Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על ההתראה שמופיעה כ 10 דקות לפני, שיש להיות בסמוך למרחב מוגן.

כאן מצאתי הסבר איך לעשות זאת. העניין הוא שבטלפון יש את הגדרת ”התראת חירום אלחוטיות” אבל בטאבלט סמסונג s7 אין את האפשרות הנ”ל.

ולכן אין לי את האפשרות לבטל את ההתראה, ונמאס לי מהפנס שמהבהב לי בעיניים, יש לי התראה בטלפון שמספקת אותי. אז אם מישהו מכיר דרך נוספת אשמח לשמוע.

פורסם

תריץ בגוגל emergency alerts ואתת שם דגם המכשיר

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התפריט לביטות התראות הוא כפי שקיים בקישור שנתתי.

אבל לפי מידע באנגלית... אם ההתראה המוקדמת היא מה שקרוי אצל סמסונג ”התראה נשיאותית” אזי היא לא ניתנת לביטול.

1. האם התראה מוקדמת נחשבת כהתראה נשיאותית?

2. מעניין בגלל שבטלפון s22, אפשרות הביטול קיימת.

פורסם

לא יודע מהי ״התראה נשיאותית״ (אני משתמש בממשק באנגלית, לא סובל ממשק בעברית)

חפש במדור הטכנולוגיה של טמקא או N12. אתמול או היום הם נתנו הנחיות לכיבוי ההתראה בטלפון עם ממשק בעברית, אני מניח שבטאבלט הממשק זהה .

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה בדיוק העניין, בטלפון s22 האפשרות קיימת, בטאבלט s7 אין את האפשרות.

אולי קשור לגרסת אנדוריד, בטאבלט 13, בטלפון 15. או גרסת One UI שגם היא הרבה יותר מיושנת בטאבלט.

התראה נשיאותית זה תרגום מנוסח אנגלי שיש באנטרנט, אין כזה סעיף לא בטלפון ולא בטאבלט.

To manage emergency alerts on a Samsung Galaxy S7, navigate to Settings > Connections > More connection settings > Emergency alerts. You can then enable or disable specific alert types like Presidential alerts, Extreme alerts, Severe alerts, and AMBER alerts. Remember that Presidential alerts cannot be disabled. 

Detailed Steps:
  1. Open Settings: Locate and open the Settings app on your Samsung Galaxy S7.
  2. Navigate to Connections: Tap on "Connections".
  3. Access More Connection Settings: Tap on "More connection settings".
  4. Find Emergency Alerts: Tap on "Emergency alerts".
  5. Adjust Alert Types: You will see a list of alert types. Toggle the switches to turn them on or off based on your preferences.
  6. Presidential Alerts: Note that Presidential alerts are enabled by default and cannot be disabled. 

פורסם

אני בכלל מופתע שהטאבלט מקבל את ההודעות cell broadcast בהתחשב בזה שהוא לא מחובר לcell (רשת סלולר).

יכול להיות שההתראה מגיעה מהאפליקציה של פיקוד העורף? אם כן, פשוט תמחק אותה.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, DubelBoom כתב:

אני בכלל מופתע שהטאבלט מקבל את ההודעות cell broadcast בהתחשב בזה שהוא לא מחובר לcell (רשת סלולר).

אפשר לקפוץ? 

טלפון כשר של ההורים, ישן, דור 3, ללא סים - ומקבל התראות מפקע"ר. יש למישהו הסבר?

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 18 דקות, DubelBoom כתב:

יכול להיות שההתראה מגיעה מהאפליקציה של פיקוד העורף? אם כן, פשוט תמחק אותה.

לא, לא מישמון פיקוד העורף, על זה הצלחתי להשתלט.

פורסם
לפני 20 דקות, לב טוב כתב:

אפשר לקפוץ? 

זה בסדר. כמו שבלי סים תוכל להתקשר למוקד חירום (100,101,102).

הוא עדיין יכול לדבר עם רשת סלולר, אבל לא לקבל שירותי מנוי כמו גלישה, שיחות והודעות.

ההתראה הזו נשלחת ע"י הרשת לכל המכשירים באזור, זאת הודעת חירום ולא אכפת לרשת אם אתה משלם לה או לא.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, לב טוב כתב:

אפשר לקפוץ? 

אפשר לשאול איזה מכשיר?

פורסם

@DubelBoom חיוג חירום בכל העולם הוא 112 (באמריקות 911), מספר החירום הבינלאומי, אמור להיות מאוייש על ידי דוברי אנגלית.

פורסם
בתאריך 19.6.2025 בשעה 17:05, tan tan כתב:

אפשר לשאול איזה מכשיר?

https://www.shippingfree.co.il/product/q3/?srsltid=AfmBOoosakgLKOyEQZMb5CulIvZuvnQKK7e1LOyMgrY_0Bhcnsxpp9Me 

זה המכשיר, עכשיו אני רואה פה שהוא דור 4, לא כמו שחשבתי

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)

מערכת ההתראות ותיקה מאוד ונתמכת בכל טלפון שהוא מ-2012 ואילך.

דור שלישי, ואפילו דור שני בחלק מהמקרים.

טכנולוגית זה היה אפשרי בערך מאז המצאת הסלולרי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין לי מושג ירוק באיך הדברים האלו עובדים, אבל מדובר בטלפון ללא גישה לאינטרנט ולא שירות SMS. נטו שיחות.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)

אם יש שיחות - אז הוא שייך לרשת הסלולרית.

שייך לרשת - מקבל התראות חירום. זה חלק בלתי נפרד מהתקן :) 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...