורסם

אורן 16V דייהטסו שלום-

אתה רוצה הוכחות שגיא העביר צ'יפ לאלמנט החמישי, לאחר שחבר שלי בא להתקין אותו באלמנט החמישי עצמו?

כל אחד בא לי פה עם סיפורי סבתא וסבא שגיא התקין להם צ'יפ בצורה הטובה ביותר...

מישהו שאל אותך איך הוא מתקין? תגיד לי, הבנת הנקרא... לימדו אותך? או שדילגת על כיתה א ו ב?

חלאס לערב את צורת העבודה של האנשים לצד של הכסף! אם אתה לא יודע לקרוא, אז אל תגיב.

תודה וסוף שבוע נעים.

פורסם

אלעד , האלמנט החמישי לא קשור ל E&A שזה מה שאורן דיבר עליו , ואורן התקין צ'יפ אחד או שניים.

אתה זה שלא הבנת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, מE&A בא הבחור בעצמו זה עם ההונדה... שכחתי את השם שלו,

בכל מקרה פעם שנייה שהיינו באלמנט החמישי, והוא בא והתקין את הצ'יפ!!! ואנחנו מכירים אותו מ E&A

אז לאחר מה שקרה , שאלתי אותם מה הולך פה? מה זה יד אחת?

הם השיבו שכן, ושככה זה בעסק הזה , ואם הייתי בפנים הייתי מבין.

בקיצור כמו שאתה רואה, זה מסריח ומסריח יותר מדיי מה שהולך פה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...