Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 7.6.2025 בשעה 20:00, EliC25 כתב:

קצת תצפיות מהיום

המיאטה הראשונה צעירה מדי לאספנות, זו NB.

הראשונות מאלו שהגיעו ארצה רק בנות 22.

הספיטפייר נראית כמו בימבה של ילדים ליד הראם.

פורסם

אני יודע, זה נאמר בציניות לאחר הדברים שאמרתי בתחילת הסרטון. זה הרגיז אותי שאנשים עם רכבים בני 20 ו15 נכנסים לחניון הזה כשהם יודעים שעוד רגע הוא יסגרו רק לרכבי אספנות, ואז לא נשאר מקום פנוי לרכבי אספנות.

פורסם (נערך)

אני מכיר את הפורום ואת סצינת מפגשי האספנות כבר 20 שנה, ותמיד זה ככה, וזה גם היה ככה לפני כן (נדמה לי שאפילו ב"מפגשי כיכר מילאנו" בשנות ה80 ותחילת ה90) .

גם "משופרות" וגם "סתם" מכוניות חדשות שבעליהם לא מכבדים את זה שהכותרת של המפגש הוא מפגש מכוניות אספנות.

אכן מעצבן.

רוצים להשוויץ במכוניות שלכם וגם לראות מכוניות אספנות? אהלן וסהלן, תחנו בצד בדבוקה אחת, ותשאירו את החלק המרכזי לרכבי האספנות, שהם נושא המפגש.

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדעתך האנשים האלו, לפחות חלקם בכלל לא יודעים שיש שם מפגש, נוסעים על כביש 4 בשעת בוקר מוקדמת, עוצרים והולכים להסתובב ולאכול משהו במרכז המסחרי, ואז אחרי שעה המקום מתמלא ברכבי אספנות.

אפילו פה בפורום למרות שפורסם המון פעמים, יש אנשים שלא מכירים את המפגש הזה אז בוודאי אנשים שלא קשורים לתחום לא מכרים.

המקום לא מסומן בשום צורה, המפגש נערך פעם בחודש. ביתר השבתות חניה חופשית.

פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

לדעתך האנשים האלו, לפחות חלקם בכלל לא יודעים שיש שם מפגש, נוסעים על כביש 4 בשעת בוקר מוקדמת, עוצרים והולכים להסתובב ולאכול משהו במרכז המסחרי, ואז אחרי שעה המקום מתמלא ברכבי אספנות.

אפילו פה בפורום למרות שפורסם המון פעמים, יש אנשים שלא מכירים את המפגש הזה אז בוודאי אנשים שלא קשורים לתחום לא מכרים.

המקום לא מסומן בשום צורה, המפגש נערך פעם בחודש. ביתר השבתות חניה חופשית.

אני מדבר על מיאטות, s2000, ועוד רכבים ספורטיביים שבבירור באו למפגש. לא מדבר על מזדה 3 וטויוטה קורולה שנקלעו לסיטואציה.

החניה הזו אגב היא לא בדיוק החניה של המרכז המסחרי, למרכז המסחרי יש חניות רבות אחרות ומרכזיות יותר. מי שמחנה בחלק הזה בשבת בשעת בוקר מוקדמת עושה זאת עם כוונה מסוימת.

נתקלתי עכשיו:

ציטוט

מפגש משמר השרון - מלא טוב, וקצת רע שצורם.

גילוי נאות, אין לי שום קשר למועדון ה5, ואני לא רושם את הפוסט בשם אף אחד חוץ מעצמי.

היום גיליתי משהו מעניין - תמיד שאלתי את עצמי איך זה שיש כמה אנשים ספציפיים שנכנסים עם רכבים חדשים בכוח למפגש של רכבי אספנות... ניגשתי בשקט לאדם נחמד ממועדון ה5, ושמעתי שהסיבה שנותנים להם להכנס, היא שאותם בעלי רכבים חדשים מאיימים על האנשים בכניסה, עושים בלאגן ונכנסים בכוח, מה שהביא את המארגנים להרים ידיים לטובת השקט.

לא בטוח שכולם כאן יודעים איזו עבודה קשה זו להרים אירועים, לשמור על הסדר, ולעשות ככ הרבה טוב לאנשים שהם מעולם לא פגשו, ואותם בעלי רכבים (אגב אלו תמיד אותם פרצופים ואותו סוג רכבים) בטח לא מעריכים שום דבר.

המפגש במשמר השרון הוא מהמפגשים היפים בארץ, ואני מלא הערכה לאנשים שעומדים מאחורי הארגון, ואפילו שבעבר לא הכניסו אותי למפגש עם רכב אספנות, כי לא היה רשום אספנות על הלוחית, הסתובבתי בשקט וכיבדתי את החוקים (גם אם אני לא מסכים איתם) כי אני אורח. 

חבל מאוד שיש כמה סמרטוטים שלא מעריכים כלום וחושבים שזה בסדר לאיים על מי שמארגן מפגש *לרכבי אספנות בלבד*.

