Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תומר הדר קווים לדמותו

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, dj_dani כתב:

הכל מניירות של תומר הדר ששתל את זה בראש שלנו בלי לגבות בנתונים. 

יש כמה ביטויים נכונים..

פלסטיק זול מסך גדול. עם זה אני לחלוטין מסכים..

שזה לא מהותי וחשוב.. אבל אצלנו בארץ בתרבות הנהיגה זה תפס 😆

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני שעה, saar5555 כתב:

יש כמה ביטויים נכונים..

פלסטיק זול מסך גדול. עם זה אני לחלוטין מסכים..

כמה מהדגמים המיוצרים בסין דגמת שאתה מסכים איתו? 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, discoTD5 כתב:

לא דגמתי אף אחד. מן הסתם יש לי דעה משלי. הייתי בתור נוסע כמה שעות ביונדאי איוניק 5, שהוא אומנם אינו סיני, אבל אשתמש בו בתור דוגמה להמחיש את דבריי. האוטו בהחלט מהוקצע ומרשים. 

אבל לטעמי, מסך גדול מאוד - זה דבר שאיני מורגל בו ויוצר (שוב, לדעתי..) הסחות דעת בנהיגה ולא באמת יש צורך בזה. אולי אני אולד סקול.

לפני 49 דקות, discoTD5 כתב:

ייתכן מאוד שאני מגיע עם הטייה מסוימת כנגד התוצרת הסינית. אבל אני יודע שיש ויש.. (לדוגמה המטענים של ANKER איכותיים מאוד).

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כלומר גיבשת דעה נחרצת על משהו שלא ניסית. 

וכשמישהו אומר אמירה שמסתדרת עם הדעה שלך, שהיא כאמור נטולת בסיס עובדתי, אתה מגן על הדעה שגיבשת ללא נסיון. 

יפה. 

בהצלחה בהמשך הדרך. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 9 דקות, discoTD5 כתב:

הצלחה בהמשך הדרך.

תודה רבה. גם לך.

לפני 9 דקות, discoTD5 כתב:

וכשמישהו אומר אמירה שמסתדרת עם הדעה שלך, שהיא כאמור נטולת בסיס עובדתי,

אני לא מסכים עם זה. אומנם לא נסעתי או דגמתי רכב סיני חשמלי..אבל יצא לי לשאול קולגות בעבודה על הרכבים שלהם ולמשל הג'ילי ג'אומטרי קיבל המון מחמאות. והבנתי למשל שיש אחריות ל 8 שנים.

אני חושב שיש לבן אדם דעה כללית..אקרא לזה דימוי מול מציאות. ומה שהוא צריך זה לבדוק בעצמו אם זה מתאים לו. הדימוי שלי על הסינים לא להיט בלשון המעטה.

בגדול, לי אישית, לא מתאים מסך גדול או אורות אווירה או אי אילו גימיקים (לדעתי האישית) שנפוצים כיום במכוניות כי הבלינג בלינג הזה מרשים את הצרכנים.

למשל הנתון שחוזרים לפקדים שהם כפתורים ממשיים באוטו..ולא דרך מסכי מגע.

ושכחתי לדבר על תקציב...לי אין תקציב לאוטו חדש במאות אלפי שקלים. והנה עובדה בשבילך.. שכבר 15 שנה בבעלותי רכבים של וואג. 2 איביזות וופאביה אחת..ובקרוב בע"ה עוד פאביה.

לפני 14 דקות, discoTD5 כתב:

שהיא כאמור נטולת בסיס עובדתי, אתה מגן על הדעה שגיבשת ללא נסיון. 

לא הכל אגב זה עובדות. אני יכול להגיד לך שאני נהנה מנהיגה בגיר ידני..או מנהיגה בלי התראות וצפצופים..

• אהבתי 1

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני שעה, saar5555 כתב:

לדוגמה המטענים של ANKER איכותיים מאוד

אנקר הוא בסך הכל מטען סיני ממותג. יש עוד מותגים רבים אחרים שדומים לו.
אני משער שאנקר מוכר יותר כי הוא קיבל דחיפה מאוד חזקה באמזון.

