Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,
אשמח לעזרה בהבנת תנאי בפוליסת ביטוח רכב.

הנוסח בפוליסה:

"פסילות הרישיון שאירעו בשלוש השנים שקדמו לתאריך תחילת הפוליסה, לפי קביעת בית משפט, קצין משטרה או רשות רישוי..."

השאלה שלי - כשאומרים "שאירעו", האם הכוונה היא לתאריך תחילת הפסילה בפועל או לתאריך סיום הפסילה?
אשמח לדעת גם מה מקובל שחברות הביטוח בודקות בפועל.

כדי שיהיה ברור, אלה הפסילות בפועל שהיו לי:

1. אירוע 1 – פסילה מנהלית 30 יום מ־29/02/2020, ואחריה פסילה של 8 חודשים החל מ־31/05/2021 ועד 30/01/2022.

2. אירוע 2 – פסילה מנהלית 30 יום מ־29/03/2022, ואחריה פסילה של 8 חודשים החל מ־30/03/2022 ועד 29/11/2022.

3. אירוע 3 – פסילה של 9 חודשים מ־01/02/2023 ועד 31/10/2023.

אם סופרים לפי תחילת הפסילה, אז נכון לאוגוסט 2025 יש לי פסילה אחת בטווח 3 השנים (החל מ־01/02/2023), ותאריך ה"ניקיון" שלי יהיה 01/02/2026.
אבל אם סופרים לפי סיום הפסילה, אז כרגע יש לי שתי פסילות בטווח (אירוע 2 ואירוע 3), ותאריך ה"ניקיון" שלי יהיה 31/10/2026.

מה נכון מבחינת ההגדרה הזו? ומה בפועל חברות הביטוח נוהגות לבדוק?

תודה לכל מי שיעזור! 

פורסם
לפני כשעה, Oswin כתב:

מה נכון מבחינת ההגדרה הזו? ומה בפועל חברות הביטוח נוהגות לבדוק?

אני חושב שכל שנה בה היתה פסילת רישיון..אבל יש שנה שיש 2 פסילות (פסילה של חודש ואז עוד 8 חודשים... ) -  

אז בשלוש השנים לפני 2025.. (משנת 2022..) לפי מה שאני מבין... יש  2 פסילות. 

אבל, אם מתייחס לפסילות..אז לפי שנים.. למיטב הבנתי ודעתי. 

אני לא מומחה בתחום - ממליץ שתבדוק עם הבינה מלאכותית.. ותמתין שאנשים יענו כאן. חכמי הפורום. ולכן אני מסייג את דבריי!

הכי טוב להרים טלפון לביטוח.. לשאול. 

התשובה כאן איננה מחליפה ייעוץ מקצועי וניתנת על סמך ידע כללי והבנתי. אין לסמוך על ההודעה. 

לפני כשעה, Oswin כתב:

אם סופרים לפי תחילת הפסילה, אז נכון לאוגוסט 2025 יש לי פסילה אחת בטווח 3 השנים (החל מ־01/02/2023), ותאריך ה"ניקיון" שלי יהיה 01/02/2026.

אם אתה סופר ככה, זה הגיוני. אבל 3 אחורה זה 22, 23, 24..  לפי הבנתי. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני לא משחק עם חברות הביטוח לכן הולך על הגישה המחמירה ורושם 2 פסילות ומשוחח עם חברת הביטוח לפני כן ואם מסכימים שמדובר רק במקרה אחד מבקש זאת בכתב.

אם הפער  הכספי גדול כאשר נעלמת הפסילה הראשונה אירןע 2.  עושה סבב חדש ורואה אולי כדאי לבטל את הפוליסה הנוכחית ולעשות חדשה 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שכתב ישה, אבל הייתי מחליף את סדר הפעולות. כלומר משוחח עם סוכן הביטוח או נציג חברת הביטוח, פותח את כל הקלפים ומקבל הנחיות למילוי הטופס. כמובן מקליט את השיחה כדי שלא יוכלו לבוא אליך בטענות לאחר מעשה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, saar5555 כתב:

אני חושב שכל שנה בה היתה פסילת רישיון..אבל יש שנה שיש 2 פסילות (פסילה של חודש ואז עוד 8 חודשים... ) -  

אז בשלוש השנים לפני 2025.. (משנת 2022..) לפי מה שאני מבין... יש  2 פסילות. 

