Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג’ו 5008

osg

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

מה אתם חושבים על 5008 ? רכב עם הרבה בעיות ? אחזקה יקרה ?

ומה עדיף דיזל או בנזין ? ובכלל מהו הדגם המומלץ ?

תודה לכולם 

פורסם

אני נסעתי על הדיזל היה מעולה, מרווח נח, זריז אם כי לא היה מפריע עוד כמה כ״ס.

מנוע בנזין 1.2 עם רצועה בעייתית שדורשת קיצור מועד החלפתה כולל החלפת שמן כול 10 אלף על מנת לא להגיע למצב שהיא מתפוררת, הדיזל גם חסכוני יותר.

בדיזל מנוע 1.6 עדיף מאשר 1.5 בעלת שרשרת שיכולה להיות בעייתית.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yulianx כתב:

אני נסעתי על הדיזל היה מעולה,

רק תיקון קטן, רגע של עברית.
כאנשים בעלי ניסיון וידע מקיף , מצופה מאיתנו לדייק בתיאור חוות הדעת. הכוונה שלי היא להבחנה בין נסעתי (כנוסע) לבין נהגתי, כנהג. 

לדעתי, אין חוות דעת טובה יותר מאשר של מי שנהג ברכב בפועל ויכול להעיד ממקור ראשון, גם אם סובייקטיבי, על התנהגות הרכב.

כנוסע, אני יכול להעיד על מרחב ונוחות ועוד כמה דברים בגדר התרשמות. כנהג חוות הדעת הרבה יותר מקיפה.

אני מניח שיוליאן נהג ברכב בוודאות. 👍

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אכן נהגתי ברכב.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...