Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו טורבו 2

Fazer

פוסטים מומלצים

לפני 10 שעות, Fazer כתב:

@ברונקו אני לא יודע על מה אתה מתבסס כשאתה כותב את זה, אני אגיד שלמיטב ידיעתי זה לא מדוייק - ואם יש לך איזשהם סימוכין לכך שכל סדנה שמשפרת רכבים צריכה אישור מהיצרן, אשמח לראות.

תבעו אפילו על פחות מזה - דמיון חיצוני. תקרא על התביעה של לנדרובר נגד הגרנדיר, בסוף הם הפסידו אבל לבעלים של הגרנדיר יש מספיק משאבים לתביעה הזו עד שהוא זכה.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, borsood כתב:

תקרא על התביעה של לנדרובר נגד הגרנדיר

אתה צודק - גם פורשה תבעו את סינגר על ה 911 ספארי שסינגר בנו, אבל בשני המקרים האלו מדובר על לבנות משהו חדש לגמרי שממש נראה כמו המוצר שלהם (גרנדיר) או קורא לעצמו בשם שלהם (סינגר). במקרה הזה מדובר באשכרה לקנות מרנו, ולשדרג אותו - בצורה קיצונית אומנם, אבל הבסיס הפיזי הוא רכב קיים.

כמובן שיש סיכוי לתביעה, זה תמיד נכון, וכמובן שצריך לבחון את זה יותר לעומק, אבל זה להמשך: כרגע סיימתי את העיצוב, השלב הבא הוא הנדסי: סריקת רכב, סריקת המנוע ובדיקה ב CAD של איך אחד יכנס בתוך השני, ובשביל זה צריך קצת יותר כסף ממה שיש לי להשקיע, ולכן מהשלב הזה אני כבר מחפש משקיע חיצוני. אחרי שיהיה לי משקיע, אוכל גם לבדוק יותר לעומק את הנושא המשפטי, ועוד נושאים שעומדים על הפרק ומחפשים וודאות - רישוי לדוגמה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

@yoav911gt2 אם רק היית יודע מכמה אנשים קיבלתי את זה היום בבוקר.... 🤣

המחשבה שלי על זה:

עיצוב אחלה, אם כי מעט יותר מדי OTT לטעמי (בעיקר הדיפיוזר האחורי המאוד מוזר וגדול בצורה לא פרופורציונלית), והוא כנראה יהיה חזק מאוד, אבל הוא חשמלי... ברמה יותר פילוסופית, קצת מבאס אותי שרנו במקום לחדש ולרגש, חוזרים לעיצובים בני 40+ כדי לשחק על הרגש הנוסטלגי כי מה שעבד לפיאט, מיני ודומיהם יעבוד גם להם.

בעיקר מעניין אותי מה יהיה התמחור של הדבר הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 חודשים מאוחר יותר...

ועוד קצת מאותו פרויקט עיצוב - הפעם על בסיס 5 דלתות, כוריאציית "ספורט" של הדגם הרגיל - וכמו בפעם הקודמת, הכל בוצע כפרויקט עיצוב "אמיתי", בלי התערבות AI.

image.thumb.png.39502d21b29e67cb1fd5b028a429efb1.png

image.thumb.png.f0db790641ab9a19ea12a247cf65f9e2.png

image.thumb.png.46024b5c68254faff170cb6015ccf660.png

image.thumb.png.c2ec7e0ed7c0b2a51f5b148418b56aba.png

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו שהכרתי היה לו בשנים האלו את ה 5 אלפינה הלבנה, אוטו מפלצתי. הרוחב שלו היה כמעט כמו האורך. כמה דברים למחשבה. קודם כל היום כל עיצוב רכב עובר מנהרת רוח ותכנון אווירודינמי. מה שווה כל עיצוב אם הוא מערער את היציבות של הרכב? צריך למצוא פתרון לזה.

