Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש בדירה שנכנסתי אליה רעשים משונים מתוך אחד הקירות. הקבלן לא הצליח (נכון לעכשיו) לאבחן ולפתור את זה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? או אולי יכול להפנות אותי לבעל מקצוע שמתמחה בדברים כאלה? הרעש ממש משגע.

כמה פרטים:

זה קיר סמוך למטבח

בסמיכות לקיר יושב מזגן מיני-מרכזי

נראה שיש קורלציה בין רוח לבין רעש, אבל חוץ מזה אין משהו שאני יכול להצביע עליו בוודאות כגורם לרעש

הדלקה/כיבוי של המזגן לא גורמים לרעש

מצרף קישור לווידאו עם סאונד של הנקישות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפני שעה, Keyser כתב:

נראה שיש קורלציה בין רוח לבין רעש,

זה רעש מבחוץ ? או מתוך הקיר? 

אם זה מבחוץ, אולי איזה גגון של שכנים? או צינור שנוגע במזגן? 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 3 שעות, Keyser כתב:

נראה שיש קורלציה בין רוח לבין רעש

אתה מתכוון לרוח בחוץ? תעלה לגג ותבדוק אם יש שם משהו שמתגלגל ברוח. היה לי משהו דומה והיה לי ברור שזה מהגג כי היה בזמן רוח חזקה. אני קומה לפני אחרונה. בדקתי בגג ולא מצאתי משהו שיכול לגרום לזה, עד שראיתי שם צינור מתכת שנשאר אחרי תיקון דוד שמש. איך שהעפתי אותו משם, הרעשים נפסקו. איך רוח יכולה להזיז כך צינור מתכת, לא יודע.

פורסם
לפני שעתיים, saar5555 כתב:

זה רעש מבחוץ ? או מתוך הקיר? 

אם זה מבחוץ, אולי איזה גגון של שכנים? או צינור שנוגע במזגן? 

מתוך הקיר

לפני 16 דקות, avngas כתב:

אתה מתכוון לרוח בחוץ? תעלה לגג ותבדוק אם יש שם משהו שמתגלגל ברוח. היה לי משהו דומה והיה לי ברור שזה מהגג כי היה בזמן רוח חזקה. אני קומה לפני אחרונה. בדקתי בגג ולא מצאתי משהו שיכול לגרום לזה, עד שראיתי שם צינור מתכת שנשאר אחרי תיקון דוד שמש. איך שהעפתי אותו משם, הרעשים נפסקו. איך רוח יכולה להזיז כך צינור מתכת, לא יודע.

כן. עליתי למעלה, ניסיתי לשמוע דרך הצינור שהמיזוג עובר דרכו, לא שמעתי כלום. אני אנסה לחפש צינור סורר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפני 1 דקה, Keyser כתב:

מתוך הקיר

שמע, אני חושש לייעץ על משהו שלא ראיתי במו עיניי.

אז אני נותן דוגמה שיש לי בבית, כל מיני רעשים, כמו שסוגרים ברז במקלחת בבת אחת, אז יש "בום" כזה. אז אולי יש תזוזות של צנרת בתוך הקיר. 

לי יש משהו דומה של רעש של צינורות מים באיזור מכונת הכביסה. אבל זה לא מפריע.. אז אני חי עם זה בשלום. 

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש לכם חימום מרכזי? אם כן, ניקוז של המערכת יעבוד נראה לי, אולי יש אדים קלועים בתוך הצינורות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 55 דקות, DareDevil כתב:

יש לכם חימום מרכזי? אם כן, ניקוז של המערכת יעבוד נראה לי, אולי יש אדים קלועים בתוך הצינורות.

יש יונקרס לחימום מים. לזה אתה מתכוון?

לפני שעתיים, saar5555 כתב:

שמע, אני חושש לייעץ על משהו שלא ראיתי במו עיניי.

אז אני נותן דוגמה שיש לי בבית, כל מיני רעשים, כמו שסוגרים ברז במקלחת בבת אחת, אז יש "בום" כזה. אז אולי יש תזוזות של צנרת בתוך הקיר. 

לי יש משהו דומה של רעש של צינורות מים באיזור מכונת הכביסה. אבל זה לא מפריע.. אז אני חי עם זה בשלום. 

זהו, זה לא בום. זה תמיד נקישות שבאות ברצף. מכונת כביסה כן נמצאת מאחורי הקיר, אבל הרעש נשמע גם כשהיא לא עובדת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפני 29 דקות, Keyser כתב:

זה תמיד נקישות שבאות ברצף.

חוץ מרוח שאמרת, 

אתה יודע לתאר מתי זה מופיע? כי גם אם מכונת הכביסה לא עובדת, יש מים בצנרת אל ומחוץ לבית, לא? 

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 37 דקות, Keyser כתב:

יש יונקרס לחימום מים. לזה אתה מתכוון?

בדרך כלל זה קורה במערכת חימום מרכזית אז אולי יש סיכוי נמוך שזה קורה אצלך.

כי אני חושב שאצלך זה מערכת דירתית ולא לכל הבניין..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אל תתפוס אותי במילה אבל כן צריך לבדוק את המערכת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

יכול להיות שזה מגיע מדירה אחרת ויש איזושהי תהודה שגורמת לזה להישמע אצלך. 

בבניין שלי יש דלת ממ"ד חורקת באחת הדירות בקומה הראשונה ואני שומע אותה כאילו היא בדירה מעלי ולא חמש קומות למטה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי זה האיש שבקיר:

בהקלטה ששלחת זה נשמע כמו ענף שפוגע בצינור ברוח, ואתה גם אומר שזה מתי שיש רוח?...

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, saar5555 כתב:

חוץ מרוח שאמרת, 

אתה יודע לתאר מתי זה מופיע? כי גם אם מכונת הכביסה לא עובדת, יש מים בצנרת אל ומחוץ לבית, לא? 

כן, מאמין שיש שם מים שעוברים.

לפני 17 שעות, DareDevil כתב:

אל תתפוס אותי במילה אבל כן צריך לבדוק את המערכת..

איזו מערכת? של חימום מים?

לפני 16 שעות, flytomars כתב:

אולי זה האיש שבקיר:

בהקלטה ששלחת זה נשמע כמו ענף שפוגע בצינור ברוח, ואתה גם אומר שזה מתי שיש רוח?...

תראה, זה נראה שיש קשר בין רוח לבין הרעש. אני לא יכול לומר בוודאות שיש קורלציה של 100%.

חשבתי להזמין אינסטלטור, אבל הרעש לא מופיע כשאנחנו פותחים/סוגרים ברז או משתמשים במכונת כביסה

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפני 7 שעות, Keyser כתב:

איזו מערכת? של חימום מים?

כן של החימום מים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...