Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אטם שמן מסנן אוויר מסנן מנוע ושמן מנוע

900 שח כולל מע"מ במוסך מורשה.

כמה זה אמור לעלות במוסך לא מורשה ?

ולמה לא אמרו לי (היתה שיחת טלפון) שגם מחליפים מים, זה לא אמורים לעשות כל שנה ?

עריכה אחרונה על ידי amobiman
פורסם

מים? נוזל קירור?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, נוזל קרור לא אמורים להחליף ?

בכל אופן עוד שאלה, אני מבין שלמוסך יש ביטוח, ולי יש ביטוח רק אם אני נוסע ברכב.

אז אם חלילה הם עושים תאונה עם הרכב אני וחברת הביטוח שלי לא קורים לזה בכלל ? הם וחברת הביטוח שלהם אחראים ?

פורסם

תבדוק בספר הרכב מה הפעולות הנדרשות לפי גיל ונסועה.

תביא בחשבון שהצעות מחיר של מוסכים לא כוללת מע״מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כולל מע"מ.

אטם שמן מסנן אוויר מסנן מנוע ושמן מנוע זה טיפול קטן בסיסי ?

אגב שמעתי שמומלץ להוסיף נוזל קרור בדיוק אותה פירמה כלומר לא רק אותו צבע אלא בדיוק אותה חברה, האם זה באמת רלוונטי או שאני יכול פשוט לקנות נוזל קירור ירוק ליונדאי ולמלא ?

פורסם

לשאלתך הראשונה - כן. זה טיפול בסיסי (טיפול קטן).

לשאלתך השנייה - אכן, עדיף נוזל קירור ייעודי לרכבך. מן הסתם הוא אמור להתאים גם בצבע.

ושאלה נוספת בקשר לטיפול - איך התחלקה העלות בין עלות החלקים לעלות העבודה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

קח בחשבון שיש הבדל במחירים במוסכים המורשים של יבואן.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שעת עבודה במורשה יבואן 380 שקל. טיפול קטן נרשם כשעה שלמה למרות שלוקח פחות.

השמן והפילטרים מתומחרים על הצד הגבוה, מוסך יבואן ישתמש בחלפים מקוריים (אלה שמגיעים באריזה ממותגת שת היצרן) .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הן כמה הרכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יעזור לראות את פירוט המחירים. כמה על כל חלק וכל סוג עבודה.

לפני שעה, yulianx כתב:

קח בחשבון שיש הבדל במחירים במוסכים המורשים של יבואן.

לא נכתב מוסך יבואן, אלא רק מורשה.

לפני שעה, zaf כתב:

מוסך יבואן ישתמש בחלפים מקוריים

בדברים מתכלים, לא בהכרח. במוסך יבואן מסוים (לא קיה) נתקלתי בלא מקוריים לפילטר מזגן וגומי צירייה.

לפני 3 שעות, amobiman כתב:

אז אם חלילה הם עושים תאונה עם הרכב אני וחברת הביטוח שלי לא קורים לזה בכלל ? הם וחברת הביטוח שלהם אחראים ?

אני מניח שזה אחריות רק של המוסך, אבל לא יודע בוודאות. אולי מישהו יכול להגיד יותר.

פורסם

אם הוא שאל כמה זה יכול לעלות במוסך לא מורשה, מניח שהוא לא מתכוון למוסך בחצר של השכונה.

פורסם
לפני 13 דקות, elera כתב:

דברים מתכלים, לא בהכרח. במוסך יבואן מסוים (לא קיה) נתקלתי בלא מקוריים לפילטר מזגן וגומי צירייה.

מוסך יבואן ראוי, יציג לך חלופות - מקורי (קרי חלק באריזת היצרן, למרות היותו OEM) או חליפי, שבמרבית המקרים שאני מכיר זה יצרן ה OEM ,במיתוג אותו יצרן OEM. (   בוש ,מהלה או mann) 

פילטר מזגן, באמת חסר כל חשיבות אלא אם הוא ממש זבל עשוי באיכות דראק.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...