Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי קונה חדשה היברידית (2026) - הציעו לי ביבואן להוסיף גם מצלמת דרך קדימה אחורה בהתקנה מקומית בעלות של 1500 שקל  ( כמעט 15 שנים עם רכבים ולא זכור לי עלויות כאלה )
כמו כן לאחר חיפוש ברשת קיימת המלצה להתחבר באצמעות סוללת גיבוי חיצוניצ למצלמה ע''מ להתחבר שגם המוד חנייה יפעל

לשאלתי - עד כמה הדבר חובה בהיברדיות ? ואם חובה האם יש מתקין בארץ שמבין ולא יהרוס כל מני חיפוים ופלסטיקות ?  

תודה

פורסם

זה לא קשור למכונית הברידית או רגילה.

אתה צריך לשאול עצמך שתי שאלות עיקריות:

1) האם אתה מעוניין בתוספת הזאת?

2) האם את מעוניין בהתקנות נוספות על אלה המקוריות שבאו עם הרכב?

כמו כן עליך לברר עם חברת הביטוח שלך, האם יש "חובה" או הטבה בהתקנת מצלמות.

רשמת:

בתאריך 27.4.2026 בשעה 15:27, ireplay1 כתב:

( כמעט 15 שנים עם רכבים ולא זכור לי עלויות כאלה )

זאת אומרת שכבר היו לך רכבים עם מצלמה?

אם כן, אתה יכול להסיק בעצמך מניסיונך, לגבי הצורך והעיינין באביזר הזה.

פורסם
בתאריך 27.4.2026 בשעה 15:27, ireplay1 כתב:

בעלות של 1500 שקל

DDPAI Z50 מעליאקספרס עלה לי פחות מ 300 ש"ח. התקנתי לבד, לקח לי שעה וחצי וזו הייתה הפעם הראשונה בחיי שהתקנתי.

קצת מעצבן, אבל עם prying tool זה סבבה. 

המחיר פסיכי. אין מה להגיד.

פורסם (נערך)

נושא המצלמה

1. לא מכיר חברת ביטוח שדורשת מצלמת דרך . איתורן כן. בנושא תביעות ביטוח: מצלמה זה דווקא כלי מצויין להוכיח שאתה חף מפשע .בתאונות דרכים: השוטר יזהיר אותך שאם אתה נותן למשטרה את המצלמה אתה מסתכן בעצמך. אני מכיר מקרה אחד לפחות שהנהג נתן לשוטר את המצלמה , אחרי שצפו בסרטון שחררו אותו מיד . 

2. השאלה איזה מצלמה הוצעה לך. בלי דגם לא נדע להעריך . כמו במצלמות מקצועיות : טווח המחירים מאד רחב ותלוי באיכות החיישן, מהירות המעבד, כמות העדשות וכו׳. לגבי חיבור לקופסת פיוזים : יש מצלמות עם מצב חניה וזו בחירה שלך אם לצלם בזמן חניה או לא.

3. בבדיקות מדגם ביוטיוב המחיר לא תמיד מדד לאיכות הצילום. בעיקר אם מנסים לתפוס לוחית רישוי בתנועה (נקודה כואבת במצלמות דרך).

4. למצלמה לא באמת אכפת אם הרכב היברידי או לא. היא צריכה קו מתח ,מרחב ראייה וזכרון. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...