והכי מרגיז, זה שאני רואה אנשים מבוגרים שבאים בחום ברכב אספנות בלי מזגן, ומחנים בחוץ כי אין מקום.

למי שלא בא לו בטוב הפוסט, והוא במקרה אחד מאותם אנשים, אין צורך לאיים עליי 😉 הפוסט כתוב מפרופיל גלוי ואתם יותר ממוזמנים לבקר אותי פנים אל פנים באחד המפגשים ולבדוק אם זה משתלם 😘

עכשיו לכו שבו על קקטוס ותנו לאנשים עם רכבים ראויים להנות מהמפגש.

שוב אני אומר, אין לי שום קשר למועדון החמש, אני סהכ אורח במפגש כיפי של המועדון וזה פשוט מקפיץ לי את הפיוז לדעת שהם מאוימים על ידי אנשים עם בולבול קטן.

נתראה בחודש הבא במשמר השרון

ולפחות כמה תמונות של כל הטוב שהיה שם היום.

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

אני מדבר על מיאטות, s2000, ועוד רכבים ספורטיביים שבבירור באו למפגש. לא מדבר על מזדה 3 וטויוטה קורולה שנקלעו לסיטואציה

גם זו סוגיה מעניינת שנדמה לי דובר עליה בפורום בעבר, השומר בכניסה יכול להכנס מכוניות מיוחדות ישנות שעדיין לא אספנות לפי שיקול דעתו, יכול להיות שהוא הכניס אותם. 

תכלס לדוגמא S2000 שהיא 20 שנה עלה הכביש ולא 30 לדעתי כן יכולה להכנס ולי זה לא מפריע...

• אהבתי 2

פורסם

לי זה מפריע. גם למבורגיני חדשה היא נדירה בארץ, אז מה, היא צריכה להיכנס למפגש רכבי אספנות

יש קריטריונים, והקריטריון הוא כיתוב 'אספנות' על הלוחית.

יש - נכנסת

אין - לא נכנסת.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי למה מישהו ירצה להיכנס למפגש כזה באיומים. מה זה נותן לך לאיים על המסכן שעומד בכניסה ולהיכנס עם אוטו נדיר אבל חדש למפגש של רכבי אספנות? 

פעם לקחתי את הילד בשבת לראות רכבי אספנות ברעננה ולמרות שהיה לי רכב אספנות בעצמי לא חניתי שם אלא בחניה הרגילה, כי נראה לי לא הגיוני להידחף לאירועים של אנשים שאני לא מכיר. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, EliC25 כתב:

לי זה מפריע. גם למבורגיני חדשה היא נדירה בארץ, אז מה, היא צריכה להיכנס למפגש רכבי אספנות

יש קריטריונים, והקריטריון הוא כיתוב 'אספנות' על הלוחית.

יש - נכנסת

אין - לא נכנסת.

או קי, BMW E36 שנת 1995 יכולה להיכנס אבל שנת 1996 לא?

יש גם מונח Young timer שזה משהו החל מ 20-25 שנה כזה ומספיק נדיר ומיוחד. ובדיוק בגלל זה עומד בכניסה למפגש בן אדם שיכול להפעיל שיקול דעת ולא מחסום אוטומטי עם מצלמה שסורקת  את הלחות רישוי ופותחת רק אם רשום רכב אספנות.

אבל זה נושא לדיון אחר.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

או קי, BMW E36 שנת 1995 יכולה להיכנס אבל שנת 1996 לא?

זה הקריטריון שמארגני המפגש קבעו - לוחית אספנות. גם רכב שנת 1989 שבא בלי לוחית עם כיתוב אספנות לא יכנס.

למה? ככה. שרירותי ועושה סדר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מוסיף את השנקל שלי בנושא,

לא יודע לאיזה מכוניות התכוון הפוסט בפייסבוק , אבל בחצי שנה האחרונה מועדון החמש הקים את הקטגוריה של "אוטוטו אספנות"

מן הסתם שהדבר יתן פתח להרבה מכוניות בקטגוריה הזאת להיכנס גם למשמר השרון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נדמה לי שלהם יש מפגשים ספציפיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, EliC25 כתב:

זה הקריטריון שמארגני המפגש קבעו - לוחית אספנות. למה? ככה. שרירותי ועושה סדר.

ככה מרחיקים אנשים מהתחום במקום לקרב אותם. כל תחום. 'ככה נהוג' ואפס שיקול דעת. טוב שלא אמרת שזה 'נכתב בדם', עוד טיעון שחובבי הסדר למיניהם מרבים להשתמש בו.

אני מבין הפרדה על בסיס שילמת/לא שילמת, אבל אם אני קורא נכון אז מדובר כאן בחניה ציבורית שמישהו מנכס לעצמו לכמה שעות ואז מתחיל לעשות סלקציה. נשמע קצת חאפרי.

• אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...