Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאזדה 2 מעולה אם מדובר במבוגרים יחסית רזים, לא גבוהים ואתלטים לגילם.

מנוע יחסית זריז, לטעמי נעימה למראה מבחוץ ומבפנים ותהיה זולה יותר לרכישה ולאחזקה. 

אם הרכב נמוך מידי, שווה, כמו שהציע החבר מעליי, לבדוק קיה סטוניק 1.4 ליטר. אגב, הסטוניק נחשבת לרכב גניב ולכן גם הביטוח יקר יחסית. 

עריכה אחרונה על ידי Moshe c
פורסם

לפני 3 שבועות היה כאן דיון דומה מאוד. כדאי לך לקרוא.

אגב, עכשיו שמתי לב ש-99% מהנסועה היא בבין עירוני - מה שתופר להם את השילוב של מנוע טורבו (עם מומנט זמין בכל האצה) ותיבה דו מצמדית (תיבה זריזה, ובאופי הנסיעה הזה לא תסבול משחיקת מצמדים מואצת).

אני חוזר - צא איתם לסיבוב בסוכנויות, פקח להם את העיניים. ולגיל הזה לא הייתי נוגע במאזדה 2 או 3 וכנראה גם לא בקורולה, הן נמוכות מידי ובגיל הזה איזה אירוע של אוי הגב הוא עניין שבשגרה גם אם הכאב עובר אחרי יום. לפעמים מוצא חן בעיניו והוא נשאר.

יכול לומר לך שלפני 5 שנים שקלנו שיקולים דומים כשהחלפנו את הסויפט ששירת את אישתי באותו זמן (קודם שרת אותי). היינו על סף רכישת קיה ריו, אבל נכנסנו לסוכנות סיאט השכנה ויצאנו עם ארונה. אז הנסועה שלנו פחותה - אבל מאידך עירונית בחיפה, ועד כה מרוצים מאוד מהרכישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא פחות מצטיין בצריכת דלק וסלון ניראה ומרגיש מיושן.

יש בעיה עם מצלמת ראדאר, לפי קבוצת asx, אפשר לתקן את הבעיה עד אלפיים שקלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, PASHUT כתב:

כמדומני גם שיש איזשהו ריקול כעת

אנחנו לא עוסקים פה ב"נדמה לי" אין ולא היה ריקול לדגם הזה שמשווק כאן מ-2017.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גיסי מנסה לשכנע אותם לרכוש xv כמו שיש לו

אני קצת חושש מהגיר cvt

מה דעתכם?

לגביי ההצעות פה למנועי טורבו בשילוב גיר dag, אני מבין שהאיכות השתפרה אבל זה עדיין לא מגיע לרמת אמינות של גיר פלנטרי ומנוע של מאזדה

פורסם

עוד תביעה ייצוגית שעתידה לא ברור. זה לא ריקול,  זאת בדיוק התקלה שהזכיר @yulianx

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 33 דקות, fishmanl כתב:

אני קצת חושש מהגיר cvt

הסר חשש מליבך בגיזרה הזו...

ה-CVT של סובארו אמין ועמיד.

אצלי כ-220K ק"מ ומתפקד היטב. אצל חבר עם XV כ-270K ק"מ ללא בעיות.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, Moshe c כתב:

מאזדה 2 מעולה אם מדובר במבוגרים יחסית רזים, לא גבוהים ואתלטים לגילם.

מנוע יחסית זריז, לטעמי נעימה למראה מבחוץ ומבפנים ותהיה זולה יותר לרכישה ולאחזקה. 

מאזדה 2 היא קרש על 4 גלגלים, צפופה, לא נוחה, בסיס המושב קצר וגורם לכאבי גב, מערכת מולטימדיה עם תפעול באמצעות גויסטיק (המסך איננו מסך מגע) הגורם להורדת עיניים מהכביש, איכות תא הנוסעים נמוכה (פלסטיק קשיח, חלקים נשחקים / נשברים, אין תאורה למתגי החלונות (חוץ מחלון הנהג), כנראה בגלל שארץ הייצור של מאזדה היא תאילנד).

שומר נפשו וגבו יירחק מהזוועה המוטורית הזו!

אני כותב את זה לאור ניסיוני האישי עם מאזדה 2 2022 כמה חודשים כרכב גישור!

עריכה אחרונה על ידי mottis
פורסם

יש לי מאזדה 2 2018

לטעמי הרכב מעולה

המערכת שמתופעלת מהג'ויסטיק זה אחד הפיצ'רים שאני אוהב במיוחד שלא צריך לגעת במסכים תוך כדי נהיגה

איכות ההרכבה באמת לא להיט

אבל הרכב מרגיש מעולה על הכביש

יחסית לסופרמיני יש פידבק נחמד מההגה והיא מרגישה מאוד יציבה על הכביש

אבא שלי מאוד רוצה 2 חדשה , אבל אני חושש שזה יהיה להם פחות נוח עם השנים

פורסם

כן. אבל אתה צעיר ב-30 שנה. יחי ההבדל הקטן.

אגב, ילדים יש לך? כי שיקול הנוחות בכניסה לרכב דומה לזה של מבוגרים, גם אם הסיבה שונה (נוחות בטיפול בילד במושב בטיחות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאמא שלי יש כבר 8 שנים מאזדה CX5 - אמינה מאוד, נוחה לנהיגה, טיפולים זולים והשנה גם מחיר המקיף ירד דרסטית.

לפני שנה אבא שלי החליט שהוא רוצה רכב נוסף אז קניתי להם מאזדה 2 2017 - התכנון היה שזה יהיה רכב משני עבורם (שניהם מעל גיל 70) למקרה שה CX5 לא זמינה.

בפועל יצא שגם אמא וגם אבא מעדיפים ביום יום את המאזדה 2, היא יותר נוחה לחניה ולהתנהלות בעיר, היא גם מרגישה יותר נמרצת. איכשהו גם יצא שה 2 יותר מאובזרת מה CX5.

לנסיעות מחוץ לעיר היא פחות נוחה.

אני לא מסכים עם מה @mottis כתב, בהשוואה למיני וסופר מיני אחרות המאזדה 2 מאוד מוצלחת, היא זריזה אמינה נוחה וסופר מאובזרת בגרסת PURE WHITE - בגלל זה היא גם כלכך מבוקשת.

השליטה בג'וייסטיק זה יתרון ענק, הרבה יותר נוח ממסך מגע, ובכל מקרה המסך במאזדה הוא כן מגע, התפעול שלו חסום בזמן נסיעה אבל אפשר לעקוף את זה בקלות.

ללא שם.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

השאלה איך ה2 תהיה להם לנסיעות בינעירוניות?

זה עיקר הנסועה שלהם

אבא שלי עושה 3 פעמים בשבוע נסיעה של 80k ובא לי שיהיה לו נוח 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...