Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני משתמש כבר כמה שנים בנרתיקי Spigen לסמארטפון, כרגע עם סדרת 'שריון קשוח'. לרגל קבלת טלפון חדש מהעבודה חיפשתי קצת גיוון, אך לצערי כל מה שאני מוצא באמאזון/עליאקספרס נראה די אותו דבר.

בעבר היו כל מיני עיצובים יוצאי דופן שגם נתנו הגנה טובה, מחברות כמו Otterbox ושות'. אני מניח שהם קיימים גם היום, אך האלגוריתמים לא רוצים להראות לי אותם ובכך דנים אותי לעוד כמה שנים של קונפורמיזם.

בתור מוצא אחרון אני פונה לפורום ושואל: באיזה נרתיק אתם משתמשים ועד כמה אתם מרוצים ממנו? הטלפון הבא שלי הוא סמסונג A55, אבל גם אם הקייס שלכם לא קיים בשבילו הייתי שמח לשמוע את פידבקכם.

צדיקים, הושיעו נא!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כיסוי שהגיע איתו בחבילה סיליקון חצי שקוף

ומדבקת זכוכית על המסך

יותר מזה זה מרגיש לי גדול וכבד מדי

וכל הכיסויים הקשוחים האלה לא באמת מונעים שבר במקרה של נפילה

אני יודע כי פעם הייתי שם אותם

.

פורסם

אצלי הם דווקא עשו עבודה יפה לאורך השנים, בעיקר כשעבדתי בשטח והייתי מפיל את הטלפון באופן תדיר על אספלט או בטון. אבל היום אני בעיקר במשרד או עובד מהבית, אז אפשר לנסות משהו קצת פחות מסיבי.

פורסם

יש לי כזה, היה כזה גם בטלפון הקודם וגם נדמה לי בזה שלפניו, כולם החזיקו יותר מהטלפון עצמו, 0 שברים ו 0 סדקים בטלפון, 0 בלאי לקייס.

IMG_20241114_220542.thumb.jpg.113de093d8101295c996318e6c7a969b.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

קייס כזה של ,Nillkin, כ-30 ₪ אצל עלי. שמר על ה-A54 מכמה נפילוץ לא נעימות קיים גם ל-A55

Screenshot_20241114_220630_AliExpress.jpg

כיסוי העדשות גם מגן עליהן וגם על פרטיות. Ac

סביב 30 ש״ח אצל עלי הזריז.

אישתי שמה את הטלפון בתיק בתא יחד  עם המפתחות, אז משתמשת בכיסוי מסוג "ארנק" (wallet), יש בו חריצים המשמשים אותה לכרטיסי אשראי (לא מצליח לשכנע אותה להשתמש ב-google wallet), ולפתקאות (לא מצליח לשכנע אותה להשתמש ב-keep.)

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תודה, הנילקין הנ"ל אצלי ב-shortlist.

לגבי נרתיקי ה'ארנק' למיניהם - שמתי לב שהם פופולריים בעיקר אצל נשים, כנראה משום שבבגדים שלהן אין כיסים רחבים כמו אצלנו.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • מעניין 1
פורסם

פיקסל 7 פרו, קייס שנקרא Ghostek COVERT:

image.thumb.jpeg.c06cde2e2d40b7759f9dedac05c23804.jpeg

הציל מכמה נפילות לא נעימות מגובה שולחן/שיש, לא נראה בלאי משמעותי לאחר שימוש אינטנסיבי של שנתיים (טפו טפו).

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

Peak design everyday

קשור גם לזה שיש לי על האופנוע את הmount שלהם שגם טוען לי אבל:

1. מטעין Qi 2 / magsafe על באמת במהירות מלאה.

2. מספיק עמיד כדי לעוף לי מהאופנוע ב60 קמ״ש ולשרוד (אשמת המשתמש :) , מזל שזה היה בעיר ואשתי היתה מאחורי והרימה את הטלפון) ללא שום נזק לפלאפון

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סיליקון שקוף עם פינות בולטות ב-8 ש''ח מאליאקספרס. גם דק וגם מגן מנפילות. כן מצהיב אחרי תקופה - לא מפריע לי אישית.

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם

מגן בהתאם לטלפון שקניתי. מה שחשוב - שיהיה בולט ומעט גמיש מקדימה/ אחורה (ברמה שיכול לספוג נפילה ללא נזק לטלפון).

נכון שתמיד יש איזו זוית נפילה בה המגן לא יעזור, אך עד עכשיו זה עזר (ואני מפיל טלפונים סדרתי).

בטלפונים שונים שהיו לי השתמשתי ב-OTTERBOX. אך לרוב מגינים מדודה עלי (מזמין כמה שנראים לי, בתקווה שלפחות אחד יעמוד בדרישות)

פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

אצלי הם דווקא עשו עבודה יפה לאורך השנים, בעיקר כשעבדתי בשטח והייתי מפיל את הטלפון באופן תדיר על אספלט או בטון. אבל היום אני בעיקר במשרד או עובד מהבית, אז אפשר לנסות משהו קצת פחות מסיבי.

(ההדגשה בציטוט היא שלי)

זה שורש העניין, נרתיק/הגנה על הטלפון בהתאם לפעילות שלך.

אני כבר שנים רבות מסתובב בלי מגן בכלל, בהתחלה זה בגלל שהיה לי ברכב מתקן לטלפון מהסוג שמותאם בדיוק לטלפון. וגם כיום שיש לי חיבור אלחוטי והטלפון בכיס אני ממשיך באותו נוהג.

בנוסף גם במגן מסך אינני משתמש, מכיון שגם מגינים איכותיים פוגמים בחווית המשתמש צפייה ואיכות תגובה לאצבע.

אם לך יש ”חורים” בידיים והטלפון נוטה ליפול, קנה מגן איכותי בצורת נרתיק שמגן גם על המסך ואז לדעתי לוותר על מגן מסך שגם ככה מגן רק מפני שריטות מיקריות ולא מפני נפילות.

פורסם
לפני 9 שעות, om2 כתב:

כיסוי שהגיע איתו בחבילה סיליקון חצי שקוף

ומדבקת זכוכית על המסך

יותר מזה זה מרגיש לי גדול וכבד מדי

וכל הכיסויים הקשוחים האלה לא באמת מונעים שבר במקרה של נפילה

אני יודע כי פעם הייתי שם אותם

כנ"ל רק בלי המדבקה. הכיסוי - כי ככה הטלפון הגיע אז התרגלתי. עם הזכוכיות שיש היום לטלפונים אני כבר לא רואה סיבה ב"מגני מסך" למינהם.

בינתיים עברתי 4 סבבי מילואים בהצלחה ככה.

• תוכן חדש...