Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההוזלה של האריזו כנראה למענה של הטויוטה קורולה המוזלת.

גם שקיצצו באבזור, זה עשה טוב למתחרים, בנתיים מאזדה מציעה את ה-3 במבצע, סקודה הוזילה את האוקטביה.

מתי לאחרונה ראיתם שהקטגוריה של משפחתיות מוזלת בתחילת שנה ולא מתייקרת?

ההוזלה של הטיגו 8 כנראה נועדה לשוק המוסדי אחרי שאיבדו את צה"ל והחברות הבטחוניות לטובת מיצובישי אאוטלנדר.

בלי קשר פריזבי הציגו גם מחירי מבצע לרנו קליאו ודגמי דאצ'יה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 54 דקות, itsik170 כתב:

ההוזלה של האריזו כנראה למענה של הטויוטה קורולה המוזלת.

בדיוק, בנוסף שני הדגמים כנראה שלא יזכו ללקוחות פרטיים.

פורסם

ברור שההוזלה היא כמענה למחירי טויוטה , אבל זה מעיד שיש הבנה בקרב יבואני הרכב שככל הנראה הגיע הזמן לחזור לשפיות.

היתרון הגדול של האיריזו היא שהיא מקבלת הנחת שווי שימוש  של 1100 שקל מול 530 בלבד של הקורולה.

הטיגו 4 במחיר של 115K תהיה להיט בחברות ההשכרה \ טכנאים וכדומה , עם שווי שימוש של 2330 ש"ח בלבד מדובר על דיל מעולה למי שצריך רכב עבודה אבל לא מוכן לשלם שווי גבוהה.

ואם זה ימריץ את ירידת המחירים הרי זה משובח.

פורסם

אני חושב שיש טעות, הצ'רי טיגו 4 בנזין 1500 סמ"ק נמכרת ב 115.

הצ'רי טיגו 4 ההיברידית נמכרת ב 135. 

אליה התכוונת בכותרת? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ועדיין אחלה מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכול תלוי מה אתה רוצה ומה אתה מצפה. 

חבר שגר בחול היגע לארץ ושכר לכמה ימים את הטיגו 4 פרו. היא מרווחת, גבוהה וניראת טוב, אבל היא עגלה, עם מרכז כובד שלא משרה ביטחון וצורכת דלק כמו רכב מלפני 20 שנה. 

והוא לא משווה מול מרצדס, אלא מול הרכב שלו שזה הונדה סיטי. 

פורסם

1. אם כבר לדבר על עסקאות אטרקטיביות בפריסבי - אפשר לרכוש עכשיו סנדרו יד 0 ב-104000 ש"ח רגע לפני שיגיילו אותו.

2. אריזו 8 מאובזרת מוצעת ב-0 ק"מ ב-150, ולפי המלאי הלא מכור הגדול שקיים, יש לי הרגשה שמי שיציע 140 - לא יזרקו אותו מהסוכנות.

פורסם
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

הכול תלוי מה אתה רוצה ומה אתה מצפה. 

חבר שגר בחול היגע לארץ ושכר לכמה ימים את הטיגו 4 פרו. היא מרווחת, גבוהה וניראת טוב, אבל היא עגלה, עם מרכז כובד שלא משרה ביטחון וצורכת דלק כמו רכב מלפני 20 שנה. 

והוא לא משווה מול מרצדס, אלא מול הרכב שלו שזה הונדה סיטי. 

לא נסעתי על הרכב אלא רק ישבתי, אכן ביצועים זאת נקודת חולשה לפי המבחנים, אבל המושבים היו לי נוחים מאוד, סלון מרשים, ובמחיר הזה? מה החלופה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה יחידות של הטיגו 4 בגירסת נובל הגיעו אלינו לחברה טרם הגעת ההיברידיות, הרכב מאובזר ונאה מבפנים אבל עגלה רצינית, רכב אחד עומד כבר כמה חודשים לאחר שהוחזר ואף אחד לא מסכים לקחת אותו.

רמת הגימור החדשה מכסחת את האבזור.

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/צ-רי-טיגו-4-רמת-גימור-comfort-חדשה-במחיר-של-114990-שקל

פורסם

לא הייתי אומר מכסחת, רוב האבזור נשאר. חבל אולי שאין בקרת אקלים מפוצלת ותאורת אווירה.

פורסם
לפני 18 שעות, SurfHigh כתב:

אני חושב שיש טעות, הצ'רי טיגו 4 בנזין 1500 סמ"ק נמכרת ב 115.

הצ'רי טיגו 4 ההיברידית נמכרת ב 135. 

אליה התכוונת בכותרת? 

אכן , הפרו קומפורט מוצעת במחיר של 115K , טעות שלי.

ואכן מדובר על רכב כעור במיוחד וחלשלוש אבל לטעמי המחיר הזה יגרור את השוק מטה , כמו שעשתה הקורולה למשל.

האיריזו 8 ... מאות מכוניות עומדות בנמל חיפה חודשים ארוכים... , במסלולי יד 2 הרכב כבר מוצע במחיר של 158 במקום 176 .. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...