Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאמר: 20 שנה עם הE30

amosbmw

פוסטים מומלצים

לפני 4 דקות, tan tan כתב:

אולי תעשה גם סקירה כזו?

אין סיכוי, אומנם הרכב טופל תמיד באהבה ופונק בחלפים הכי איכותיים ומקוריים אבל לצערי אין לי תיעודים ותמונות

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, Camaro 92 כתב:

אין סיכוי, אומנם הרכב טופל תמיד באהבה ופונק בחלפים הכי איכותיים ומקוריים אבל לצערי אין לי תיעודים ותמונות

זה בסדר, תעשה סקירה בלי תמונות, מבטיח שיהיו אנשים שיקראו.

עמוס - תענוג לקרוא. אני בחצי דרך לשם עם המיאטה. אמנם העשור הבא הולך להיות יותר מאתגר (ילד שני בדרך, ובדיוק התחלתי לרכב על אופניים לעבודה, אז בהחלט צפויות פחות הזמנויות לנהוג בה), אבל אין שום תכניות למכור אותה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 52 דקות, chrono כתב:

זה בסדר, תעשה סקירה בלי תמונות, מבטיח שיהיו אנשים שיקראו.

בהחלט

יש משהו מאוד מיוחד בסקירות ממבט כזה

לא משהו שרואים הרבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא פחות ממדהים, כמה שאלות אם אפשר.

-איזה E30? יש החל 316 עד 325.

-מה הנסועה?

אהבתי מאוד את ה E318 כשהייתי צעיר אע"פ שהייתה "רכב עבריינים"😄ואני זוכר את ההלם כשהייתי כאשר ארה"ב וגיליתי כי זה רכב יאפים נפוץ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עמוס אני משיל את נעליי מעל רגליי בפנייך. אחת הסקירות הכי טובות ולפי דעתי? מראה את כל התחביב של אהבת הרכב בצורה מזוקקת וטהורה. ישר כוח לך וגם לבימרית.

• רעיון טוב! 1

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עמוס - אני חבר בפורום ״רק״ שנתיים יותר מהזמן שאתה מחזיק ברכב המופלא הזה וזאת ללא ספק אחת הסקירות הטובות ביותר שקראתי בפורום. שאפו!

שתיסע בדרכים טובות ותמשיך לשתף אותנו בהרפתקאותיך עם הגברת היפה בעלת 2 הדלתות!

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שקשה לכמת דבר כזה באחוזים, אבל אם היית חייב כמה מהחוויה היא הנהיגה ברכב וכמה היא העבודה עליו? 

הרי מאז שאנחנו ילדים אנחנו אוהבים לבנות דברים (למשל לגו) אבל כאן יש גמול מאוד גדול לבניה, אתה זוכה להיות ממנה יום יום. 

ועוד שאלה: למה X3 ולא סדרה 3?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל הקוראים והמברכים!

מצאתי טעות במאמר - מושבי הספורט הגיעו לארץ ב2008, אחרי איחסון של שנתיים בלוס אנג'לס, ולא ב2010.

חפירה בווטסאפ העלתה כמה תמונות ממוטורסיטי 2018. לא מבין לאן נעלם חומר הגלם.

image.thumb.jpeg.1d3f320adb75517d737ad05ed58f5e0d.jpeg

image.thumb.jpeg.306f7bcdec399cd86b438ab49cbb65ca.jpeg

התמונה הראשונה צולמה על ידי הבן שלי, השנייה קרדיט לצלם עמית אגרונוב.

אנסה לענות על השאלות.

בתאריך 19.5.2025 בשעה 00:29, EliC25 כתב:

מפתיע שאתה מצליח לזכור כל מיני אירועי תחזוקה קטנים שהיו לפני עשר וחמש עשרה שנה.

לגבי משפט הפתיחה שלך בנוגע לבעלות על רכב - חמי שנה הבאה "יחגוג" 20 עם הe28 שלו.

יש עוד המון אירועי תחזוקה שלא פורטו כאן - זה כבר היה מייגע. חלק ממה שכתבתי שוחזר באמצעות תמונות או חשבוניות במייל.

אשמח אם תוכל להראות תמונות ולספר על הE28.

בתאריך 19.5.2025 בשעה 00:36, Buki כתב:

פגשתי את האוטו הזה פעם ראשנה ב 2011 כשהגעת איתה לקורס בלדיקו. 

חבל שאני לא זוכר את הפגישה.

בתאריך 19.5.2025 בשעה 02:09, itaimoto כתב:

יכול לפרט קצת על איך הרכב הרגיש במסלול?

אין לי מספיק כלים לתאר את זה. כל נהיגה ברכב הזה היא כמו ניגון מדויק בכלי נהיגה - אני יודע בדיוק מתי הוא רוצה כל הילוך, כמה לתת בהגה. ואין בעיה ללחוץ איתו עד הסוף.

בתאריך 19.5.2025 בשעה 08:25, itaysamurai כתב:

נראה לי כמו נחשונים, יכול להיות?

אני לא ממש זוכר, נדמה לי שהיו פעמיים ימי מסלול אבל אני חושב שזה כוכב יאיר. אולי אני טועה.

לפני 23 שעות, osheri כתב:

האם עדיין יש לך את הפרטים של הרפד שעשה את העבודה המטורפת על המושבים? תוכל להפנות אותי אליו?

נעזרתי בו לעוד כמה עבודות בE34, אבל פעם אחרונה שחיפשתי אותו לפני כמה שנים הוא נעלם.

לפני 22 שעות, Camaro 92 כתב:

תספר אפילו רק מה שיש לך עם תמונה אחת מהיום - אשמח לקרוא!

לפני 18 שעות, Haim_gds כתב:

-איזה E30? יש החל 316 עד 325.

-מה הנסועה?

318i אם זה לא הובן. הנסועה כיום עומדת על 304000 ק"מ.

לפני 13 שעות, אביתר א. כתב:

נהנתי לקרוא ועוד יותר כיף להכיר אנשים נדירים כמוך

ריגשת.

לפני 32 דקות, mcshmupi כתב:

אני יודע שקשה לכמת דבר כזה באחוזים, אבל אם היית חייב כמה מהחוויה היא הנהיגה ברכב וכמה היא העבודה עליו? 

הרי מאז שאנחנו ילדים אנחנו אוהבים לבנות דברים (למשל לגו) אבל כאן יש גמול מאוד גדול לבניה, אתה זוכה להיות ממנה יום יום. 

ועוד שאלה: למה X3 ולא סדרה 3?

בדיוק חצי חצי, אחרי כל נסיעה אתה רואה עוד משהו (קטן או גדול) שאתה רוצה לדייק ברכב או לשפר.. אין ספק שמדובר כאן בהמשך ישיר ללגו הטכני של הילדות.

לגבי הX3 כתבתי עליה קצת בשירשור הרכישה שלה. הפתיעה לטובה מכל הבחינות, גם בכביש, ואני נוסע איתה גם בשטח. שילוב רמת הנוחות, הכוח, עם רמת השימושיות מושלם, עם נפח העמסה גדול, ווו גרירה נשלף שהתקנתי.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, amosbmw כתב:

חבל שאני לא זוכר את הפגישה.

אתה לא יכול לזכור את הפגישה, ראיתי את האוטו בחניון או יוצא/נכנס לחניון ושיערתי שזה אתה 😁

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...