Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

cx30.

היא בטיחותית יותר וסלון לדעתי מודרני יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, fishmanl כתב:

ההתלבטות עכשיו בין cx30 ל cx3

שתיהן עם מנועי 2 ליטר.

הם זוג שלרוב נוסע לבד ורוב מוחלט של הזמן בבינעירוני

גרים בדרום והילדים במרכז

מה הייתם בוחרים?

אין שאלה, ברור ש CX30, גם בהתחשב בהפרשי המחיר. מדובר ברמה אחרת לחלוטין. CX3 צפופה, תא מטען סמלי ומנוע רועש, CX30 מרווחת משמעותית, עיצוב פנימי מרשים ואיכותי, נסיעה שקטה ונוחה יותר. אם המידות החיצוניות אינן מכשול, לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם

שתיהן עם מנועי 2

אני פשוט רוצה להרחיב את החיפוש כי כמות הרמאים שנתקלתי בהם רק ביומיים האחרונים היא לא פרופורציונלית

פורסם

נסענו היום על שני רכבים שונים לגמריי

Cx30 וxv

אבא שלי מאוד אהב את הxv שהרגישה לו יותר חזקה ויציבה לעומת המאזדה שהרגישה שקצת חסר לה אוויר 

פורסם

ההורים שלי גם הזמינו במקרה קרוסטרק חדשה אחרי שעשו נסיעת מבחן עליה, מאזדה 3 (אין CX30 חדשה מהחברה, יתכן שאם היה זה היה משנה את התמונה), קיה סלטוס וסוזוקי קרוסאובר. 

הסובארו ממש רכב מעולה למבוגרים ושמרנים כמו שאתה מתאר, תנוחת הנהיגה גבוהה והרכב עצמו רך ונוח עם ראות מעולה שמשרה הרבה ביטחון. החיסרון זאת צריכת דלק לא נמוכה אבל אם הנסועה לא גבוהה זה שולי. אמא שלי מהרגע הראשון הרגישה הכי טוב ובטוח עם הסובארו. 

פורסם (נערך)

גם רציתי לכתוב לך  לבדוק XV . הרבה מבוגרים אוהבים והנסיעה  יציבה בגלל  4*4 

והבטיחות האקטיבית נחשבת טובה.

מכיר מישהיא פדנטית  (  שהתקציב היה שיקול משני )     שעברה על המון  מכוניות ובסוף בחרה פורסטר  כי  היה נוח  הכניסה ותנוחת הישיבה 

אבל זה גיר רציף   וזה היה התנאי שלך 

אמינות   פחות ממאזדה   

דלק קצת יותר ממאזדה .

אם זה מהשנים של התקן האמריקאי אין חיישני אוויר , המראות לא מתקפלות, 

צריך להתרגל למראות  המגדילות או להחליף

וכשהולך צמיג מומלץ להחליף את כל ה 4 אם הם לא ממש חדשים 

רכב קלאסי נוסף זה קורלה קרוס   אבל התחיל מ 22 לכן  מעל התקציב 

עריכה אחרונה על ידי avri6
הוספה
פורסם

כמה נושא הגיר בעייתי?

עשיתי מחקר בנושא ולא ראיתי בעיות מיוחדות עם הגיר הרציף של סובארו כל עוד מחליפים שמן בסביבות 60-80 k

פורסם

לפני 22 דקות, avri6 כתב:

גם רציתי לכתוב לך  לבדוק XV . הרבה מבוגרים אוהבים והנסיעה  יציבה בגלל  4*4 

והבטיחות האקטיבית נחשבת טובה.

מכיר מישהיא פדנטית  (  שהתקציב היה שיקול משני )     שעברה על המון  מכוניות ובסוף בחרה פורסטר  כי  היה נוח  הכניסה ותנוחת הישיבה 

אבל זה גיר רציף   וזה היה התנאי שלך 

אמינות   פחות ממאזדה   

דלק קצת יותר ממאזדה .

אם זה מהשנים של התקן האמריקאי אין חיישני אוויר , המראות לא מתקפלות, 

צריך להתרגל למראות  המגדילות או להחליף

וכשהולך צמיג מומלץ להחליף את כל ה 4 אם הם לא ממש חדשים 

רכב קלאסי נוסף זה קורלה קרוס   אבל התחיל מ 22 לכן  מעל התקציב 

לא בטוח בכלל שאמינות פחות ממאזדה האמת. לא רואה סיבה, שתיהן עם מנועים ותיקים ואמינים. לא ראיתי משהו מיוחד מבחינת הגיר בסובארו. 

ובלי קשר להורים שלי היה סוזוקי קרוסאובר עם גיר שידוע בכך שבאותן שנים היה יכול להתפגר, הרכב שירת אותם 10 שנים ללא כל תקלה.

