Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערת שוליים,

כחובבי רכב , מפתיע מהן הבחירות ב״פנינים״ כמו הדייהו לדורותיה ודגמיה, למשל. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק כמו נשואת השרשור- הספייסטאר.

תחבורה יומיומית בסיסית, אמינה וזולה.

לא ידעתי ש"לחובב רכב" מותר לנהוג רק במשהו אקזוטי.

אני אשלח את התעודה שלי בדואר חוזר.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

איך בדיוק? הרי הן מחויבות בביטוח צד ג'.

https://www.gov.il/he/pages/procedure_regarding_third_party_insurance_for_vehicles_intended_for_leasing

אם רכב הליסינג / השכרה פגע במישהו הפיצוי שהנפגע יקבל יופיע בהסטוריה של הרכב שנפגע - לא בהסטוריה של הרכב שפגע כי הוא לא מבוטח בביטוח מקיף.

וההיפך רכב ליסינג שנפגע מצד ג' הפגיעה תופיע בהסטוריה הביטוחית למרות שאינו מבוטח במקיף כי התקבל פיצוי מחברת ביטוח.

היתה לי קורולה מליסינג לשעבר שהלכה טוטל לוס. הורידו עוד חצי אחוז ירידת ערך על פגיעה שקרתה לרכב כצד ג' בעודו רכב ליסינג.

פגיעות עצמיות או אם אשם בתאונה לא מופיעות כי לא מופעל ביטוח - אין ביטוח מקיף.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

נתי, לא חייב, אבל גם לבת הזוג לא פירגנתי ״פנינים״ כאלו. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

הערת שוליים,

לא תמיד מה שהיה פעם "הכוכבים באתר נטקאר" הם מה שקובע ברכישת רכב - בחיים יש פשרות גם אצל חובבי רכב.

אחת הרכישות היותר טובות (כלכלית ופרקטית) שעשיתי היתה לרכוש מיצובישי צ'אמפ 1994 מהרץ בתחילת 96 בחצי(!) ממחירה כחדשה. האוטו עשה 43000 ק"מ כשרכשתי אותו, ושירת את משפחתנו המורחבת יותר מעשור. יחידת הערך היתה מצחיקה, והאמינות - מושלמת. אשתי אהבה מאד את הרכב שהחליף פיאט אונו ידנית שהאכילה אותה מרורים, ולו רק בשל העובדה שהוא לא התקלקל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בצעירותי יצא לי לנהוג על רכבי השכרה במגוון עבודות וגם התנדבויות שעשיתי. התייחסו לרכב כמו לזבל חד פעמי.

אנשים עברו שם באמפרים ב70 קמ"ש "כי זה השכרה אז מה אכפת לי?". בקיצור - מאז לא חושב אפילו על רכב מהשכרה.

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

מיצובישי צ'אמפ 1994 מהרץ בתחילת 96 בחצי(!) ממחירה כחדשה.

המיצובישי צ'אמפ הייתה מיחזור של דור ישן של הלנסר שפס הייצור שלו הועבר לתאילנד. כך שהמחיר כ"חדשה" הוא גם סוג של פיקציה.

אחרי פיאט אונו, שגם במשפחה של אחי סבלה מאמינות מפוקפקת, לא קשה להיות מרוצה.

למען האמת, כל דגמי המכוניות שאי פעם רכשתי אף פעם לא היו בהשכרה / ליסינג ככה שלא הייתה לי אופציה לשקול את זה. למעט אחת - פורד גלקסי אקובוסט טיטניום, שרכשתי מאלבר בגיל שנה וחצי, ב50000 שח פחות ממחירה כחדשה ועם 40000 ק"מ. היתה מעולה אבל אחרי שנתיים מכרתי אותה כי התחזוקה הייתה לי יקרה באותו זמן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מניח שרוב הנאמר פה הוא על רכבי השכרה, רכבי ליסינג זה אמנם לא אדם פרטי, אבל זה רכבים שכן עברו פחות התעללות מרכב השכרה שכל יום אדם אחר נהג עליהם, החברת ליסינג מטפלת ברכב או הבעלים?

פורסם
לפני 16 דקות, רק ידני כתב:

אני מניח שרוב הנאמר פה הוא על רכבי השכרה, רכבי ליסינג זה אמנם לא אדם פרטי, אבל זה רכבים שכן עברו פחות התעללות מרכב השכרה שכל יום אדם אחר נהג עליהם, החברת ליסינג מטפלת ברכב או הבעלים?

לא בהכרח.
מכיר לא מעט כאלה שרכב הליסינג ננהג על ידי עדת נהגים חדשים. 

הגדיל לעשות בן של חברים שנהג בפראות ברוורס ופגע בקצה אי תנועה ״משולש״ עד כדי ״פישוק״ הציר האחורי. 

הרכב להפתעתי לא השבת אלא תוקן וחזר לחבר שלי, מצד שני חברת הליסינג סירבה להחליף את הרכב עד תום תקופת החוזה , ולא תיקנה אותו  יותר, למעט טיפולים. 

כשהתפלאתי על כך, נאמר לי שהחלופה הייתה לשלם את מלוא הנזק לחברת הליסינג ולהיפרד כולל קנס היציאה המוקדמת. מסתבר שקצין הרכב ובכירי המעסיק תמכו דווקא בעמדת חברת הליסינג.

היו זמנים , היום אתה מקבל רכב חליפי במקום וזהו. 

פורסם

קראת את הנוהל? כתוב בפירוש שהחברה רשאית לקחת על עצמה את ההתחייבויות של ביטוח צד ג' ועליה לנהוג כמו חברת ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, zaf כתב:

הערת שוליים,

זה כי לא היה לו כסף לדייהו סופר רייסר - ע"ע הסמלון של האגדה המוטורית מימין/למעלה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

האגדה המוטורית

צ׳מע, הצבע בהחלט מתאים ל״אגדה המוטורית״ שכיככבה במרוץ באשקלון, נהוגה על ידי פרדי פריהאוף, טויוטה קורולה , סטנדרטית לחלוטין, שהוכיחה אז לכל המתירים שהיכולת היא של הנהג ולא האוטו.

image.png.4597cad16f9e65a4983078db95b102db.png 

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...