Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורבו של פאסאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם מנוע 1.8T של פאסאט יעיל וטוב??כמו שאני יודע הוא לא ממש יעיל אבל בכל זאת החלטתי לשאול.רציתי לדעת על אופן העבודה שלו,היעילות והכי חשוב האמינות..כי ניראה לי כל 20 אלף צריך לשים לו טורבו חדש.(מדובר על הדגמים של 97).

תודה לעונים.:wink:

פורסם

הבנתי שאתה מדבר על דגמי ה 97 והאזור ובכול מקרה, יש לי חבר על פאסאט 2002 של ההורים שלו שהגיע איתה ל 110 ק"מ ועדיין לא החליף את הטורבו ברכבו (1.8T).

יום נעים

פורסם

*** עריכה - תפסיק לצטט את ההודעות שמעליך. מי שרוצה לקרוא את הודעה הודעה פעמיים יכול גם בלי העזרה שלך ***

הבנתי שאתה מדבר על דגמי ה 97 והאזור ובכול מקרה, יש לי חבר על פאסאט 2002 של ההורים שלו שהגיע איתה ל 110 ק"מ ועדיין לא החליף את הטורבו ברכבו (1.8T).

יום נעיםתודה על התשובה,אבל אם אני לא טועה ב2002 נכנסה הפאסאט עם הפנים החדשות,לא?

פורסם

1.8T זה מנוע יעיל,אמין ומצוין.

ואפשר לסוע גם 200 אלף ק"מ בלי להחליף טורבו. ובכל מקרה,לא צריך להחליף כל 20 אלף ק"מ. :?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

*** עריכה - תפסיק לצטט את ההודעות שמעליך. מי שרוצה לקרוא את הודעה הודעה פעמיים יכול גם בלי העזרה שלך ***

זה מנוע יעיל,אמין ומצוין.

ואפשר לסוע גם 200 אלף ק"מ בלי להחליף טורבו. ובכל מקרה,לא צריך להחליף כל 20 אלף ק"מ. :?תודה על התשובה.ובכלל זאת אם להחליף אותה יודע כמה עולה כזה טורבו?

פורסם

תגדיר יעיל.

אפשר יעיל מבחינת ביצועים.

אפשר יעיל מבחינת אמינות.

אפשר גם יעיל מבחינת צריכת דלק.

בכל מקרה ניסית לברר אצל היבואן - מנסיון - לשאול אותם שאלה באימייל יכול להיות מאוד מועיל.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אפשר לישאול איך החלטת שהוא לא יעיל (כי זה מה שידוע לך ?)

אפשר לדעת מי היצליח לימכור לך את השוס שמחליפים טורבו כל 20 K ?

סבתא שלי לא היתה מאמינה לסיפורים כאלו

בכל מקרה ה 1.8T של VAG החלד דרכו רק ב דור 4. (1998..)

מה רע בטורבו שניכנס ב 1900 סלד וביזכות 3 שסטומי יניקה ו 2 שסטומי פליטה עוד שומר מומנט גם ב 5000 ?

מה רע במנוע בלי לאג ביכלל ? (יחסי...)

מה רע באחד המנועים עם הכי הרבה פוטנציאל שיפורים שיש בארץ ? (ולא נדבר על הנגישות לחלקים האלו...)

בינתיים זה אחד המגדשים האמינים שיש היום במנועי בנזין, עובדה שהוא עובר גם מאה אלף אחרי גדישות גבוהות.

חוצמזה לא חסר בפירוקיות וגם המחיר שלו נמוך לפנים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הטורבו שנמצא בפאסאט זה K03 עלות בין 1000 שקל (למשומש במצב טוב) עד 2500 שקל (חדש נדמה לי....) בכל מקרה טורבו לא צריך להדאיג אותך...אין להם נטיה ללכת

• תוכן חדש...