Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי על הפרק רנו קליאו B ידנית 99 עם 100,000 ק"מ יד ראשונה.

עוד יומיים קבעתי עם המוכר לבדיקה. בינתיים, הוצאתי היסטוריית טיפולים ממוסך רנו ( חיים לוי) בירושלים.

ישנם מספר דברים שיצאו, והייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי מה המשמעות שלהם.

ב 31 אלף ק"מ החליפו לרכב מחשב הזרקה.

ב 60,000 ק"מ החליפו לרכב קלאץ'.

בנוסף הוחלף הרכב סט מנעולים מושלם ( אין לי מושג נה זה אומר... ) ומצבר.

נראה כי ב 40,000 הק"מ האחרונים לא נעשו טיפולים חריגים או תיקונים.

נכון להיום, המחירון הוא 32, הצלחתי להוריד את המוכר ל 29 לפני בדיקה ( עדיין לא דיברנו בכלל על מה שיצא בבדיקה ).

הרכב עם טסט לשנה.

מה דעתכם ?

פורסם

קלאצ' ב60K קילומטר נשמע לי מוגזם... זה ממש מוקדם להחלפת קלאצ'.

יכול להיות שזה לא אומר כלום, יכול להיות שזה אומר שהרכב עבר התעללות כלשהיא (וגם נסיעות רבות בעיר הן סוג של התעללות).

החלפת הסט מנעולים גם כן נשמעת מוזרה.. הרכב מיד ראשונה וסביר להניח שהיה לבעלים גם זוג מפתחות רזרבי. למה שירצה להחליף את כל המנעולים?! לדעתי כדאי לך לברר עם בעל הרכב מדוע הוחלפו המנעולים. זאת לא פעולה שנעשית "סתם כך".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דווקא נשמע בסדר.

סט מנעולים יכול להיות שפרצו לאיש הביתה וגנבו מפתחות ובגלל זה הוא החליף מנעולים.

בקשר לקלאץ, גם מתוך ההודעה הבנתי שהאיש גר בירושלים (זינוקים בעליה) וגם יש אנשים שהנהיגה שלהם פשוט הורגת את הקלאץ' בלי שום קשר ל"לשחוט את האוטו".

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=77416

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...