Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים בדרך לחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי לכם שרשור שמטרתו לאפשר יצירת קשר בין חברים (וגולשים בכלל) שנוסעים לחו"ל לתערוכות ואירועי רכב (כגון ביולי או הרשי) כדי שתוכלו לנסוע יחד וליהנות יותר (וגם לחסוך לא מעט בהוצאות נסיעה, מלונות וכו'...)

אם כתבתם שאתם נוסעים ואף אחד לא אמר שהוא מצטרף, תתקשרו למשרד המועדון אולי אני אוכל לצרף אליכם עוד נוסעים שלא מסתובבים בפורום ומחפשים פרטנרים לנסיעה.

רותם

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

חברים יקרים,

אני מקווה להגיע השנה לתערוכת ביולי באנגליה (10-11 ספט') בהמשך לעסקים נוספים שיש לי באנגליה קודם. האם ישנם עוד חברים שמתכננים ביקור השנה? אשמח להיות עמם בקשר. האם יש מי שהיו כבר ויכולים לתת טיפים כגון מקומות לינה, מה לראות באזור... ?

בברכה,

ניר עוזדור

דוא"ל: [email protected]

אתם מוזמנים לבקר ב"אתר האופנועים הקלאסיים של ניר עוזדור" -

פורסם
חברים יקרים,

אני מקווה להגיע השנה לתערוכת ביולי באנגליה (10-11 ספט') בהמשך לעסקים נוספים שיש לי באנגליה קודם. האם ישנם עוד חברים שמתכננים ביקור השנה? אשמח להיות עמם בקשר. האם יש מי שהיו כבר ויכולים לתת טיפים כגון מקומות לינה, מה לראות באזור... ?

הי ניר

לגבי לינה , מומלץ ביותר להשתמש בB&B , ישנם בתים מדהימים והאירוח יוצא מן הכלל, אני אישית מחפשת תמיד את הבתים המיוחדים, קודם כל מהמאה הקודמת ויותר , תחנות מים למיניהם למשל, פעם לנו בחוות חזירים שהחצר גבלה בכנסיית קטנטונת בת 500 שנה כאשר בינהם היה פישפש ונאמר לנו שכל פעם שעוברים צריך להביע משאלה והיא מתגשמת (ואכן התגשמה....), בחצר הכנסייה קבורה האחות הרחמנייה פלורנס נייטינגל, המחירים נעים בין 18 ל28 פאונד לאדם ללילה בחדר זוגי כולל ארוחת בוקר אנגלית (יאמי... חוץ מהפסוליה), ככל שמתקרבים לאזור התערוכה המחירים מאמירים ולכן מומלץ להתמקם ברדיוס של 12 מייל משם הנסיעה כל בוקר לאורך הדרכים הצרות עם קנאפה של עצים בתוך יערות מהאגדות פשוט מהמם (אדיבות בנהיגה שם היא שם המשחק - לא לוקחים זכות קדימה אלא נותנים בכל מקרה) , הסוסים הרועים חופשי לאורך הדרך, כמובן כלי הרכב העתיקים שמגיעים מכל היבשת ואירופה, מהירות הנסיעה בחלק מן המקומות מוגבלת ל35 מייל ואף פחות בגלל החיות, כפי שציינתי בנוסף ליריד החלפים באותו סוף שבוע מתקיימים יריד סירות ויאכטות בפורתסמות' (שווה לבקר במוזיאון יש שם מיצג לזכר הדקר), יריד פרחים ויריד ענתיקות, כל הערים הקטנות מסביב עם סימטאות וחנויות מהמאה 19 - STOCKBRIDGE צפונית לביולי , לימינגטון דרומית לביולי על הים עם נמל עתיק (כמו ששראינו בסדרה קו אונידין מי שזוכר) יפהפה עם מסעדות דגים טובות.

ובכוון שונה לגמרי אם כבר נוסעים לאנגליה - לא לפסוח על המוזיאון ההיסטורי בגיידון , עדיף להתחיל אתו ואחרי כן ביולי - כי המוזיאון המוטורי בביולי גדול ומגווון בהרבה , איל פלד באחת מתכניות מסע עולמי כלל את גיידון, כל זה על רגל אחת אשמח להרחיב במפגשישי למי שיחפוץ

עלות נסיעה כזאת כולל הכל היא מינימום $1000 (לאדם בחדר זוגי ושותף לרכב שכור), ניתן כמובן להגיע לביולי גם ברכבת, רכב שכור מקנה ניידות בערבים מהבתים המפוזרים , יש כמובן מוניות.

ביולישיוס למי שנוסע

אירית

• תוכן חדש...