Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, davemustaine87 כתב:

כול החיים הייתי מעביר טסט לבד. בשנתיים האחרונות החלטתי שנמאס ואני משלם 250 שקל למוסכניק שיעביר במקומי. מה אני אגיד, מזל שהוא לא מכיר אותי דרך הפורום, כי הייתי מוכן לשלם לו גם 500 שקל.  

אני לא אחד שמבזבז כסף על ימין ועל שמאל, אבל פה, זה לגמרי שווה את זה. 

למישהו כזה הייתי ממליץ לגשת לבחורה בפאב. התרגול בחרדה הרבה יותר אינטנסיבי, ואם זה מצליח, התמורה הרבה יותר טובה מ-לא לקבל צעקות מהטסטר. 

לא דיברתי על חרדה חברתית, אלא חשש מלעמוד מול אנשי מקצוע ש"מבינים יותר" באופן כללי. זה יפגוש אותך במלא מקומות שבסוף ידפקו אותך וזה יעלה כסף ועוגמת נפש.

פורסם

בהערכה גסה, עברתי משהו כמו 80 פעם טסט עם מכוניות שונות. חלקן אספנות או כמעט אספנות, חלקן חדשות יחסית, חלקן משומשות עם ק"מ גבוה. 

ברוב הפעמים הכל היה בסדר, כמובן היו פעמים שהמכוניות נכשלו והייתי צריך לעשות טסט חוזר אבל שוב ברוב המוחלט של המקרים זה היה מוצדק. 

בשרות מוסך להעברת טסט לא השתמשתי אף פעם.

לא מבין האמת ממה אנשים כל כך חוששים. 

פורסם

אני חושב שזה ענין של אופי ופנימיות.

אני למשל שילמתי למוסכים והפסדתי כספים שנים רק בשביל לא להתעסק, כי זה לא נעים לי וזה מלחיץ אותי וזה כן מכניס לחרדה כי יש אנשים שלא נעים להם צעקות, ואומרים לך תתקן את זה אתה הולך ועוד חוזר שוב וממתין בתור ושוב צעקות ואנשים לא נעימים שמתייחסים אליך כמו פס יצור ושוב תלך לנקות פנסים תלך לתקן לוחית רישוי תלך לזה תלך לזה דייייי לא רוצה

אלוהים ישמור קחו 300 שקל תעבירו את הרכב תניחו לי לנפשי אין לנו מספיק בעיות ? 

• אהבתי 1
פורסם

אני יש לי חששות. בקשר לבדיקת זהום אויר. ככה אני פחות חושש.

העברתי ללקוח של המוסך רכב שנכשל על זהום אויר. בצורה חוקית.

היה לנו במוסך רכב שנכשל על זהום אויר. המזל שלא היה ממיר חליפי לרכב.

מתברר שהיה מינוס רופף. איזה חוט דק. שגרם לבעיה. 

לחן אני כל שנה עוזר אומץ. ומעביר לבד.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

פות"ש, זו לא חווייה כיפית, אבל לא חוויה נוראית. 

סה"כ לא הכי כיף בעולם, לנסוע לטסט, לעמוד בתור, לזחול מעמדה לעמדה, פשוט לא נחמד- ממש לא זוועתי. 

אם לשלם למוסך שיעביר אותך טסט, נשמע כמו משהו שיכול להתאים לך, עצתי לך לנסות ללכת על זה. 

יש לנו בארץ מספיק סטרס בחיי היום יום, ואם אפשר להוריד חלק ממנו בצורת מיקור-חוץ, אני דווקא בעד במידת האפשר. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לכל מי שביקש עדכון:
הייתי היום בקומפיוטסט מזרח ראשון.
היה סבבה בסך הכל, 
קצת מאתגר ללחוץ על הגז קבוע ככה שזה יהיה ב RPM של 2.5 באופן קבוע, איים לפסול אותי אבל הצלחתי אחרי קצת מאמץ.
ולקח לי רגע לקלוט את החלק הזה של "לשחק עם ההגה" (להזיז אותו מהר ימינה שמאלה), אבל גם הסתדר.
באמת חסרי סבלנות, בתור מי שעושה טסט פעם ראשונה, אבל מנק המבט שלהם יום עבודה זה בטח לא כיף גדול.
בסוף האוטו עבר.
עד שנה הבאה.

• אהבתי 2

סיטרואן סי-1, ידנית, 2011.

פורסם

לא איים לפסול אותך, אלא הודיע לך שהרכב יפסל מאחר והנך משחק עם דוושת האוץ, כך הערכים יוצאים לא תקינים (CO גבוה).

בוצעו 3 מחזורי בדיקה (הדרישה היא ל-2) עד לקבלת תוצאה תקינה.

בוחן הבור - באמת חסר סבלנות (מחפשים בוחן מקצועי שיחליפו, אך השוק חסר כח-אדם). הבעיה היא גם באדישותו של הבוחן שבודק את אורות החזית במקביל לבד׳ הבור.

תקשורת קצת יותר טובה בין שני בוחנים אלו, יכולה לפתור את חוסר הנעימות (הבוחן שלמעלה צריך לעזור לך).

אגב, הגעת בתזמון נוח יחסית (תור קצר יחסי).

אם זכרוני אינו מטעני (בכל זאת, עברו מאות רכבים היום), גם בבד׳ הבלמים של הסרן האחורי נדרשת ללחוץ פעם נוספת מאחר והלחיצה לא הייתה מספקת.

• מעניין 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אחת הבעיות שלי בטסט זו הסביבה הרועשת, מערכות הכריזה המעוותות והשמיעה האבסולוט-נישט שלי, שילוב שגורם לקושי בתיאום עם הבוחן. לכן אני נוטה לחזור לאותו מכון שבו אני מכיר את הנהלים ויודע למה לצפות.

אבא שלי היה מעביר את הרכב טסט עד שהיה בן 91 (לא בטוח, אולי ב-3-4 השנים האחרונות שילם למוסך על הפעולה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...