Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי בלוני סודה סטרים

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נהגתי להשתמש בסודה סטרים.

אחד הדברים הבלתי סבירים זה מחיר המילוי. בסודה סטרים זה במשלוח הביתה בסביבות 60-70 שח תלוי בכמות. בסופר סודה שמתחרים בהם 45 עם תוספת למשלוח.

הגז עצמו אינו יקר וברור לי שהרכיב המשמעותי כאן הוא המשלוח והרווח.

יש מקומות שניתן להגיע ולמלא בעבור תשלום הגיוני יותר? יש לי הרבה מיכלים כך שאין לי בעיה למלא 8 מיכלים שזה כ 3-4 ק"ג.

אני רואה שזה עלה כאן. 

ויש גם מי שמציע לקנות בלון גדול מאוד ומתאמים. לא כל כך בא לי להכנס לעניין הזה.

אבל אני מניח שיש מקומות שממלאים למכשירים גדולים יותר או בתחום המסעדנות. אולי יש מקום להגיע אליו ולמלא 3-4 ק"ג במחיר הגיוני

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

את זה אני יודע. המחיר דומה. זו הבעיה

המיכלים שמתיימרים לתת 60 ליטר נותנים בערך 40 בגיזוז חזק. זה לא רחוק מספיק לכל ליטור משקה ממחיר של שישיית סודה.

פורסם

זו בדיוק הבעיה - (ללא קשר לשאלת האיכות)  המחיר של מילוי הגז הופך את המכשיר ללא כדאי.

השיקול היחידי בעד הוא בהיבט הסביבתי של זיהום הפלסטיק.

פורסם

בדיוק, היה לי סודה סטרים, השתמשתי בו זמן קצר, מחיר בלוני גז לא משתלם.

אחרי זה קניתי תמי 4 באבל, אבל גם שם בלוני גז נגמרים מהר ומחיר המילוי לא משתלם. על הבלונים משלמים בנפרד, לא כלולים בשרות תחזוקה. 

אז חזרתי לבקבוקים, את הסודה סטרים מסרתי למישהו ובתמי 4 לא משתמש בהגזה... 

פורסם

אני יודע שיש אפשרות לקנות או להחליף בyellow.

מניח שהמחיר דומה כמו בשאר הדרכים שהציעו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

https://kegland.com.au/products/freedomone-sodastream-adapter-hose-mkii-72inch

לא חייבים למלא בלון. אפשר לעבוד כמו בברז בירה. 

לחבר בלון 6 קג במקום הבלון המקורי ולהנות....

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

אני רק שאלה:

מילוי בלון סודה של 400 גרם אצל סודה סטרים - 60 שקל. 60/400=15 אגורות לגרם.

מילוי בלון סודה של 400 גרם אצל המתחרים  45 שקל ל450 גרם (כך הם טוענים)= 10 אגורות לגרם.

מילוי בלון סודה 6 קילו פודגרייד (לא נראה לי שתרצו לשתות co2  מבלון שמיועד לרתכות)  עולה, מסקר גוגל קצר, כ-600 שקל . לזה יש להוסיף רכישת בלון פרטי, וכנראה גם "טסט" לבלון מידי פעם, כמו אצל הרתכים.

וגם פה 10 אגורות לגרם.

עכשיו, נניח שאתם צורכים  קילו וחצי גז בחודש (לפי תחשיב של שו"ע לכ-4 מיכלי גז סטנדרטיים).

מדובר על .75 ש' חסכון בחודש. לפי התחשיב הכי אופטימי.

באמת שווה לכם את כל הטררם?

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם זו העלות אז אתה בהחלט צודק.

אני זוכר מהעבר הרחוק פרטים על מישהו שהיה ממלא foodgrade בתשלום מועט בהרבה. אבל אולי אני טועה.

100 שח לקילו זה גם מה שעולה למטבח גדול עם מכונת סודה רגילה?

פעם ראיתי מחירים פחותים בהרבה. אבל אולי טעיתי

פורסם (נערך)

סודה סטרים זה עניין של נוחות שעולה כסף. אפשר לחסוך - להחליף מיכלים בהום סנטר ולשלם עם תווים. או לקרוא את הלינק לפשרה בתביעה ייצוגית ולגלות שאפשר לקבל 4 מילויים בחינם כרגע.

אף אחד לא יתעסק עם מילוי מיכלים קטנים וכול הרגולציה של מיכלי לחץ. עובדה שחוץ מסופר סודה, שהתייקרו כמעט כמו סודה סטרים, אף אחד לא נכנס לזה. כנראה בגלל השקעה "משמעותית" לטענת הבעלים https://www.themarker.com/law/2019-07-13/ty-article-magazine/.premium/0000017f-f859-d2d5-a9ff-f8dd43710000

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

תגידו, אתם באמת מוכנים לסכן את החיים שלכם ושל בני הבית שלכם כדימלחסוך כמה שקלים?

מיכל כזה אם הוא פגום או ממולא יותר מידי יכול גם להרוג.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא שוקל לרכוש מיכל. אין לי מקום ואנרגיה לזה

אני מחפש מקום להגיע אליו ולמלא במחיר הגיוני יותר. אבל ייתכן שבאמת טעיתי במחירים

פורסם

מיכל של ברז בירה - זה לא דבר נפוץ וזמין? כי זו האופציה היחידה השפויה.

אף אחד פה לא מדבר על מיכל של רתכת או מיכל ממקור לא ידוע.

אם לא - אז אין ברירה ומבחינתי לפחות יותר פשוט לקנות בקבוקים.

הייתה תקופה שבחנויות yellow רביעיית ליטר וחצי סודה עלתה 9 שקל... מטורף ביחס לעלות של הסודה סטרים.

• תוכן חדש...