Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי ב BYD ההתראה פועלת בנסיעה אחורה מעל 5 קמ''ש. ממילא  משתדל לנסוע אחורה באיטיות וזהירות אחרת הרכב בולם את עצמו לפני מכשול.

פורסם
לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

בוולבו עובד יותר מידי טוב. לפעמים מזהה את תעלות הניקוז כמכשול ובולם.

ממש. הייתי שבועיים בחו"ל עם CX90 ופעמיים דפק לי בלימה ברוורס על כלום.

בטסלה שלי האמת שלא חוויתי  בלימה, יש מצלמה מעולה ואזהרות טובות, כולל על עצמים מהצדדים ולכן לא נתקלתי בזה.

פורסם
בתאריך 14.9.2025 בשעה 11:24, yossiaviel כתב:

לפני יומיים נסע אחורנית ונכנס במשטח שהיה מונח על חבית. בגובה יותר ממטר.

image.thumb.jpeg.ccbebf834021bfa19ac54d23ce02de5d.jpeg

WTF. החבר לא מסתכל במצלמה? ובאיזור של החנייה לפני שהוא חונה? 

מעולם לא קרה לי שכמעט מרטתי משהו ברוורס בלי לדעת שהוא שם. 

לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

יותר מ 10 קמ"ש ברוורס? מי נוסע כך?

אה... נהגים שפיספסו את הפנייה? למשל? 

אם המצלמת רכב שלי לא הייתה מוחקת את כל הנתונים מהכרטיס הקודם הייתי מראה לך כמה כאלו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, pasat04 כתב:

יש לי בקארוק מצלמה מקורית, ללא חיישנים.

אבל מעולם לא בלם אותי. החלפתי בעבר פגוש, שגם היה ללא חיישנים, בגלל זה אני שואל.

לי היתה קארוק ברמת גימור style עם מצלמה אחורית מקורית וחיישני רוורס מקוריים והרכב כן בלם לי מספר פעמים ברוורס. למיטב זכרוני זה עובד עד מהירות של 8 קמש.

פורסם
לפני שעתיים, GTאי כתב:

בטסלה שלי האמת שלא חוויתי  בלימה, יש מצלמה מעולה ואזהרות טובות, כולל על עצמים מהצדדים ולכן לא נתקלתי בזה.

גם ב Y החדש, אם כי לא ניסיתי במהירות גבוהה

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

באמת תהיתי אם זה עובד בטסלה, מעולם לא חויתי בלימה גם לא קדימה, אולי כי אני נוהג סביר....

בלימה במהירות נמוכה קרה לי כבר פעמיים - בשניהם אני יכול להבין למה זה הופעל, למרות שלא הייתי קרוב לתאונה אמיתית.

(למשל בנסיעה ברחוב צר מישהו כמה מרכבים לפני פתח דלת ו"חסם" את נתיב הנסיעה, היה לי מספיק זמן להאט אבל הרכב נתן בלימה

)

פורסם

קודיאק עובד מעולה, למעשה פשוט תראו פגושים של סקודה ושל BYD, תבדקו כמה מהם מעוכים, לפי ראות עיני סקוד באופן מוחלט לא קיים, BYD כל רכב שני מעוך.

יש משהו לגרמנים בכיול.

נ.ב. החיישנים הקדמיים האקטביים עובדים לא פחות ממעולה, וזה חוץ מהרדאר לשימוש בנסיעה מהירה יותר.

פשוט תנסו להחנות סקודה בכח לתוך עמוד, זה לא יילך בקלות.

• מעניין 1
פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

באמת תהיתי אם זה עובד בטסלה, מעולם לא חויתי בלימה גם לא קדימה, אולי כי אני נוהג סביר....

במודל 3 חוויתי בלימה בנסיעה איטית קדימה כשלפני רכב עומד (רמזור אדום)

עם מודל Y החדש, ניסיתי סיטואציה דומה,  והוא לא בלם.

הייתי צריך "לרדת" על הבלמים...

• מעניין 1
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

אצלי בניסאן עובדת מצויין.

בגלל גבעול קוץ דקיק שצמח מחריץ באספלט עד לגובה הפגוש בערך, ובכלל לא ניתן להבחין בו במצלמה, הרכב עצר על המקום.

אגב, לא מכיר מהירות מינימלית לפעולת המערכת, היא עובדת גם במהירות ממש אפסית.

• אהבתי 1
פורסם

בסופרב שלי זה עובד מצויין, לא התנסיתי במהירויות סופר נמוכות אבל כל פעם כשאני מתחבר לנגרר ועושה רוורס ושוכח לבטל זמנית את האופציה הוא בולם אותו בקולות תרועה מעצבנות שלכשעצמן נשמעות כאילו עשיתי רוורס על טנק מרכבה ב100 קמ"ש.

אני מניח שיש יצרנים שעושים את זה טוב יותר מאחרים.

פורסם

באוקוביה 2019 זה עבד מצויין. רכב חלא מצלמה, רק כל סמל החיישנים המקוריים של הרכב.

שים לב שזה מתחלק לשתי סוגים - מכוניות שיש להם חיישני רכב בשטח מת (הנוגה במראה), ואז לא רק שזה מתריע על משהו מאחור, זה ממש מתריע לך על רכב שמתקרב כאשר אתה יוצא מחניה בניצב ואין לך שום סיכוי לראות אותו.

הסוג השני זה הפשוט יותר וזה נעשה על סמך החיישני רוורס בדרך כלל - כשיש חיישני איכותיים, ובעדיפות כאלה שזה בפינות של הפגוש,  אפשר לקרוא אותם מספיק פעמים בשניה ואז לקבל מהירות יחסית של הרכב לעומת האובייקט, מניח שבגלל זה לא עובד כשנוסעים אחורה מהר.

זה לא רדאר, אז קרטון אמור לעבוד. זוכר שבזמנו זה לא נתן לי לחנות בגלל איזה ענף דק 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...