Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש שואב רובוטי איכותי ואמין להרבה שנים.

אין צורך בעמדת ריקון אוטומטית.

מדובר  בדירה 4 חדרים עם פרקט בחדר שינה.

ב10 שנים האחרונות היה לי את השיאומי דור 1, שבגדול היה אמין ועשה עבודה טובה, הבעיה שבזמן האחרון קצת מסתבך עם הניווט... נראה לי הגיע הזמן לשדרג.

ממה שקראתי המומלצים זה רובורוק s8 ושיאומי s20 פלוס.

השטיפה של השואבים הרובוטים שווה משהו או שזה סתם גימיק? איזה שיטה עדיפה? שתי מברשות מסתובבות או מטלית רוטטת?

מבחינת שאיבת אבק עדיף שתי מברשות סילקון כמו ברובורוק או אחת כמו בשיאומי?

אין לי בעלי חיים בבית.

בגדול איזה נחשב איכותי ואמין יותר?

תודה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבר קנה עכשיו לחברה שלו Ecovacs X8. מכשיר חדיש ומעניין, עמדת ניקוי עצמי שיש בה מיכל למים נקיים, מיכל למים מלוכלכים, שקית לאבק ששאב.

השואב הוא גם שוטף, יודע לנקות גם את הפינות, כשיש לכלוך משמעותי הוא חוזר לעמדה, מנקה לעצמו את המברשות וחוזר למקום שהפסיק בו.

אין לו 2 פדים כמו שיש בשואבים רובוטיים אחרים, יש לו מברשת רכה ארוכה שגם יודעת לצאת קצת מחוץ לגוף השואב, יש מגב גומי  מסתובב ויש גם מברשת קטנה לטיטוא.

המכשיר נראה מאוד חכם, יש אפליקציה רחבה עם הרבה אפשרויות, יש לו "שם" ואפשר לקרוא לו ולבקש ממנו לנקות, להתרוקן לעמדה שלו, או סתם לצאת מהעמדה כדי לפגוש אותו.

כשקוראים לו, הוא מגיב במילים שונות בכל פעם, ככה שהוא לא סתם רובוט משעמם. 

לגבי המחיר, עלה כ- 5,000 שקלים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

העליתי פוסט דומה לפני כמה חודשים.

היה לי רובורוק S6 (ללא תחנה, רק שאיבה) ששבק חיים לאחר מספר שנים (שכחתי את המקלחון פתוח ושאב מים).

אני גם לא כלכך הייתי בטוח כמה עניין השטיפה יהיה קריטי לי, בסוף החלטתי להתנסות וקניתי רובורוק S8 MaxV וזה לחלוטיןןןןן מוצר משנה חיים, אי אפשר לחזור אחורה - קניתי אותו בהזמנה מוקדמת לפני ההשקה ועלה לי בערך 5400 שח, מאז אני חושב שהמחירים קצת ירדו, במיוחד שהשבוע יצא כבר הלהיט הבא (CURV).

ה S6 הקל בשטיפת הבית כי לא היה יותר מדי לכלוך/אבק/שערות.

ה S8 פשוט מייתר את שטיפת הבית (אולי רק במקרים שיש כתמים או לכלוך קשה).

מאז קניתי אחד לאחותי ועוד אחד נוסף לאמא שלי, ושתיהן מרוצות מאוד.

אמא שלי בגלל שהייתה סקפטית ולא האמינה שהוא באמת יעשה את העבודה כמו שצריך, בחרתי לה את דגם ה MAX (לא V) שעלה באילת 3500 שח בערך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הדגם של הs8 הרגיל ללא התחנה, זה אותו שואב?

הוא גם מומלץ?

את  המטלית שמתחברת לשואב צריך לכבס אחרי כול שישמוש במכונת כביסה?

אתה מוסיף חומר ניקוי למים?

פורסם

1. S8 ו S8mav זה לא אותו שואב.

2. ממה שהבנתי קצת מעיון בקבוצות פייסבוק - בתקציב נמוך יותר הרבה ממליצים על ה qrevo.

3. את המטליות לא צריך לכבס (בטח ובטח לא אחרי כל שימוש), השואב שוטף את המטליות אחרי כל הפעלה ומייבש אותן.

4. הפעולות שכן צריך לעשות, זה למלא מים נקיים אחת לכמה הפעלות, לרוקן מים מלוכלכים, ולהכין את הבית לקראת הפעלה, שאת זה אני מניח שאתה מכיר מהשואב שכבר יש לך.

4. בדגם הספציפי שלי יש תא ייעודי לחומר הניקוי. בדגמים אחרים צריך להוסיף את החומר לתא המים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 3 שעות, `Infinity כתב:

העליתי פוסט דומה לפני כמה חודשים.

היה לי רובורוק S6 (ללא תחנה, רק שאיבה) ששבק חיים לאחר מספר שנים (שכחתי את המקלחון פתוח ושאב מים).

אני גם לא כלכך הייתי בטוח כמה עניין השטיפה יהיה קריטי לי, בסוף החלטתי להתנסות וקניתי רובורוק S8 MaxV וזה לחלוטיןןןןן מוצר משנה חיים, אי אפשר לחזור אחורה - קניתי אותו בהזמנה מוקדמת לפני ההשקה ועלה לי בערך 5400 שח, מאז אני חושב שהמחירים קצת ירדו, במיוחד שהשבוע יצא כבר הלהיט הבא (CURV).

