Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה - מקודד XiVD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי את הסרט "הצלצול" בפורמט XiVD, צליל AC3.

עכשיו אני לא מצליח לראות אותו באף אחד מהנגנים שלי (DiVX Player, BSPlayer ומדיה פלייר...)

מישהו מכיר מקודד או נגן עם מקודד בפורמט הזה ?

פורסם

הבעיה בNIMO היא שהוא מרוב שהוא עמוס כל כך במקודדים הוא יוצר התנגשויות אם אתה לא ממש יודע מה שאתה עושה.

יש תוכנה בשם GSPOT21 שאתה פותח בה את הסרט שאתה רוצה והיא בודקת בדיוק איזה מקודד צריך ואז אתה פשוט ניגש ומוריד את אותו המקודד.

אחרי הרבה ניסיונות עם NIMO זו דרך טובה יותר לדעתי.

פורסם

אוקי... התקנתי את נימו וגם את המקודד של B.M.F, ועכשיו שאני פותח את הסרט במדיר פלייר - הסרט "עובד" אבל לא עובד... כלומר כתוב למטה "פועל" אבל השניות לא זזות, אין סאונד ואין וידאו - גם שמזיזים את הסרט אחורה, לא מופיע לא וידאו ולא סאונד...

שאני שם את זה ב DiVX Player, הוא לא מצליח לנגן בכלל, ו BSPlayer - כנ"ל...

את אותה בעיה יש גם בסרט 8 Mile שגם הוא מקודד באותו פורמט... (למה לעזאזל הם לא יכולים להשאר עם DiVX ???? :mad::mad: )

פורסם

תנסה להוריד את כל ה-Codecs שמותקנים אצלך כרגע.

אולי יש סלט טורקי שם.

לאחר מכן תתקין רק את DIVX, XVID ופילטרים לסאונד (AC3, MP3 וכו) שאתה צריך.

פורסם

אמרתי לך משהו על נימו, וכשחיפשתי פתרון לבעיות שהוא עשה ראיתי שאני לא היחידי שסבל מהן.

תוריד את נימו מהמחשב תריץ את הקובץ דרך הGSPOT והיא תגיד לך מה בדיוק אתה צריך להתקין. אצלי זה עבד.

פורסם

מצטער שתעלק על הת'רד אבל...

האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

Problem.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תכנס ל-www.goop.co.il יש להם שם המון תוכנות להורדה. תמצא שם תוכנה שנקראת

jetAudio. אני התקנתי אותה היא תומכת בכל סוגי הווידאו והאודיו האפשריים. עוד לא נתקלתי איתה בבעיות.

פורסם

העפתי את המקודדים של NIMO, ACE, DiVX, ו XiVD. אחר כך התקנתי שוב מחדש את DiVX ואת XiVD - התוצאה - רואים נפלא - אבל אין קול. מאיפה אפשר להוריד פילטרים ל AC3 ו MP3 ??? (אני צריך את שניהם - יש לי סרט אחת עם MP3 וסרט אחד AC3)

אני זוכר שבNIMO היו פילטרים - אבל אני לא רוצה להתקין אותו שוב שלא יעשה לי בעיות...

פורסם
יש תוכנה הרבה יותר טובה מדיווקס ומדיה פלייר

והיא מיקרו DVD חפש בקאזה, תוכנה פשוט מעולה , אין איתה שום בעיות והיא גם תומכת בכתוביות.

אני אוהב יותר את BSPlayer - קטנה, פשוטה, ועושה את העבודה מצויין.

פורסם

1. להתקין את Nimo כבר לא מומלץ בכלל. התוכנה גורמת ליותר בעיות מאשר פותרת אותן. עדיף להתקין כל מפענח כל פעם שאתם זקוקים לו.

2. תמיד תורידו סרטים עם הקובץ NFO הקטן שמלווה אותם. כתוב שם בדיוק באיזה מקודד השתמשו ואז אפשר לחפש מפענח בשניות.

3. מיקרו DVD היא באמת האופציה הכי טובה היום לדעתי.

• תוכן חדש...