Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בני שנתיים/שלוש, נסעו 30 אלף ק"מ בקושי.

michelin primacy 4 אם זה משנה.

מה דעתכם? 

אפשר לסחוב עוד ללא חשש או דרושה החלפה?

תודה.

20250507_140227.jpg

20250507_140255.jpg

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם (נערך)

אין שום סיבה להחליף..לא שחוקים ולא יבשים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מתחילים להתייבש, הייתי בודק שוב את מצבם לקראת החורף. אחרי הקיץ החם, אם הרכב חונה בחוץ - כנראה שכבר יגיעו לשלב שכדאי להחליף.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין בעיה, התלבטתי אם יש צורך להחליף

• רעיון טוב! 1

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

הבעיה היא הרזולוציה המשובחת של המצלמות הסלולאריות המודרניות.

כל מי שמעלה כאן לאחרונה תמונות של צמיגים.

במבט ראשון אני אומר לעצמי, "על איזה צורך להחליף הוא מדבר ?"

ואז אני לוחץ על הגדלה מקסימאלית ונחרד ממצב הצמיג. (;

במבט בעין ללא עדשה , בחיים לא הייתי עולה על פגם בצמיג.

אז אולי לא "הכל טוב",

אבל המצב סביר.

(*) לא נתת תמונה של דופן הצמיג, זה המקום המתאים יותר לבחון נזקי יובש.

פורסם

הדפנות נראות טוב סה"כ לדעתי, לא הייתי שואל אם הייתי מסתכל רק עליהן.

מחר אצלם באור יום.

• אהבתי 1

פורסם

דפנות הצמיג

20250508_071504.jpg

20250508_071436.jpg

פורסם

הדופן נראית בסדר, הסוליה מתחילה התייבשות קלה כמו שאלי ציין אפשר למשוך את הקיץ ואז לשקול להחליף.

זה די נורמלי בפרימסי 4 גם אם לא נוסעים הרבה יש להם נטייה להתייבש בקיץ הישראלי.

• אהבתי 1

פורסם

תודה חברים,

אשכול החלפה לקראת החורף הבא

• רעיון טוב! 2

פורסם

אומר את האמת מבלי להיות מקצוען או מבין גדול בצמיגים, ומבלי לאבחן את הצמיג בפועל לרדת לחניה ולסרוק אותו עם זכוכית מגדלת - אני על צמיגים שנראים ככה נוסע עוד שנתיים-שלוש בכיף (עוד 30-50K ק"מ?)...

יש בשר. לא יבשים מדי. נראים בסדר גמור מאוד.

על איזה רכב הם מותקנים?

נסיעה שגרתית-מנהלתית? נסיעה רגועה?

יש להם עוד שנתיים פלוס בכיף לדעתי (כתלות בק"מ!).

פורסם (נערך)

המישלינים מזדקנים מהר. גם אם לא נסעו הרבה עדיין מתייבשים מהר ביחס לצמיגים איכותיים אחרים.

המאזדה של אשתי נועלת רביעיית פיילוט ספורט 4 שהותקנו ב 2/2023. הרכב נסע מאז פחות מ 15000 ק"מ וחונה במקורה ואפילו לא נוסע הרבה בקיץ.. נראים כמו שלך אך בפועל מרגישים כבר יבשים בנסיעה.. אין סיכוי שיעברו חורף בטוח ב 100%..

עריכה אחרונה על ידי LEGACY 1.8

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מניסיון עם סט כזה, מישלין פרימסי 4 נשחקים אחרי 80-90 אלף קילומטרים, לרוב מתייבשים לפני כן אצל מי שנוסע קילומטראז' ממוצע.

הצמיגים בתמונה עברו רק שליש מהקילומטראז' שגורם לשחיקה, אבל כשני שליש זמן עד שיופיעו סדקים משמעותיים.

עוד כחצי שנה צלם אותם ממש מקרוב שוב, מכל מיני זויות , גם את הסוליה וגם דפנות.

נכון לעכשיו אין יובש רציני בדופן החיצונית, יש קצת על הסוליה.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיניי אלו צמיגים יבשים שדורשים החלפה. יותר מדי סדקים ונימים בגומי בשכבה הראשונה מראים על יובש.

החלפתי לאחרונה צמיגים במצב טוב יותר. ואצלי ככלל  גם אם אסע 10,000 ק"מ צמיג יוחלף לאחר 3 שנים. 

אחרי 3 שנים בישראל הגומי יבש, במיוחד בצמיגי פרימיום שכדי להגדיל את מקדם החיכוך הגומי רך.

עוד 5 מטר בלימה בחרום זה בין בלימה בזמן לבין קריסת הגה וכריות אוויר.

צמיגים איכותיים יכולים להראות טוב לכאורה ועם עומק חריצים תקין גם אחרי 8 שנים, אבל במבחן דרכים הם יהוו סכנה בטיחותית.

צמיג כזה לא יבלום במקרה חירום כמו צמיג עם גומי טרי, יכול להאריך משמעותית את זמן הבלימה, ובסיבוב עם שמן על הכביש ההבדל יהיה משמעותי וגם התוצאות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...