אבל, אם מתייחס לפסילות..אז לפי שנים.. למיטב הבנתי ודעתי. 

אני לא מומחה בתחום - ממליץ שתבדוק עם הבינה מלאכותית.. ותמתין שאנשים יענו כאן. חכמי הפורום. ולכן אני מסייג את דבריי!

הכי טוב להרים טלפון לביטוח.. לשאול. 

התשובה כאן איננה מחליפה ייעוץ מקצועי וניתנת על סמך ידע כללי והבנתי. אין לסמוך על ההודעה. 

אם אתה סופר ככה, זה הגיוני. אבל 3 אחורה זה 22, 23, 24..  לפי הבנתי. 

הבינה המלאכותית התנערה מאחריות ואמרה שאין מידע מהימן, דיברתי כעת עם מנורה מבטחים והנציגה אמרה שסופרים מרגע תחילת הפסילה. 
אבל בכל אופן היא לא תוכל לבטח אותי... נחמד 

Just now, sperial כתב:

מה שכתב ישה, אבל הייתי מחליף את סדר הפעולות. כלומר משוחח עם סוכן הביטוח או נציג חברת הביטוח, פותח את כל הקלפים ומקבל הנחיות למילוי הטופס. כמובן מקליט את השיחה כדי שלא יוכלו לבוא אליך בטענות לאחר מעשה.

מכיר אולי סוכן ביטוח שאפשר לדבר מולו? אין לי קשרים לדברים האלה בכלל.. 

לפני 47 דקות, ישה כתב:

אני לא משחק עם חברות הביטוח לכן הולך על הגישה המחמירה ורושם 2 פסילות ומשוחח עם חברת הביטוח לפני כן ואם מסכימים שמדובר רק במקרה אחד מבקש זאת בכתב.

אם הפער  הכספי גדול כאשר נעלמת הפסילה הראשונה אירןע 2.  עושה סבב חדש ורואה אולי כדאי לבטל את הפוליסה הנוכחית ולעשות חדשה 

הפער הכספי דרמטי בערך כ - 30% עלייה לפי האתר של הפול ביטוח. 
בחברות נוספות אני בטוח שזה די דומה, כרגע אין לי פוליסה ואין לי גם רכב... 
מתעניין לרכוש אחד ושואל את עצמי האם לחכות ל 01/02/2026 כדי להגיד שיש 0 פסילות, או שזה לא התאריך הנכון... 

פורסם

השאלה היא מספר הפסילות בתקופה וכך אני מפרש. פסילה היא פעולה שקורית בזמן מעבר ממותר לאסור לנהוג וולכן הספירה תהיה לדעתי לפי יום הפסילה ,  במילים אחרות כמות הפסילות תהיה לדעתי סך של כל  הפסילות   במשך התקופה. אולי זו דעה מוטעית, לא יודע

כבר נכתב שלא מתחכמים עם ביטוחים, הנכון ביותר לתת את כל הרשימה ושהם יחליטו.  הסתבכות עם ביטוח יכולה להגמר גם בתביעה של מאות אלפים ויותר, ראוי להיות חשוף מלא מלא.

פורסם

לפי מה שמצאתי באתרים של חברות ביוןח יש מצבים בהם החברות מתייחסות לפסילות רישיון גם מעבר לגבול 3 השנים אם מדובר באירועים חמורים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיווחת לפני 10 שנים על פסילה? זהו. יש רישום במערכת.

ולך תדע איזה מאגרי מידע פתוחים לפנינחברות הביטוח. הדברים לא תמיד שקופים.

פורסם

חברות הביטוח יש להם שיתוף מידע בקשר לתביעות שהוגשו  אז למה לא בפריט הזה?

חוץ מזה הקשה בכל אתר משפטי יגלה לך את כל התיקים שהיו לבן אדם X .

וגולת הכותרת השלילית תהיה במקרה שתהיה תביעה רצינית ואז חברת הביטוח תפעל ביתר נמרצות ותמצא שלא גילית את כל האמת ואז ביי ביי לתביעה .

כפי שכתבתי לא מתעסקים עם חברת ביטוח בקשר למידע שמספקים לה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...