Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שבוע שעבר הרומסטר הותיקה שלנו עברה תאונה והחזירה את הפלאג לבורא

אוטו בן 13 שקנינו ישירות מהסוכנות

ידני, 1.4ליטר, תענוג..

זה היה הרכב המשפחתי שלנו שננהג בעיקר על ידי אישתי

היא נוסעת מקרית אונו לאשדוד וחזור 3 פעמים בשבוע, עוד קצת בעיר ובשבתות כולנו עולים לי-ם לארוחה משפחתית.  

ועכשיו אנחנו מחפשים להחליף אותו ברכב דומה ולא יקר ושמנו עין על הקאמיק כאופציה לקניה ישר מהסוכנות גם כן, שנינו מעדיפים לקנות רכב ישירות מהסוכנות ולהשאר איתו עד הסוף (גם הרכב שלי כזה ואנחנו סבבה עם זה)

הוא נראה לי מאוד חביב ומוצלח (ותיאמנו נסיעת מבחן לעוד שבועיים) והחשש שלי הוא לגבי הגודל שלו מאחורה ל3 ילדים גדלים (16, 12, 7) ותהיתי אם יש למישהו תובנות או ניסיון עם הנושא ויכול לשתף 

תודה מראש

דרור

פורסם

נראה לי שיהיה צפוף, רק בדיקה פיסית באולם התצוגה תוכל לקבוע האם הקאמיק מתאים.

לאחרונה באופן מפתיע, הוזלה הקארוק והיא נמכרת ב-170k שח.

הקארוק יותר מרווחת בספסל האחורי (אני נוהג באטקה שזהה לה כמעט במידות)

פורסם

מכיר קאמיק, כבר אבע שנים במשפחה. המקום מאחור דווקא מרווח יחסית לגודלה, אבל זה על חשבון תא מטען קצת מצומצם. נכון יהיה כמובן לבדוק אישית התאמה לצרכיך והעדפותיך. בכל מקרה מדובר ברכב מצוין לטעמי.

פורסם

לדעתי הקאמיק תהיה צפופה לצרכים, בטח לטווח ארוך.

מה תעשו כשהקטן בן 7 יהיה בן 13? בכלל יהיה להם צפוף שם...

אם מחזיקים רכב לטווח ארוך (כמו שאני נוהג לעשות) עוד השקעה קטנה היא שולית בתזרים, הייתי מעלה את התקציב מעט ולוקח רכב גדול יותר

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

כשהצעיר יהיה בן 13 הבכור יהיה בן 24, כנראה שכבר לא ירבה לשבת בספסל האחורי עם אחיו.

בדרך כלל אני ממליץ לבחון רכבים בראיה ארוכת טווח של הגדלת המשפחה, במקרה זה כנראה שכבר מדובר בפריחה מהקן. ובכל זאת, אם התקציב מאפשר, הייתי בוחן רכב מקטגוריה C (כולל SUV-C)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי דעתי הקאמיק לא יספיק כדי להיות ברווחה.

ומכאן  זה או להגדיל תקציב או לקחת משומש.

אני בהחלט חושב שאפשר למצוא משומש שמור וקמ נמוך

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...