Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ההמלצה שלי (לכל מי שעובר דירה)
כנס לאתר: https://getpacking.co.il/

תמלא בממשק מה יש לך להעביר, וקבל הצעות מחיר. אם נראה לך, תתאם הובלה. יקר לך? תוותר.

השתמשתי באתר שלהם לפני 5 שנים ובקרוב אשתמש בו שוב. ממשק ידידותי, אתה מקבל מספר הצעות, בוחר עם מי לסגור, והם מחוייבים לעמוד בהצעת המחיר, בלי התקלות. בהמשך אתה מקבל טלפון מהאתר כדי לדרג את ההובלה. מוציא את כל החשש מנוכלים שמשאירים אותך עם הרהיטים ברחוב אם לא תשלם אקסטרה.

לא לשכוח שמובילים זה לא רק הנסיעה, הם גם חוסכים לך לסחוב. אולי לא אכפת לך לסחוב לבד, אבל תגלה שזה נחמד שמתקתקים לך הכל ב-10 דקות, במקום שתסחוב בעצמך.

ולגבי ארגזים: כשהיה לי צורך בארגזים (למעבר דירה, או ל״ריצוף״ בעת צביעת דירה (מאוד שימושי)), הלכתי לאיזור הספקים של מרכז הקניות השכונתי ואספתי ארגזים שהתאימו לי בגודל והיו במצב טוב. לא כולם גי׳פה. זה לא שכולם ארגזי ירקות רקובים, יש ארגזים שונים לעסקים שונים, חלקם מאוד איכותיים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בכל קבוצת פייסבוק עירונית/ שכונתית, וגם בקבוצות וואצאפ שכונתיות אפשר למצוא מודעות של "עברתי דירה , יש לי ימבה קרטונים, בואו לקחת" או לחילופין, לפרסם בקשה כזאת. 

משמעותי בעיקר כשמעבירים תכולת דירה של 4 -5 נפשות, עם 100+- קרטונים, שכל אחד עולה 5 שקלים אצל המוביל. 

500 שקל שאפשר לחסוך די בקלות.

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני אגיד משהו לגבי הציוד והריהוט. אולי זה לא מקובל, אבל שווה לנסות.. מהניסיון המועט שלי במעברי דירה. ההמלצה שלי ? לארוז בעצמך מה שאפשר. בזמנו הזמנתי קרטונים בעצמי וארזתי.. ומוביל עלה ממש בזול, אבל גם היו לי מעט דברים להוביל, וזה מעבר עירוני...לא בין עירוני.  (פלוס עזרתי להם להעלות את הארגזים לדירה שאליה עברתי) 

אולי אפשר למכור את אחת או שתי טלויזיות ולקחת טלויזיה אחת? או להשאיר שם, לדייר הבא אחרייך? 

את המחשב הנייד למשל, הייתי לוקח בכל מקרה. אבל כנראה שאתה עובר דירה, ובדירה אחרת, אולי חלק מהדברים כבר נמצאים..?

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

היי Be roo ושאר החברים,

ידוע לכם האם קרטונים שנשלחים בהם בגדים מאמזון, יכולים לשמש כקרטונים למעבר דירה לבגדים למשל, אבל בשקיות וואקום?

עדיף לקנות פשוט קרטונים מהום סנטר או משהו ב6 ש"ח ליחידה כי הם חזקים יותר?

אני קצת סטרילי ולא אקח קרטונים מהרחוב.. אני חושב.

קצת מצחיק שאני כותב את זה אחרי ששכבתי על הכביש והתפלשתי עם שמן המנוע קצת, אבל סבבה :) 

שמרתי במהלך השנים איזה 10-20 קרטונים של אמזון, אני חושב שהם לא חזקים במיוחד כי אמזון רוצים לשמור על הסביבה או משהו כזה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 11 דקות, גולדן191 כתב:

ידוע לכם האם קרטונים שנשלחים בהם בגדים מאמזון

הם בגודל שאינו מתאים. יש חנויות כמו הכל לבית, אין לי את הכתובת המדויקת, (אתר אינטרנט) שבהם מוכרים קרטונים גדולים ונייר דביק לאריזה, וזה קיט למעבר דירה. 3 או 4 חדרים. היה לי ניסיון אחד והוא היה טוב. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אמזון? חלשים מאוד, הישר לפח/קומפוסט.

קנה חדשים ולפחות בבית תמחזר אותם...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מבין את הרגישות. מצא קרטוניה איכותית באיזור של חנויות. לי יש אחת ליד בית קפה ובית מרקחת. מרבית הקרטונים שם היו בשימוש פעם אחת להובלת תרופות/קוסמטיקה או מאפים קפואים, והם נקיים, כחדשים. לקנות קרטונים חדשים זה בעייני לא כלכלי ולא ירוק. 

