Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לקראת שיפוץ כולל של 2 חדרי מקלחות, חדר שירותי אורחים, החלפת 7 דלתות פנים והתקנת פרקט בכל הדירה.

אשמח להמלצות לחנויות מומלצות ובמחירים טובים לקנייה.

פורסם

בדרך כלל החנויות האלה מרוכזות באזורי התעשיה הקלה. בכל אחת מבחר שונה וצריך למצוא מוצרים המתאימים לטעמכם ולתקציבכם.

אני רואה שתי אפשרויות:

1. לעשות סבב בין החנויות.

2. ללכת לחנות שאיתה יש למעצבת הסכם ולקבל הנחות בהתאם לכך.

דלתות זה סיפור נפרד, צריך לסרוק את החנויות הייעודיות. נדמה לי שיש ״מרכז עיצוב״ בבני ברק שבו מרוכזות חנויות כאלה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, elad_w כתב:

היי,

לקראת שיפוץ כולל של 2 חדרי מקלחות, חדר שירותי אורחים, החלפת 7 דלתות פנים והתקנת פרקט בכל הדירה.

אשמח להמלצות לחנויות מומלצות ובמחירים טובים לקנייה.

איפה בארץ?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 47 דקות, Night Driver כתב:

איפה בארץ?

אנחנו מהוד השרון, אבל אין בעיה לנסוע שעה-שעה וחצי לחנויות מומלצות שיכולות לסגור הכל כחבילה ולחסוך עלויות.

לפני כשעה, sperial כתב:

בדרך כלל החנויות האלה מרוכזות באזורי התעשיה הקלה. בכל אחת מבחר שונה וצריך למצוא מוצרים המתאימים לטעמכם ולתקציבכם.

אני רואה שתי אפשרויות:

1. לעשות סבב בין החנויות.

2. ללכת לחנות שאיתה יש למעצבת הסכם ולקבל הנחות בהתאם לכך.

דלתות זה סיפור נפרד, צריך לסרוק את החנויות הייעודיות. נדמה לי שיש ״מרכז עיצוב״ בבני ברק שבו מרוכזות חנויות כאלה.

תודה, עשינו זאת היום אבל אשמח גם לקבל המלצות מבעלי ניסיון.

אין לנו מעצבת, עושים הכל לבד.

פורסם

אולי הקבלן יעזור לך.

אני ממליץ לך מאוד להעזר בבעל מקצוע, כי בתחום הזה יש הרבה עיזים ונדרש ידע. לדוגמה - בשיפוץ שעשיתי לפני 13 שנה הקבלן סרב להשתמש באחד מסוגי הקרמיקה שבחרתי כי לדעתו לא התאימה למקום. אתה מדבר על חדרים רטובים, אז בהם יש עניין של בטיחות.

אולי תוכל לקבל עצה ממומחה @natco

• רעיון טוב! 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, elad_w כתב:

אנחנו מהוד השרון, אבל אין בעיה לנסוע שעה-שעה וחצי לחנויות מומלצות שיכולות לסגור הכל כחבילה ולחסוך עלויות.

תודה, עשינו זאת היום אבל אשמח גם לקבל המלצות מבעלי ניסיון.

אין לנו מעצבת, עושים הכל לבד.

קרמיקה, אסלות, ברזים - מציע שתפנה לרוני מחביב חומרי בנין ברחוב הרכבת בנתניה 054-8033974 ימליץ לך גם על אנשי מקצוע. 

אם אין לך כוונה להשתגע ויש לך אפשרות לומר שמדובר בדירה להשכרה ולא למגורים, המחיר יירד פלאים. 

דלתות - תפנה למיקי מדלתות גאש בנתניה 0547009901. 

תבקש שבוריס (אם אני לא טועה בשם) יתקין לך. 1300 ש"ח לדלת נהדרת כולל התקנה ומעײמ. 

תבדוק במקביל ביד 2. כמויות קטנות יש לא מעט ויכול להיות שתמצא משהו מתאים, רלוונטי במיוחד לגבי ארון אמבטיה, הפער יהיה משמעותי ונכנס ברוב הרכבים. 

בהצלחה ותהיה חזק.

אל תיתן לבעלי המקצוע להתיש אותך.

אל תסמוך על אף אחד, תעמוד על שלך והכל יהיה בסדר. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

ואל תשכח רזרבה - למקרה שאריח יישבר בהתקנה, או שבעתיד יהיה צורך בתיקון אינסטלציה.

פורסם

תודה לכולם!

מדובר בדירת מגורים, אנחנו זוג צעיר עם 2 קטנות ורוצים למצוא את האיזון בין מחיר לאיכות, לא מחפשים את הטופ או דברים נישתיים ומיוחדים במחירים גבוהים, אבל גם לא רוצים להתפשר על סטנדרט.

לצורך הדוגמא ראינו היום פרקט של קוייק סטפ דגם 3551, בעובי 9mm עמידות AC4 במחיר של 120 שח למר, התקנה עוד כ-6,000 שח. סך הכל לחומר, תשתית התקנה כ-22,000 שח.

לגבי מקלחות, בגדול מדובר על כ15-18 מ״ר של ריצוף וחיפויים, ראינו מרצפות וחיפוי במחירים סביב 160 שח למ״ר לדגם טיבולי טרוורטין מט.

כלי סניטריה עוד לא ראינו, אבל יש מבחר גדול ואני לא רואה צורך להשתולל במחירי אסלות / אמבטיה / מקלחון. כנ״ל לגבי ארונות אמבטיה.

פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

חכה לדברי @איציק נ.

אין הרבה מה להוסיף, בחלק גדול מהמקרים לא רק הכסף או האיכות קובעים אלא גם הטעם של הקונה.

יש אריחים היום מ 80 שקל ועד 300 שקל וכולם יעשו את אותה העבודה, מי יותר טובים מי פחות טובים (תמיד עדיף ללכת על סחורה ספרדית או איטלקית, אבל נתקלתי גם בסחורה לא רעה בכלל שהיא סינית או הודית - לפעמים זה גם עניין של מזל [סדרת יצור] ).

פרקטים - SPC דיי חזק עכשיו בשוק (פולימר קשיח ועמיד מאוד למים, מגיע עם הספוג מודבק לגב הלוח) ונראה ששם אפשר לחסוך לא מעט כסף (קוויקסטפ זה הרבה מאוד שם אבל כשמדובר על למינציה אולי כבר עדיף לפזול לכיוון SPC).
אין לי התעסקות עם ספקים מהסוג הזה מהסיבה הפשוטה שהלקוחות הם אלו שמחפשים לפי טעמם ותקציבם את החומרים.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה!

האמת שביחס לגודל המקלחות עלות האריחים זניחה, מדובר על סך הכל כ15-20 מר של ריצוף וחיפוי.

מכיוון שמדובר בדירת יד 2 בבניין בן כ-20 שנה, הומלץ לנו להימנע מ-spc מכיוון שהוא דורש עבודת הכנה ופילוס מרצפות קפדני יותר מלמינציה, מה שעלות לייקר עלויות. גם טווחי המחירים שראיתי דיי דומים ללמינציה.

מבחינת עמידות למים, לא חושב שתהיה לנו בעיה שכן מים לא נשפכים או נשארים זמן רב על הרצפה, כמובן שלא מתכננים לשטוף עם דלי מים.

פורסם

היה פה שרשור של הייטקיסט שמחליט לשפץ לבד חדר אמבטיה, אולי שווה לשאול את @Emanuel5.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משיח קרמיקה בראשון לציון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...