Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לתגובות מפורטות, או אפילו הצעות חדשות..

נתבקשתי לפרט יותר אז:

כפי שכתבתי יש לי 25K להשקיע ברכב (נטו ברכב, ביטוחים מתקציב אחר).

יש לי אישה מקסימה, ילדה מדהימה (1.7 שנה), וכלב חמוד עם הפרעות קלות.

הרכב משמש בעיקר את אשתי להקפצות - את הילדה לגן, הכלב להורים (שלא יהיה לבד בבית), ואת עצמה לעבודה.

רוב הנסיעות בתוך חיפה - הרבה עליות וירידות.

לא קריטי עם הגיר אוטומטי או ידני (עם עדיפות קלה לידני).

עכשיו תורכם - :smile:

אגב, כאחד הרחוק מעניני מכוניות - הופתעתי לגלות פורום כה רחב ועשיר עם אנשים נחמדים. הסטראוטיפ שלי לגבי "מבינים במכוניות" היה של אנשים עם הרבה גריז בידיים ואצבעות שמנות שבקושי יצליחו להקליד מילה ע"ג המקלדת - הופתעתי ב ע נ ק ו ל ט ו ב ה ! ! !

אולי מכוניות יתחילו גם לעניין אותי.....

תודה לכולכם מראש.. :smile:

פורסם

תצטרך להשקיע קצת יותר משלוש שניות בהודעות כדי שנוכל לעזור לך.

תקציב יש - 25K (האם הוא כולל ביטוחים?)

גודל רכב רצוי - יש, משפחתית. (אתה באמת צריך משפחתית?)

גיר?

אתה מחפש עוד משהו חוץ מאמינות? האם חשובים עוד דברים? צריכת דלק?

גיא

פורסם

סוזוקי בלנו לא נכנסת לך לתקציב.

לא שאני מתנגד אליו, הוא רכב משפחת מרווח.

אני גם גר בחיפה ואני לא מבין למה אתה רוצה גיר ידני בעירנו ההררית.

אני ממליץ לך על הסופר לאנסר (יש לי כזאת) בתקציב שלך תכנס לך שנת 96 ואולי אולי 97.

הסופר לאנסר אוטו מרווח מאוד, אמין חוץ מהעניין עם קירור הגיר, זריז מאוד ויסחוב בעליות של חיפה בלי בעיות, חלפיזם זולים בשפע ,היא סחירה וקל לימצוא אחת במצב נורמאלי.

מה שכן הצריכת דלק שלה גבוהה יחסית

והיא גם מאובזרת יותר מהאופל.

פורסם

האם תוכל להסתדר גם עם רכב קטן יותר?

מאזדה 121, ידנית, יכולה להיות אופציה טובה. גם 323. עדיפות לגיר ידני במכוניות בנות 10 שנים, שיפוץ של גיר אוטומטי יעלה הרבה כסף ועלול להגיע. השאלה באמת האם לאשתך יהיה נוח עם גיר ידני בחיפה עם כל העליות והירידות שם, לא מעט אנשים (בלי קשר להיותם נשים או גברים) מעדיפים גיר אוטומטי בגלל הזינוקים בעליה באזור.

אופציות נוספות, אם כי אני לא בטוח שכולם מתחילות סביב 25K, תוכל לבדוק במחירון בעלות שיחה סלולארית. הרכבים הם: אלמרה, אימפרזה, 323 (שהוזכרה כבר) ודיהטסו סיריון (אם רכב קטן אפשרי). גם יונדאי אטוס יכולה להיות אופציה לא רעה ואמינה, אם כי לא כולם אוהבים את הצורה (בניסוח עדין)

כל הרכבים שהוזכרו אמינים יחסית. את הסיריון ואטוס תוכל למצוא משנתונים גבוהים בתקציב נמוך, את השאר לא. אם זה הרכב הראשון שאתה קונה (וגם אם לא...) מומלץ לקרוא את השירשורים הדביקים, שנמצאים בראש העמוד, של פורום ייעוץ ברכישה, יש שם הרבה מידע שכדאי לדעת לפני רכישת רכב משומש.

גיא

פורסם

אסטרה רכב מצויין! מנוע 1.6 ידנית הגיעה עם מזגן מקורי שעובד טוב, הרכב אמין חוץ מבעיות קטנות פה ושם אבל רובם תוקנו בדגמי 96.

לדעתי האוטו מצויין הוא גם בטוח מאוד לתקופה שלו,נוח רק במידה ואתה מתקן בUMI תכין המון מזומנים.

עוד מידע הדרוש על האסטרה:http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=387

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...