Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

רציתי לדעת, האם אפשרי לבצע עדכון תוכנה עצמאית למערכת המקורית של סקודה, בקארוק 2019?

יש לי קצת הבנה בדברים האלה, כמובן שאצטרך מדריך מדויק בשביל לדעת מה לבצע אבל לפני הכל אני צריך לדעת אם זה בכלל אפשרי, ואם כן אז איך?

תודה מראש לכולם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 8 שעות, DRcarLEd כתב:

יש לך את המערכת של גיל קאר? 

מסך מקורי?

איך אני יכול לוודא? קניתי את הרכב מיד פרטית שנייה, הוא קנה את הרכב ישירות מהחברה אז לדעתי זה רק מקורי אבל זה לא 100% 

פורסם
לפני 7 שעות, maor23 כתב:

איך אני יכול לוודא? קניתי את הרכב מיד פרטית שנייה, הוא קנה את הרכב ישירות מהחברה אז לדעתי זה רק מקורי אבל זה לא 100% 

צלם לכאן את המסך

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם
לפני שעתיים, DRcarLEd כתב:

צלם לכאן את המסך

זאת תמונה שצילמתי לפני כמה ימים, זה לא כל המסך אבל זה פרטים עליו, אולי יעזור במשהו?

20250529_174912.jpg

פורסם (נערך)

ראה הסרטון הזה.

הלכתי לאתר שהוא ציין שם, והפולדר שכנראה תואם למערכת המקורית שלך, עם גרסאת תוכנה עדכנית לכאורה "MST2_EU_SK_ZR_P0480T",  נראה ריק.

באתר בריסקודה יש שרשור שעוסק בעדכונים, אם כי לכאורה תחת האוקטביה, אבל הגרסה הנ"ל מופיע שם במי מהעמודים המרובים שם. 

נראה שיש שם מי ששולח בפרטי לינקים ספציפים להורדת הקבצים.

אפשר לחפש אם יש שם משהו ספציפית תחת הקארוק.

למוטב לציין שהאחריות להתעסקות בזה (ככל שתמצא קבצי עידכון) כולה עליך. זה יכול להיגמר במכשיר לא שימושי (ואולי מערכות קשורות אחרות), בשביל עדכונים לא ממש ידועים/חשובים.

אולי עדיף לבדוק במוסך יבואן, לפחות אם יש עדכון אפשרי דרכם ועלות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לא יודע לגבי סקודה 19, אבל המערכת שולטת בערך על כל הרכב מ21.

במידה ויקרה משהו, אתה מדבר על השבתה של הרבה מתכונות הרכב, הרבה יותר מיוטיוב וWAZE.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...