Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אבא שלי זכאי מטעם מגבלת ניידות לעזרה ברכישת רכב חדש, האמת זאת פעם ראשונה שהוא עושה את זה לכן אולי אני טועה במונחים.

ממה שאני מבין סכום ההנחה יהיה סביב ה30-35.

מעוניינים לקנות רכב בסכום של 140 מקסימום. 

התנאי הכי חשוב שהרכב יהיה עד 1300 סמ״ק בגלל הנחיות ביטוח לאומי, לכן לדעתי האידיאל זה 1000 טורבו.

וכמובן שיהיה גבוהה ממשפחתית, היום הוא נוסע על טוסון 2017 כך שהכל יהיה עבורו ירידה בגובהה.

אבא שלי נוטה לסטוניק אבל כפי שאני כותב בפורום אני לא חסיד בכלל של סטוניק בגלל שהייתה לי כזאת והגיר היה על הפנים, כנ״ל באיון.

חשבתי על ארונה אבל נראלי היא תהיה להם נוקשה מידי, גם כן הייתה לי ואני זוכר שהיא ממש מתרסקת על שיבושים.

אופציה שהכי קורצת לי היא סקודה קאמיק שאין לי שום ניסיון איתה למעט המנוע-גיר שהוא כמו בארונה שממש אהבתי. יש לי ניסיון על סקאלה כך שאם הם דומות בהרגשה אני אהיה ממש מבסוט עבורו.

הייתי ממש רוצה שהם יקנו קארוק אבל אני רואה שכבר לא משווקים עם מנוע 1000.

אם יש לכם עוד הצעות או חוות דעת על הקאמיק או בכלל הערות על התהליך הזה של ביטוח לאומי אני מאוד אשמח לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא חושב שתמצאו משהו עדיף על סקודה קאמיק 1.0 במקרה שלכם ( בשל הגבלת נפח מנוע ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצה, מכיר מצוין קאמיק כזה 1 ליטר סטייל. שלוש שנים של נסיעה מהנה וחפה מתקלות, הוא רך יותר מהארונה, גם מהאטקה שיש לי בחניה. גם מרווח יותר מהארונה במושב האחורי, אבל זה כבר על חשבון תא מטען לא מרשים בגודלו. 

פורסם

נפח המנוע של הרכב שתוכלו לרכוש באמצעות ההלוואה העומדת אינו מוגבל ל-1300 סמ"ק מותר לכם לרכוש כל רכב שהוא כולל רכב חשמלי.

אם שיעור המוגבלות בניידות של אביך הוא 80% ומעלה ההלוואה העומדת הינה 35593 נכון ליום חמישי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 11 שעות, zvit כתב:

נפח המנוע של הרכב שתוכלו לרכוש באמצעות ההלוואה העומדת אינו מוגבל ל-1300 סמ"ק מותר לכם לרכוש כל רכב שהוא כולל רכב חשמלי.

אם שיעור המוגבלות בניידות של אביך הוא 80% ומעלה ההלוואה העומדת הינה 35593 נכון ליום חמישי.

אחוז הניידות שלו 70% לכן ההגבלה של 1300 סמ״ק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראה לי שקאמיק הוא הרכב הכי מתאים.

כדאי למהר ולהזמין לפני שמנוע ה-1.0 יוחלף במנוע 1.5 עם 116 כ"ס כמו באוקטביה (זו המגמה בקוצרן vag)

פורסם
לפני 3 שעות, GABIUBOGI כתב:

אחוז הניידות שלו 70% לכן ההגבלה של 1300 סמ״ק.

עדיין אין הגבלה לנפח המנוע של הרכב שניתן לרכוש עם ההלוואה העומדת.

אם המוגבלות בניידות שלו היא 70% ההלוואה העומדת תהיה כ-25000 ש"ח מקסימום.

אני הייתי שוקל שנית אם הבלגן כדאי בשביל סכום כזה. קחו בחשבון שזאת באמת הלוואה ולא מענק. בסוף צריך להחזיר את זה. לא עכשיו, אבל כשאבא שלך יגיע ל-120.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...