Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, גולדן191 כתב:

אין צל בב"ש כמעט.. אני לא מכיר כמעט.. אולי במקרה פה ושם.. 

ההצעה שלי זה מאורר נייד. כזה של קמפינג.. עובד עם 5V של מטען נייד.. יחזיק איזה חצי שעה או יותר. 

O2COOL Treva 10-Inch Portable Desktop Air Circulation Battery Fan, 2 Speed, Compact Folding & Tilt Design, with AC Adapter (Graphite)

עריכה אחרונה על ידי saar5555
תמונה וקישור
  • רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

אין צל בב"ש כמעט.. אני לא מכיר כמעט.. אולי במקרה פה ושם.. 

הכי טוב לקום ב-6 בבוקר לשם כך.. רק שמחירי המולטימדיה עלו בגלל המלחמה, גובים קצת משלוח או שהעלו מחיר בלפחות 15$.

אז אולי אחכה חודש ואזמין.

בבאר שבע חוקי הפיזיקה לא עובדים אחרת. בשעות הבוקר עד 10+- יהיה צל אם ישנם בניינים מזרחית אליך. החל מ4 וחצי 5, אותו דבר הפוך - אם ישנם בניינים מערבית אליך. בין לבין - עצים. אני מניח שההמצאה הזו הגיעה לבאר שבע מתישהו

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

בבאר שבע חוקי הפיזיקה לא עובדים אחרת. בשעות הבוקר עד 10+- יהיה צל אם ישנם בניינים מזרחית אליך. החל מ4 וחצי 5, אותו דבר הפוך - אם ישנם בניינים מערבית אליך. בין לבין - עצים. אני מניח שההמצאה הזו הגיעה לבאר שבע מתישהו

אחפש בניין כזה. תודה. 

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

בין לבין - עצים

אין דבר כזה עצים בב"ש. כמעט ואין. אני מגיע לחיפה ונהיה בהלם מהעצים.

פורסם

המציאו בבאר שבע את הלילה כבר?

שמעתי שפעם ביממה מגיע אפילו לשם.

• מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, גולדן191 כתב:

אתה זוכר שאני גר בצפון המדבר, נכון?

אתה סתם רוצה להדליק אותי..?

ההפך, הבריזה המדברית של לפני הקיץ יכולה להיות די קרירה. ולראיה, אני ברגע זה לובש חולצה ארוכה אפילו שהיה די חם היום.

מצטרף להצעות הקודמות: אני אישית מעדיף לעבוד בלילה (באופן כללי, בכל דבר), ואז בטוח יהיה לך נעים בשבועות הקרובים. לחילופין, תחנה מערבית לאיזה בניין בגובה סביר ותקבל אחלה צל עד איזה 9-10 בבוקר. אם מתעורר ב5-6 אין בעיה לסיים את זה לפני החום הרציני. ואם העבודה מתארכת והשמש קופחת על רכבך - פשוט עשה הפסקה של חצי יום עד לפנות הערב.

לגבי עצים - אכן, אחת ההזיות בעיר הזו זה הקטע של היעדר העצים. מצד שני, זה מאפשר לאוויר להישאר יבש יותר, וזה בתורו הופך את הערבים להרבה יותר נעימים בקיץ הבאר שבעי.

פורסם
לפני 4 דקות, daniel.asu כתב:

ההפך, הבריזה המדברית של לפני הקיץ יכולה להיות די קרירה. ולראיה, אני ברגע זה לובש חולצה ארוכה אפילו שהיה די חם היום.

חם לי, אני רותח.

לא כמו בקיץ האמיתי, אבל וואלה אתה בטח גר על איזה הר או מקום בלי בניינים מסביב.

לפני 4 דקות, daniel.asu כתב:

לגבי עצים - אכן, אחת ההזיות בעיר הזו זה הקטע של היעדר העצים. מצד שני, זה מאפשר לאוויר להישאר יבש יותר, וזה בתורו הופך את הערבים להרבה יותר נעימים בקיץ הבאר שבעי.

מת על הקטע שיש לחות נמוכה בב"ש, בתור אחד שגדל בחיפה

חוץ מזה, לא מסתדר פה, המשפחה לא פה, ואזוז מפה בקרוב

פורסם
לפני 20 דקות, daniel.asu כתב:

בתורו הופך את הערבים להרבה יותר נעימים בקיץ הבאר שבעי.

זה כבר לשרשור הפוליטי

• מצחיק 5
פורסם
לפני 35 דקות, amosbmw כתב:

המציאו בבאר שבע את הלילה כבר?

שמעתי שפעם ביממה מגיע אפילו לשם.

מישהי אמרה שמצפה רמון זה כמו לגור על הירח, אבל עם חברים שלך.

אז יש מקומות יותר גרועים מב"ש.

אבל רוב המדינה יותר טובה מב"ש. כנראה.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...