Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב טסלה מודל 3 שחורה חדשה, מחפש המלצה לספריי שנוח לשימוש שייתן לי ברק ועומק לצבע + הגנה.

מחיפוש קצר, הTurtle Wax Hybrid Ceramic עלה כמה פעמים.

האם מוצר זה עדיין רלוונטי ושווה? יש משהו עדיף? התקציב הוא עד 500 ש"ח. אפשר גם יותר. אני רק מחפש ספריי או כל דבר אחר שיהיה נוח לשימוש. כאמור, מחפש המון ברק, עומק לצבע, והגנה (הידרופוביה). 

תודה!

פורסם

אני קניתי ספריי של מנזרנה בסביבות 110 ש"ח והוא עושה אחלה עבודה בינתיים. גם חודש וחצי אחרי עדיין כששוטפים את הרכב הלכלוך יורד בקלות כאילו עכשיו עשית ווקס.

מקווה שהוא גם ישמור על הצבע כמו שצריך.

פורסם

אוטמי הצבע התקדמו מאוד בעשור האחרון בכימיה שלהם. נושא היישום של האוטמי צבע הוא אחד הדברים שהשתנו מאוד, וחברות כמו Nanolex הגרמנית ו Carpro הקוריאנית מציעות מוצרים שהיישום שלהם הוא בשיטת רסס ושטוף! הייתרון הוא קודם כל זמן יישום קצר במיוחד , מינימום מאמץ וללא מגע! תראה את המוצר הזה ויש שם גם וידאו לגבי היישום. זה כמובן מתאים לרכבים עם ציפוי ננו/PPF או כמובן למי שאין בכלל ציפוי 

https://www.ildetailing.com/products/nanolex-sisplash

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, gpm11 כתב:

יש לי רכב טסלה מודל 3 שחורה חדשה, מחפש המלצה לספריי שנוח לשימוש שייתן לי ברק ועומק לצבע + הגנה.

מחיפוש קצר, הTurtle Wax Hybrid Ceramic עלה כמה פעמים.

האם מוצר זה עדיין רלוונטי ושווה? יש משהו עדיף? התקציב הוא עד 500 ש"ח. אפשר גם יותר. אני רק מחפש ספריי או כל דבר אחר שיהיה נוח לשימוש. כאמור, מחפש המון ברק, עומק לצבע, והגנה (הידרופוביה). 

תודה!

המוצר שציינת נותן תוצאה מאוד מוצלחת. ברק מצויין והידרופוביות.

כדי למקסם תוצאה ולהנות מעמידות - יש לעשות יישום חוזר לאחר 24 שעות.

היישום קל מאוד.

מבחינת הגנה - לכלוך פחות נדבק ולכן השטיפה עצמה "נקיה" יותר מסווירלים. אבל לצפות להגנה ממגע עם ענפים וכד' אל תצפה.

סה"כ מוצר טוב במחיר טוב (בהתחשב בכמות היישומים שהבקבוק מאפשר).

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני שעתיים, מיץ פטל כתב:

המוצר שציינת נותן תוצאה מאוד מוצלחת. ברק מצויין והידרופוביות.

כדי למקסם תוצאה ולהנות מעמידות - יש לעשות יישום חוזר לאחר 24 שעות.

היישום קל מאוד.

מבחינת הגנה - לכלוך פחות נדבק ולכן השטיפה עצמה "נקיה" יותר מסווירלים. אבל לצפות להגנה ממגע עם ענפים וכד' אל תצפה.

סה"כ מוצר טוב במחיר טוב (בהתחשב בכמות היישומים שהבקבוק מאפשר).

כן שמעתי עליו המון. תודה.

איך הוא בהשוואה למוצרים זהים שניתן להשיג פה בישראל? שמתי לב שהוא ממש זול, 90 ש"ח לבקבוק גדול. אין לי בעיה לקנות משהו גם ב400 וצפונה.

פורסם

יש לי ניסיון עם וקס איכותי וגם אוטם מלפני המון שנים.

היישום שלו הכי קל. 

לא משנה מה תבחר, לשלבי ההכנה והיישום יש משמעות מאוד גדולה.

הכנה טובה מעבר לשטיפה נכונה זה שימוש בפלסטלינה. לאחר מכן התוצאה תהיה חלקלקה.

רכב שחור זה אתגר לא קטן. ומאוד מומלץ לבצע שטיפה נכונה כדי למנוע סוורלים.

היתרון זו היכולת להגיע לתוצאה מרהיבה. יש חומרים שמיוחדים לצבע שחור. שווה לבדוק.

פורסם
לפני 8 דקות, מיץ פטל כתב:

יש לי ניסיון עם וקס איכותי וגם אוטם מלפני המון שנים.

היישום שלו הכי קל. 

לא משנה מה תבחר, לשלבי ההכנה והיישום יש משמעות מאוד גדולה.

הכנה טובה מעבר לשטיפה נכונה זה שימוש בפלסטלינה. לאחר מכן התוצאה תהיה חלקלקה.

רכב שחור זה אתגר לא קטן. ומאוד מומלץ לבצע שטיפה נכונה כדי למנוע סוורלים.

היתרון זו היכולת להגיע לתוצאה מרהיבה. יש חומרים שמיוחדים לצבע שחור. שווה לבדוק.

הבנתי, תודה רבה.

בקשר ליישום שני אחרי 24 שעות, צריך לעשות עוד שטיפה? כי אחרי 24 שעות יהיה אבק על הרכב אני מניח

פורסם

כדי ליישם באופן מושלם הכי טוב להשתמש לפני כן בדייטלר מאותה סדרה כדי להבטיח משטח נקי לחלוטין.

חייב לציין שמדובר בחומר מאוד סלחן ליישום. אין מצבים שהוא נדבק באופן עיקש ופעולת המריחה עצמה עם מיקרו פייבר מאוד מזכירה ניקוי. כך שאם הרכב ללא לכלוך נראה לעין, תוכל ליישם שכבה נוספת בלי הכנה מיוחדת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, מיץ פטל כתב:

כדי ליישם באופן מושלם הכי טוב להשתמש לפני כן בדייטלר מאותה סדרה כדי להבטיח משטח נקי לחלוטין.

חייב לציין שמדובר בחומר מאוד סלחן ליישום. אין מצבים שהוא נדבק באופן עיקש ופעולת המריחה עצמה עם מיקרו פייבר מאוד מזכירה ניקוי. כך שאם הרכב ללא לכלוך נראה לעין, תוכל ליישם שכבה נוספת בלי הכנה מיוחדת.

תודה רבה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...