Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצמיגים נראים יבשים,  סדוקים ולדעתי צריך להחליף אותם עכשיו.

צמיגים סבירים במידה שלך מתחילים במחיר סביב 300-350₪ לצמיג

https://tires4u.co.il/dimensions/205-55r16?type=private&page=2

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מבחר במחירים סבירים ביותר ממותגים ידועים כמו פאלקן, נקסן, קלבר פירלי ואחרים. בחר לך צמיג שיהיה שקט ככל האפשר, כל השאר זניח כי ההבדלים ביניהם מינוריים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החריצים נראים תקינים ויש בשר על הצמיג אבל הגומי סדוק וישן. מה השנה של הצמיגים? בתקופה שאנחנו נמצאים בה, לפני גשמים ראשונים, הייתי מחליף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Ok אז בדיוק בשביל זה צריך להיות אני צריך את עצת חברי הפורום מה בטיחותי מה משתלם (לגבי שקט, פחות קריטי לי כי האוטו תמיד מאוד שקט) איפה קונים מה צריך לעשות 

הצמיגים הם בני שנתיים בדיוק יכול להיות ששמו לי ישנים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל צמיג יראה ככה אחרי שנתיים בשמש.

כנס לאתר בהודעה השניה, תכניס מידה ותראה מה יש בטווח המחיר שאתה רוצה. 

פורסם (נערך)

לא הצלחתי לראות מה דגם הצמיגים הנוכחים. 

גם לא תאריך ייצור.

הרכב עומד בשמש הרבה זמן באותו המקום בלי תזוזה?

בלינק שלי כל מה שאתה רואה והאלה יהיה טוב במקרה שלך ( זה עמוד 2 , אחרי כל מה שלא מומלץ בעמוד מס.1).

לגבי איפה קונים - לא רשמת מאיפה אתה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזון עושים בפנצ'ריה לכל גלגל, אם השחיקה של הצמיגים לא אחידה צריך לעשות גם כיוון פרונט במכון.

פורסם (נערך)

אסור שיהיה קשר בין גיל הרכב או שווי הרכב לבין הצמיגים. צמיג זה האביזר הבטיחותי הכי חשוב שיש בפער גדול מהשאר, כן כן, כולל אלקטרוניקה ומה לא. לא להתבייש אפילו מצמיגים ששוויים גבוה מהרכב ...

ספציפית הדנלופ האלה לא מוצלחים גם כשהם חדשים וטריים, אגב.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז מאלו יצרנים כן מומלץ לדגם הזה 

לפני 4 דקות, hans כתב:

אסור שיהיה קשר בין גיל הרכב או שווי הרכב לבין הצמיגים. צמיג זה האביזר הבטיחותי הכי חשוב שיש בפער גדול מהשאר, כן כן, כולל אלקטרוניקה ומה לא. לא להתבייש אפילו מצמיגים ששוויים גבוה מהרכב ...

אנחנו עוד לא שם 

ֶהחשש שלי הוא שמכל סיבה לא משתלם לתקן את הבעיה הבאה שתהיה באוטו ואז ההשקעה תרד לטמיון 

פורסם

דנלופ הוא בדיוק הדוגמה שמותג לא אומר כלום בצמיגים בלי התייחסות לדגם המדוייק ולפעמים למקום היצור.

יש להם צמיגים מעולים, וצמיגים שלא כדאי לקנות.

לכן תקרא את הלינק שולאד שלח לך, תבחר כמה דגמים של צמיגים שבתקציבך, ותחזור לכאן לייעוץ סופי. אל תסתכל על הזבל הזול שיש בעמוד 1.

אל תשכח לומר באיזה איזור אתה בארץ כדי שלא תקבל המלצות על צמיגית בצד השני.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אז ככה יש כאן פאלקן ב350 שח  205/55r16 FKN ZE310 91V TL או 205/55r16 FKN ZE310EC 94W XL TL

ויש גודייר ב400 שח 205/55R16 91V EAGLE SPORT 2 TL 

יש קונטיננטל קרוב ל500 שח 205/55 R 16 91V EcoContact 6 

אני ממש הולך לאיבוד עם שלל החברות ותתי הדגמים 

אני מבית שמש לכן יש עדיפות לאזור ירושלים אבל לא קריטי במידת הצורך

פורסם (נערך)

פאלקן הכי זול יעשה את העבודה.

אם אין ברישיון הרכב רישום קוד עומס 94, אז אפילו עדיף לרכוש צמיגים בעלי קוד 91 לטובת נוחות.

גם אין צורך בקוד מהירות W.

אני ממליץ לך גם על Kleber HP4, שהוא עדיף על Goodyear Eagle Sport.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...