מה שאומר זה שגם בגיר שידוע בזה שבעייתי זה לא קרה כי בסוף מבוגרים שנוסעים יחסית מעט בקושי מעמיסים על הרכב אז בטח שעם הסובארו שאין משהו מיוחד עם הגיר הייתי מוריד כל דאגה מהנושא במקרה שלהם. 

התקן האמריקאי פחות רלוונטי לשנים שמכוון עליהם אם אני לא טועה. 

מבחינת צמיגים, זה לא חד משמעי, בהרבה מהמקרים לא נדרשת החלפה של כולם, תלוי עד כמה שחוקים. 

בסוף זה רכב שהמון (אם לא הרוב) רוכשים מבלי כוונה באמת לרדת איתו לשטח, במיוחד בארה״ב שם הוא נפוץ במיוחד אצל כל מני אמהות כדורגל. לא חושב שצריכה להיות בעיה בכלל מבחינת המשתמש הממוצע. 

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, Doron_Z כתב:

לא בטוח בכלל שאמינות פחות ממאזדה האמת. לא רואה סיבה, שתיהן עם מנועים ותיקים ואמינים. לא ראיתי משהו מיוחד מבחינת הגיר בסובארו. 

ובלי קשר להורים שלי היה סוזוקי קרוסאובר עם גיר שידוע בכך שבאותן שנים היה יכול להתפגר, הרכב שירת אותם 10 שנים ללא כל תקלה.

מה שאומר זה שגם בגיר שידוע בזה שבעייתי זה לא קרה כי בסוף מבוגרים שנוסעים יחסית מעט בקושי מעמיסים על הרכב אז בטח שעם הסובארו שאין משהו מיוחד עם הגיר הייתי מוריד כל דאגה מהנושא במקרה שלהם. 

התקן האמריקאי פחות רלוונטי לשנים שמכוון עליהם אם אני לא טועה. 

מבחינת צמיגים, זה לא חד משמעי, בהרבה מהמקרים לא נדרשת החלפה של כולם, תלוי עד כמה שחוקים. 

בסוף זה רכב שהמון (אם לא הרוב) רוכשים מבלי כוונה באמת לרדת איתו לשטח, במיוחד בארה״ב שם הוא נפוץ במיוחד אצל כל מני אמהות כדורגל. לא חושב שצריכה להיות בעיה בכלל מבחינת המשתמש הממוצע. 

בגדול מסכים ולכן הצעתי    ורק הדגשתי נקודות  ,

בארה"ב יש יותר  שלג  ולכן יש יתרון ל 4*4   

נדמה לי שכבר   2020- 19   זה תקן אמריקאי  , 

התימחור שלו מתאים לשנים האלו פלוס 

לגבי הצמיגים  נכון  אבל אם יגיע למוסך חברה  בלי 4 צמיגים זהים אין אחריות  .

לגבי מחלות  הגיר  והמזגן עיקר התלונות היו על הדגמים עד  2018  על הקרוסטק  מ- 2019 פחות תלונות  (אבל זה לא סובארו DL שנסעה בלי מוסכים ). 

לגבי השמן גיר  חלק גדול ממוסכי החברה לא מחליפים  וגם מי מסכים להחליף 

בנסועה של מבוגרים בלי שטח   סביר  שאפשר לרווח 

בכל מקרה ביד שניה  לבדוק שטופל כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי avri6
תיקון
פורסם

טוב מצאנו xv ברמת גימור limited הרמה הבכירה עם כל מערכות הבטיחות וסאנרוף.

מודל 22 עשתה 68k ב"סמלת יד שנייה"

הרכב יד ראשונה פרטית ומצורף טופס בדיקה שהם עשו לפני שקיבלנו את הרכב , בנוסף לתיקונים שבוצעו בהתאם לריג'קטים במוסך של סובארו.

אשמח לקבל את דעתכם על הבדיקה?

לרכב יש אחריות עד יולי 27 

ושמנו מקדמה כדי לשריין את הרכב

כמובן שנעשה בדיקה במכון חיצוני

IMG-20260114-WA0030.jpg

IMG-20260114-WA0029.jpg

פורסם

יש היסטורית טיפולים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין משהו חריג, הם טיפלו בליקויים?

פורסם

שים לב שמדובר בבדיקה מטעם הסוחר, סביר שייפו אותה. מומלצת בדיקה מטעמך בלי מעורבות המוכר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הולך לעשות בדיקה לרכב זה ברור.

השאלה אם נזילות בנוזל קירור והבלאי בתותבים לא מעיד על רכב שעבר התעללות ?

הרכב סה"כ עשה 68k

לפני 38 דקות, yulianx כתב:

אין משהו חריג, הם טיפלו בליקויים?

כן 

הנייר השני מראה מה הם ביצעו בעקבות הליקויים בבדיקה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...