ה S6 הקל בשטיפת הבית כי לא היה יותר מדי לכלוך/אבק/שערות.

ה S8 פשוט מייתר את שטיפת הבית (אולי רק במקרים שיש כתמים או לכלוך קשה).

מאז קניתי אחד לאחותי ועוד אחד נוסף לאמא שלי, ושתיהן מרוצות מאוד.

אמא שלי בגלל שהייתה סקפטית ולא האמינה שהוא באמת יעשה את העבודה כמו שצריך, בחרתי לה את דגם ה MAX (לא V) שעלה באילת 3500 שח בערך.

נראה שבתחום הזה של שואבים רובוטיים אי אפשר למצמץ בלי שייצא דגם חדש שישבור עוד קצת את תקרת המחיר ויהפוך את הדגם ה- cutting edge הנוכחי למיושן

כשבדקתי רק לפני כמה חודשים על לשדרג את הרובורוק S6 המתיישן שלי הצעקה האחרונה הייתה Dreame X40 ultra, היום בקושי מדברים עליו כבר?

פורסם
לפני 44 דקות, דניאל1983 כתב:

כמו שכתבתי אני לא רוצה לקנות את השואב עם המתקן ריקון האוטומטי,  מעדיף את הs8 הרגיל 

השטיפה לא שווה הרבה בלי מתקן הריקון - לדעתי אתה צריך לעשות חושבים מחדש.

לפני 12 דקות, Amired כתב:

נראה שבתחום הזה של שואבים רובוטיים אי אפשר למצמץ בלי שייצא דגם חדש שישבור עוד קצת את תקרת המחיר ויהפוך את הדגם ה- cutting edge הנוכחי למיושן

כשבדקתי רק לפני כמה חודשים על לשדרג את הרובורוק S6 המתיישן שלי הצעקה האחרונה הייתה Dreame X40 ultra, היום בקושי מדברים עליו כבר?

ה X40 וה S8maxv יצאו ביחד ודי זהים, אישית העדפתי את ה S8maxv בגלל הנסיון הקודם שהיה לי עם רובורוק ובגלל זמינות החלפים באליאקספקס.

החידוש העיקרי ב curv זה שהו יודע להרים/להגביה את עצמו בשביל עבירות מכשולים יותר טובה.

אישית לא מצליח להבין למה רובורוק יוצאו עם 2 ליינים של שואבים ומה ההבחנה ביניהם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני 6 שעות, דניאל1983 כתב:

מחפש שואב רובוטי איכותי ואמין להרבה שנים.

אין לי המלצה מיוחדת. לי יש שואב רובוטי ממש פשוט.. 

רציתי להגיד שהרבה שנים זה יחסי. כי עקב האכילס ככל הנראה זאת הסוללה. כמו בפלאפונים.

למרות שיש לי מכשיר טלפון מ 2019. עדיין סוחב בסדר.

בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם השואב הנוכחי שלי פשוט ואמין, שיאומי דור 1.

עבד מצויין קרוב ל10 שנים.

הבעיה שבזמן האחרון הוא לא מנווט טוב במיוחד בחושך, ולפעמים לא מצליח לחזור לעמדת הטעינה.

אז רובורוק היו חלק משיאומי

פורסם

רובורוק... פצצה של מוצר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

במשך שנים היה לאמא שלי רובורוק שסה"כ עשה עבודה טובה בניקוי. היה לו מיכל מים ומטלית שלא עשו יותר מדי מעבר לניגוב. ממש לא שטיפה.

לפני חצי שנה קנינו לה ecovacs t30 omni  pro (שלושת אלפים ומשהו ש"ח באילת) וזה פשוט עולם אחר.

אשה מבוגרת שאוהבת בית מבריק וכבר כמעט לא צריכה לשטוף. המברשות עושות עבודה מעולה והבית פשוט מבריק. מבחינת ניווט ומיפוי הבית גם הרבה יותר חכם מהרובורוק. כמובן עם עמדה למים נקיים ושאיבה (כרגע לא מחוברת למים ולביוב).

חסרון יחיד בינתיים- אחרי כחודש התחיל ריח מאוד מסריח כאשר השואב יוצא מהתחנה. החלפת נוזל ניקוי והקפדה על ניקוי עצמי של התחנה עזרו אבל עדיין מדי פעם יש קצת ריח לא נעים.

חוץ מזה - מומלץ מאוד בחום.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, `Infinity כתב:

השטיפה לא שווה הרבה בלי מתקן הריקון - לדעתי אתה צריך לעשות חושבים מחדש.

ה X40 וה S8maxv יצאו ביחד ודי זהים, אישית העדפתי את ה S8maxv בגלל הנסיון הקודם שהיה לי עם רובורוק ובגלל זמינות החלפים באליאקספקס.

החידוש העיקרי ב curv זה שהו יודע להרים/להגביה את עצמו בשביל עבירות מכשולים יותר טובה.

אישית לא מצליח להבין למה רובורוק יוצאו עם 2 ליינים של שואבים ומה ההבחנה ביניהם.

לפי סרטונים שראיתי, לCurv יש מטליות שטיפה מסתובבות שיוצאות גם לצדדים בכדי לשטוף צמוד לפאנלים, זה יתרון גדול מאוד

עריכה אחרונה על ידי adi89
  • תוכן חדש...