Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, דור-- כתב:

כמה רכבים חשמליים יש על הכביש בני 5 וללא אחריות על הסוללה?

אני לא ממש מכיר.

אבל איכשהו אתה יודע שכל המכוניות האלה יהיו סופר אמינות.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 2 דקות, Cranky_CPA כתב:

אבל איכשהו אתה יודע שכל המכוניות האלה יהיו סופר אמינות.

איכשהו אתה תמיד מנסה לגרור לויכוח. מתנצל, אתה מתיש.

תעבור על כל ההודעות שלי, ותמצא לי איפה כתבתי שאני יודע שכל המכוניות החשמליות הן סופר אמינות.

אין. כי לא כתבתי דבר כזה.

תשמע זה כבר לא לנהל דיון, זה לנהל ויכוח עם אחד שרק רוצה להתווכח.

תהנה.

פורסם
לפני 4 דקות, דור-- כתב:

איכשהו אתה תמיד מנסה לגרור לויכוח. מתנצל, אתה מתיש.

תעבור על כל ההודעות שלי, ותמצא לי איפה כתבתי שאני יודע שכל המכוניות החשמליות הן סופר אמינות.

אין. כי לא כתבתי דבר כזה.

תשמע זה כבר לא לנהל דיון, זה לנהל ויכוח עם אחד שרק רוצה להתווכח.

תהנה.

לא כתבתי ללא אחריות על הסוללה. כתבתי ללא אחריות על הרכב (מעל 5 שנים) וכמעט ללא אחריות על הסוללה בגלל הקילומטרז. 

הרכב הזה עוד 35 אלף קילומטר או 3 שנים אין יותר אחריות על הסוללה. קונה? 

image.thumb.png.ffbb8f37fbf2f0057103d159f877ae3f.png

פורסם (נערך)

מה שהיה עד כה כבר לא מהווה דוגמא מייצגת, עד כה היו עוד אנשים שנוסעים הרבה ורכשו רכב חשמלי משומש (אבל לא משומש מדי גם כי אין רכבים חשמליים משומשים מדי) מתוך מחשבה שהחסכון בעלויות ישמש כמגן כספי למקרה של תקלה בסוללה (או ברכיבים חשמליים יקרים אחרים למרות שעל זה בדרך כלל לא חושבים).

אבל ברגע שייכנס מס הנסועה לתוקף ובהמשך להתייקרות אגרת הרישוי, החסכון בעלויות יהיה קטן הרבה יותר ולא יהווה מגן כספי מספיק למקרה של תקלה בסוללה ואז המצב ישתנה מהותית ונראה קושי רב משמעותית למכור רכבים חשמליים משומשים עקב נושא האחריות לסוללה בעיקר.

זה פשוט רכיב יקר מדי בינתיים הרבה יותר ממנוע או גיר משומשים מייבוא למשל ברכב דלקי.

עריכה אחרונה על ידי green
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לפני כשעה, TheTaxAvenger כתב:

בוקס אחת שכבר עלתה על הגרר אחרי שנתקעה בכביש 4. 

כמה קצר הטווח? כבר על גרר?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, zaf כתב:

כמה קצר הטווח? כבר על גרר?

אולי תקלה 

הוא נתקע ליד ראשון 

טווח באזור ה-300 ק"מ

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם
לפני 7 שעות, Daniel.K כתב:

ידוע כבר כמה רכבים מהדגם הזה נמכרו ?

נכון להיום (סוף ינואר) נמסרו 140 יחידות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

itsik170  תודה על המענה , זה יחסית מאכזב לא ? 109K זה סכום סביר + הקיה עם הגיר הרובוטי הלא מוצלח והליפומטר שנראת כמו צעצוע , אולי חוסר פרסום ? אני חשבתי שהרכב יימכר יפה ואני לא מדבר על להוסיף 10,15 לקחת משהו אחר כי אין לזה סוף .

:fadein:
פורסם
לפני 4 שעות, Daniel.K כתב:

itsik170  תודה על המענה , זה יחסית מאכזב לא ? 109K זה סכום סביר + הקיה עם הגיר הרובוטי הלא מוצלח והליפומטר שנראת כמו צעצוע , אולי חוסר פרסום ? אני חשבתי שהרכב יימכר יפה ואני לא מדבר על להוסיף 10,15 לקחת משהו אחר כי אין לזה סוף .

140 ישראלים החליטו שזה סביר לשלם 110 אלף על רכב סיני שיוצא עם חלקי פלסטיק רופפים מהמפעל, ללא מבחני ריסוק, ללא תקינה, צמיגים סינים, טווח מוגבל וטעינה חד-פאזית.  לדעתי זה 139 יותר מידי.  

פורסם

כמו שתומר הציע - עדיף לחכות למבצעי 0 ק"מ במחיר הזה, זו לא סיבה טובה להחזיק רכב לא אפוי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתמול ראיתי צי של    JAC30    חלקן בלי מספר , -  חשבתי בהתחלה שזה הבוקס .. אבל לא .. 

https://jac-israel.co.il/car-models/jac-30/

היא יקרה יותר ב 20k  - כך ניראה שיש כאן תחרות לא קטנה .. בתחום . 

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...