הצבע שאתה מפרסם אנמי ומניח שזה הברירת מחדל של המידול. עוד חצי דקה לתת קצת צבע ישדרג משמעותית את העיצוב. צריך להפוך את הרכב לקצת יותר קרבי וסקסי. את החצאיות צריך להנמיך עוד קצת. האגזוזים לא משתלבים הכי טוב. אפשר לעשות משהו מעניין, לעשות את קיטום ליציאה בקו 0 עם הדיפיוזר, חיתוך אלכסוני כלפי מטה ופנים בקו עם עם הדיפיוזר של היציאה.  לרנו 5 אלפינה היה פתחים על הכונסים האחוריים, אם זה הומאז' צריך להרחיב אותם עוד ולעשות פתחי איוורור. הייתי עושה משהו מעוצב יפה עם רשת דמוית קרבון בפתח

עריכה אחרונה על ידי נירו72
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, נירו72 כתב:

כל עיצוב רכב עובר מנהרת רוח ותכנון אווירודינמי

אני לא בטוח שכל מוצר אפטרמרקט עובר מנהרת רוח - אבל אין ספק שיצרנים מעבירים מנהרות רוח לפני שהם מוציאים מוצר לשוק - אבל אני לא שם. כרגע זה משחק בעיצוב, יש לי תוכניות להדפיס מזה דגם תלת מימדי, אבל זה כשיהיה לי הרבה כסף (הדפסה בגדלים שאני רוצה היא יקרה מאוד), ואז אולי אפשר לדבר על מנהרת רוח :-) 

לפני שעה, נירו72 כתב:

ה 5 אלפינה הלבנה

לא בטוח שאני מבין למה אתה קורה "5 אלפינה"...

לפני שעה, נירו72 כתב:

הצבע שאתה מפרסם אנמי ומניח שזה הברירת מחדל של המידול

צודק לגמרי - זה הכי טוב שהבחור שעבדתי איתו הצליח להוציא. הפרויקט הזה עובד בשיטת "כשיש לי קצת כסף לשים על זה אני מתקדם", והשלב הבא (כשיהיה קצת כסף) יהיה לשלם למישהו שיודע לקחת את המודל התלת מימדי ולרנדר אותו למשהו ריאליסטי.

משהו כזה (ומעלה):

Volvo Concept Coupe - Photorealistic CG Rendering - Car Body Design

רינדור phtorealistic זו אומנות, והיא ממש לא זולה אם רוצים תוצאה שנראית טוב.

לפני שעה, נירו72 כתב:

קיטום ליציאה בקו 0 עם הדיפיוזר

רעיון מצויין, תודה.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, נירו72 כתב:

מישהו שהכרתי היה לו בשנים האלו את ה 5 אלפינה הלבנה, אוטו מפלצתי. הרוחב שלו היה כמעט כמו האורך. כמה דברים למחשבה. קודם כל היום כל עיצוב רכב עובר מנהרת רוח ותכנון אווירודינמי. מה שווה כל עיצוב אם הוא מערער את היציבות של הרכב? צריך למצוא פתרון לזה.

הצבע שאתה מפרסם אנמי ומניח שזה הברירת מחדל של המידול. עוד חצי דקה לתת קצת צבע ישדרג משמעותית את העיצוב. צריך להפוך את הרכב לקצת יותר קרבי וסקסי. את החצאיות צריך להנמיך עוד קצת. האגזוזים לא משתלבים הכי טוב. אפשר לעשות משהו מעניין, לעשות את קיטום ליציאה בקו 0 עם הדיפיוזר, חיתוך אלכסוני כלפי מטה ופנים בקו עם עם הדיפיוזר של היציאה.  לרנו 5 אלפינה היה פתחים על הכונסים האחוריים, אם זה הומאז' צריך להרחיב אותם עוד ולעשות פתחי איוורור. הייתי עושה משהו מעוצב יפה עם רשת דמוית קרבון בפתח

נראה לי אתה מתכוון לאלפיין ולא אלפינה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Fazer כתב:

כזו?

Top of the Market: Rare Pearl White 1984 Renault 5 Turbo 2 | Bring a Trailer

אם כן, אז לא אלפינה ולא אלפיין, אלא רנו 5 טורבו (או טורבו 2).

איך? איך אפשר שלא?!?!?!

וכמובן גם המירוץ המפורסם והאכזרי:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, Fazer כתב:

כזו?

דומה למה שהעלית, אולי הזווית מקשה לראות. זוכר שהיו לה כונסים אחוריים מפלצתיים ורחבים מאוד במציאות, והייתה נראית מוכנה לראלי. אישית הייתי יותר בעניין איטלקיות אז לא זוכר ממנה הרבה פרטים וגם לא יודע עליה יותר מדי. זוכר שאמרו שיש 2 בארץ, לבנה וצהובה. שלי החלום היה בזמנו דלתא אינטגרלה.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...