Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הודעת קנס, על סך 500 ש"ח, מעיריית ירושלים על נסיעה בנתיב ציבור שלא כדין, לפי 22 תקנה (א). 

העבירה התרחשה, לכאורה ברחוב אגריפס (אזור השוק).

לא זכור לי שעשיתי משהו כזה.

איך אני דורש מהם הוכחה  או צילום ? אילו נימוקים בדרך כלל משמשים לביטול הקנס במשפט?

פורסם

אמור להופיע תמונה באתר העירייה. אין תמונה - הדוח יבוטל.

אם יש תמונה - מה אתה רוצה לטעון?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

אני רוצה לטעון שהנתיב לא מסומן כראוי, שלא הפרעתי לתנועה של תחבורה ציבורית ושזה רחוב עם פנייה לכיוון אחד והשלט לא מורה שהפנייה לתחבורה ציבורית בלבד.

מה זה משנה מה? כשלוקחים 500 שקל מאדם שאולי נכנס בטעות לנתיב של תחב"צ (ואני לעולם לא נוסע בנתיב של תחב"צ) - אז כנראה שהדאגה היא לא לתנועה תקינה של תחב"צ אלא לסחיטת כספים מאיפה שאפשר.

עריכה אחרונה על ידי תמיר11
פורסם

לא קשור. יבורכו המצלמות והאכיפה האוטומטית.

כשמנפיקים קנס תוך כדי עיון בסלולרי אזי מגיע קנס למנפיק.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

יבורכו ?

אני מתקשה להבין אותך. סרקסזם?

את הצילום ניתן לראות רק כשמבקשים לערער על הדו"ח והצילום שמופיע שם הוא של לוחיות הרישוי בלבד - איך זה מוכיח את העבירה?

פורסם

תבורך כל אכיפה.

מכל מקום, להודעות שלך חסר ״בשר״. הכנס לאתר העיריה, הורד את התמונות, העלה לכאן את הדו״ח והתמונות (הסתר פרטים מזהים של הרכב ובעליו) וגם תמונות של הקטע הרלוונטי, כולל תמרורים וסימון כל פני הדרך.

אני מנחש שיש שם סימון צהוב שלא זיהית כתמרור המסמן נתיב לתחבורה ציבורית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדקתי את הרחוב, יש תמרור עם שני כיוונים - לא מואר, אחד מהם בצבע צהוב - לא קל להבחין. אין שום סימון של חץ צהוב על הכביש.

לא ברור לי איפה באתר של העירייה אני רואה את התמונות ? אם זה בערעור על הדוח - יש שם רק תמונה של לוחיות רישוי של הרכב שלי, אין סיבה להעלות את זה לכאן 😅

בגדול, אני מסכים איתך, אני גם בעד אכיפה - יחד עם זאת, יש מצבים ומקומות כמו עיריית תל אביב ועיריית ירושלים, שעושים שימוש ציני באכיפה בתור מסחטת כספים.

פורסם

אם אתה מתקשה לצלם ולהעלות תמונות אולי תוכל לתת ציון מקום במפות גוגל? הבעיה שאלה לא מעודכנות.

התיאור שלך אינו מספק, לא מאפשר התייחסות למצב בשטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תודה על תגובותיכם.

מבחינתי, אפשר לסגור.

למען הבאים אחרי, והיות שלא קיבלתי תשובה מפורטת:

את הצילום שאמור להיות מצורף לדו"ח ניתן למצוא באתר העירייה - צריך להיכנס לערעור על הדו"ח ושם אמור להיות עותק דיגיטלי של הדו"ח, יש אייקן של עין שלחיצה עליו מפעילה popup עם התמונה. 

פורסם

נכון להיום, רח' אגריפס מוגדר כנתיב תחבורה ציבורית, רק מכיוון רח' כי"ח.

הנתיב משולט בתחילתו, וגם הרמזור שלפני הפניה, ברור.

בעבר, גם המסלול הנגדי היה מוגבל בשעות, לתחבורה ציבורית בלבד. כיום, נתיב חופשי.

20241031_111456.jpg

20241031_112238.jpg

• רעיון טוב! 2

פורסם

יש תימרור ויש סימונים על הכביש ואין רחוב שהוא יותר על הכוונת מאשר אגריפס בעקבות חסימת רחוב יפו לטובת הרכבת, אי שם לפני *עשור*.

אני לא נכנס לשם בחיים.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...