• רעיון טוב! 1
:turn-l:
פורסם

לא כלכלי - נכון. בכל הקשור לירוק - זה חומר שמתפרק במהירות הבזק ולא תופס שום מקום,

אורגניזמים מתים על תאית חצי מעוכלת :)

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין יותר ארגזי תה😉?

גולדן, קנה ארגזים - אם אתה משתמש בשקיות ואקום אז לא גדולים, כדי שלא יהיו כבדים מידי לסחיבה. כאן כבר נכנס שיקול שיטת ההובלה - אם אתה שוכר משאית השתמש בקרטונים יותר גדולים ואל תדחס. אם אתה מתכוון לעשות נגלות - קרטונים קטנים ודחוסים, כדי להעביר יותר קרטונים בכל נגלה.

כשעברתי דירה בפעם האחרונה אישתי השיגה קרטונים של ארכיון - הם יחסית קטנים, מעולים לחפצים הקטנים שקיימים בכל בית בכמויות עצומות. אצלי נשארו כמה כאלה במחסן, כולם מלאים בכל טוב, מנייר הדפסה ועד הלגו והמטשבוקס של ילדותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, yuvk כתב:

אני מבין את הרגישות. מצא קרטוניה איכותית באיזור של חנויות. לי יש אחת ליד בית קפה ובית מרקחת. מרבית הקרטונים שם היו בשימוש פעם אחת להובלת תרופות/קוסמטיקה או מאפים קפואים, והם נקיים, כחדשים. לקנות קרטונים חדשים זה בעייני לא כלכלי ולא ירוק. 

ייבדק הטיפ הזה, וגם אם הקרטונים נקיים מספיק :) אני לא עד כדי כך סטרילי אבל אני עומד לנהוג שעתיים אחרי העמסה, או שעה, לא החלטתי 100% לאן אני עובר כי בת הזוג החדשה גם מהדרום אבל יותר לכיוון החוף המערבי הדרומי.

לפני 9 דקות, hans כתב:

אורגניזמים מתים על תאית חצי מעוכלת :)

זהו, בגלל זה שוקל לקנות כמה...

לפני 2 דקות, sperial כתב:

גולדן, קנה ארגזים - אם אתה משתמש בשקיות ואקום אז לא גדולים, כדי שלא יהיו כבדים מידי לסחיבה. כאן כבר נכנס שיקול שיטת ההובלה - אם אתה שוכר משאית השתמש בקרטונים יותר גדולים ואל תדחס. אם אתה מתכוון לעשות נגלות - קרטונים קטנים ודחוסים, כדי להעביר יותר קרטונים בכל נגלה.

בדיוק, מכוון לקרטונים הקטנים יותר! לא ענקיים. כי הבגדים בוואקום זה חתיכת משקל. 

לפני 39 דקות, hans כתב:

אמזון? חלשים מאוד, הישר לפח/קומפוסט.

קנה חדשים ולפחות בבית תמחזר אותם...

וואלה, סתם שמרתי אותם, הם באמת נראה לי חלשים כאלה.

הם מתאימים ל-6 חולצות שמגיעות במשלוח, אבל לא למעבר דירה.. כנראה שייזרקו.

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, אבל אם מדובר במעבר לדירה שכורה (כלומר יהיו עוד כמה מעברים כאלה בעשור הקרוב) - אני ממליץ להשקיע בארגזי פלסטיק שקופים של כתר ושות', במיוחד כאלה שאפשר להעמיד אחד על השני.

בתור מי שעבר דירה כמה עשרות פעמים עד כה, השיטה הזאת משרתת אותי היטב כבר שנים רבות. זה מקל מאד על ההעמסה, לא חותך ידיים, מגן על התכולה (עכברים לא אוכלים פלסטיק ומים לא מרטיבים אותו), נותן לך לראות מה יש בפנים במקום לנחש, ובהמשך תמיד אפשר להשתמש בארגזים לארגון הבית או האוטו. אם אתה גר במקום שיש בו self storage (הוזכרו פה לא מזמן אביה וכו'), ארגזי פלסטיק קשיחים שניתן להעמיד זה על זה מקלים מאד על מילוי נפח החדר למקסימום וחוסכים עלויות בהתאם. גם אם הם לא בשימוש אחרי ההובלה, אפשר להכניס אותם אחד לתוך השני כך שיתפסו מקום מינימלי. 

נשמע קצת אוברקיל, אבל זה לגמרי lifehack שמחזיר את ההשקעה אחרי המעבר השני או השלישי. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

רעיון מעניין - אם יש לך מקום ושימוש בדירה הבאה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yuvk כתב:

לקנות קרטונים חדשים זה בעייני לא כלכלי ולא ירוק. 

אני מאוד מסכים איתך,

והמחזור היחידי מלבד לזרוק קרטונים לקרטוניה ליד הבית זה השימוש החוזר שלי בשקיות הנייר של רשת הסופרמרקטים הגדולה כשאני עושה משלוחים של אוכל הביתה. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2025 

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...