Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קמארו 92 5000 סמ"ק 8 צילינדר ואני מחפש מוסך מיקצועי ואמין כדיי לבצע בדיקה מקיפה

וכל מה שצריך לפניי הטסט , מכיוון שהרכב דיי נדיר בארצנו רוב המוסכים לא יודעים איך לגשת אליו

ולא מכירים בדיוק את המנוע שלו לכן אני מבקש המלצות רק ממי שיודע על מוסך שמתמחה ברכבים כאלה

בוודאות ואפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות, אני מחולון אשמח מאוד אם תפנו אותי לכתובת ורצוי מאוד

גם טלפון

האם יש אפשרות שהמוסך עצמו יעביר לי את הרכב טסט לאחר הטיפול?

תודה מראש לכולם והמשך שבוע טוב

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ברחוב היוצר בחולון, קצת אחרי המוסך של רנו, יש מוסך אמריקאיות שנדמה לי שקוראים לו "מוסך הפיסגה".

חמי היה מטפל שם בדודג' קרוואן שלו, שזה רכב יחיד בארץ - והמוסכניק לא פחד לטפל בו ואפילו עשה את זה כמו שצריך ובלי להרוס.

הם גם יוכלו לקחת לך את האוטו לטסט, תנסה אותם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לדעתי בתור צעד ראשון כדאי שאנשי מועדון זוללות הדלק יראו את ההודעה שלך, מציע לך בחום גם להצטרף למועדון מכוניות השרירים של קלאסיקאר, אני בטוח שרק המידע שתקבל והעזרה לבדה שווה את הכול, מה גם שתוכל להתחבר עם חבורת אנשים עם אהבה למכוניות דומות, תמיד כיף... :-)

מוטי.

• תוכן חדש...