Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיות גב, לכן יש לי C5 EXCLUSIVE מ2013

כעת אני צריך להחליף צמיגים ממשילן למשהו זול יותר כי מובטל.
מידה זה 245/45/18.
אני מחפש רכות נסיעה בעיקר, לכן אשמח לעצות.
שמעתי שיש RIKEN והוא כאילו כמו מישלן.
האם זה אופציה טובה לי ?
האם יש חלופות טובות יותר?

פורסם (נערך)

לא ריקן. הם אומנם חברה שנרכשה ע"י מישלין, אבל הצמיגים שלהם לא נחשבים טובים במיוחד.

קוד עומס ומהירות ברשיון 100W? מה דגם הצמיגים הנוכחי?

אני לא יכול להבטיח את ענין הנוחות, אבל;

בתחום הזול תוכל ללכת על חברות Debica/Sava (בבעלות גודייר) על דגמי Intensa/Presto UHP2. 

מעליהם במחיר, קלבר דינקסר UHP (חברת בת של מישלין שכן מומלצת) או הנקוק K127 (נקרא גם Ventus S1 Evo3 וקצת יותר ספורטיבי במהותו).

מעליהם ובקטגוריית טורינג פרימיום אפשר להסתכל על פירלי P7, קונטיננטל פרימיום-קונטקט 7 (מקבל ביקורות מעולות) או כאמור מישלין פרימסי 4+.

כמו שהצעתי בשרשור הקודם שלך, תברר אולי לגבי החלפה של החישוקים עם בעלי רכב זהה מגימור נמוך יותר, ועם מידה שפויה קצת יותר של 225/55R17.

מישלין יעלה סביב המחיר של הצעות האמצע לעיל, והנוחות תשתפר מעט בשל החתך הגבוה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...