לא הייתי משווה מטען לטלפון לרכב, אומנם רכבים היום נהיים לאט לאט דומים יותר למיקרוגל, אבל עדיין רכב חשמלי הוא מוצר מורכב בהרבה.

בכלל כדי לקבל פרספקטיבה ולהבין את התוצרת הסינית הנוכחית כדאי להיזכר בתוצרת הקוראנית שהגיע לכאן בשנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000.
היא הייתה בוודאות נחותה מהסינית הנוכחית מכל בחינה וקצב ההתקדמות של הקוראנים (שהיה מהיר מאוד) עדיין נראה לי איטי ממה שהסינים עושים עכשיו, אז כנראה שהסינים בדרך לכבוש גם את שוק הרכב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מעניין 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לא הייתי משווה מטען לטלפון לרכב, אומנם רכבים היום נהיים לאט לאט דומים יותר למיקרוגל,

הבאתי את הדוגמה הזו רק כדי להראות שאני לא מכליל ולא פוסל הכל מראש. 

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מנסה להבין למה החלטתם שהוא נגד הסיניות באופן גורף? ראיתי את הביקורת על הbyd sealion7 והיא קיבלה ממנו מחמאות בכל תחום כמעט.

יכבשו את שוק הרכב? אולע, אבל זה לא סותר שעד עכשיו הגיעו המון רכבים חלשים שהיו פשוט זולים/השתלבו עם הביקוש לחשמלי ועודף כסף של ישראלים בכיס.

מבחינתי אדם ש"תוקף" יבואנים ויצרנים ומנסה לתת לי מידע אמיתי זה ברכה.

• אהבתי 2
פורסם

מצטער אני לא מייחס שום חשיבות לביקורות רכב בעברית.

לא יודע אם יש אינטרסים זרים או אין, ולא מטריד אותי כי אני פשוט לא קורא, נדמה לי שמאז שנות ה80-90 לא ראיתי ביקורות רכב ברמה מקצועית בעברית.

ברוך השם יש כל כך הרבה מקורות מידע רצינים ומקצועיים בשפות אחרות, עם ביקורת שלא מתחנפת על כל דבר, החל מממשק נהג, ארגונומיה והתננהגות הכביש של רכב עמוס במסלולי בדיקה קבועים וידועים מראש, הוצאות תחזוקה של רכב משומש, ומה לא.

גם מפורשה ופרארי לא נחסכת ביקורת כשצריך, לא השתפכות ילדותית "נתנו לי לנהוג ברכב שעולה מיליון ש"ח".

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 11 שעות, borsood כתב:

הוא לא סולד מהחשמליות הסיניות בגלל חשמליותם, אלא בגלל האיכות הנמוכה והתרכזות באיבזור (מישהו אמר הונג צ'י)?

היבואנים לא טיפשים בכלל ואת הרווח הגדול עושים מלמכור זבל סיני ביוקר, תוך כדי זה שהם משקרים ללקוחות שלהם (זמני טעינה). תומר ומאור קצת מפוצצים את הבועה של היבואנים.

לדעתי הוא בין כתבי הרכב הטובים בארץ, אם לא הטוב שבהם.

לפחות יש לו אומץ להעלות כתבות לא מחמיאות ליבואנים,

על מכוניות שממתינות למכירה ומוצאות עצמן במגרשי סוחרים,

בהפחתות מחיר עצומות, 

ומכוניות חשמליות שמאוחסנות במגרשי חניה בקניון.

לפי כמות האזכורים של תומר הדר בשבועות האחרונים, נראה שהכתבות שלו הצליחו להרגיז כמה גורמים

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

-

פורסם

תמיד יהיו. 

הקורא/צופה הנבון יבחין בין המיצג לבין העובדות. וכן יש דברים שאחרים מנסים לגרום לך לא לראות.  ( הכותב היה אורח) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני לא רואה כתבות רכב מישראל, במיוחד לא של תומר הדר, רק של מקצוענים אמיתיים מחו"ל.

מצאתי עוד שרשור שכבר מהתחלה יש המון תגובות לא מחמיאות על תומר הדר:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...