Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אז אין ברירה - תצטרך לרכוש צמיגים בעלי קוד מהירות W,

זה מצמצם את המבחר, אבל הרישום של קוד מהירות ברישיון הרכב מחייב. 

זה מה שהייתי קונה במקומך:

https://tires4u.co.il/tire/21094/205-55r16-91w-dynaxer-hp4-dt1

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, האוטו שלנו גדול וירוק כתב:

כתוב לי 91w

ברשיון כתוב לך 91W?

על הצמיגים 91V...עשה עבודה "טובה" הצמיגאי הקודם, גם מכר צמיגים בינוניים מינוס (לא אתפלא אם במחיר גבוה לשוק) וגם לא מתאימים לנדרש. ובנוסף, לא עלו על זה בטסט השנתי. 

פורסם (נערך)

בשרשור הזה למשל יש כמה צמיגיות בירושלים שמוזכרות. 

עדיף לדבר איתם מראש ולקבוע מה שאתה מעונין בו (דגם ולהדגיש ענין הטריות וקוד עומס ומהירות). איזון זה שירות סטנדרטי, (אמור להיות) ללא עלות נוספת למפורסם בהחלפת צמיגים.

לגבי מחיר הצמיגים, מהפורום התרשמתי שבירושלים יותר יקר, אבל תראה להם את המחיר באתר שוולאד ציין לצורך מיקוח אם צריך או אולי להזמין דרך אתר כמו אוטוטייר (לא הכי זול, אבל לא יקר). בכל מקרה לבדוק בעיניים את כל הצמיגים לפני ההתקנה!

לגבי טריות הצמיגים, יש הטבעה עליהם של 4 ספרות - 2 ראשונים הם השבוע בשנה (מתוך 52), וה-2 הנוספים השנה. 

בתמונות שצירפת קודם, זה נראה כך: 

Screenshot_20241022-100720_1.thumb.jpg.7858dda89ded6abe62740962f3a57567.jpg

צמיג טרי מאוד הוא עד חצי שנה. אבל אין בעיה עקרונית גם עם צמיגים בני שנה או אף טיפה יותר ככל שאוחסנו כראוי אצל היבואן. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

תאריך צמיג: תבדוק את צמד הספרות בצד.

בארץ כל מה שאתה מוצא בן פחות משנה - קח.

חוץ מזה תמצא איזה תירוץ וסע מחוץ לירושלים... חוץ מדודי נאסה אני מתקשה להמליץ על עסק אחר 😕

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 19 שעות, האוטו שלנו גדול וירוק כתב:

ֶהחשש שלי הוא שמכל סיבה לא משתלם לתקן את הבעיה הבאה שתהיה באוטו ואז ההשקעה תרד לטמיון 

המלצתי לך- לשנות את הגישה. 

ההשקעה שלך היא לא בצמיג, אלא בבטיחות שלך ושל המשפחה. 

2000 לרביעייה זה מה שאני בדרך כלל משלם בעצמי עבור צמיגים (אישית אוהב את קונטיננטל). היה לי ניסיון פעם אחת עם צמיגים אחרים, של דאנלופ, כי חשבתי להחליף את הרכב אבל לא הסכמתי להתפשר על בטיחות ולקנות סיני זול. בערך חצי מחיר מהקונטי, אבל גם חצי מהאחיזה. בגדול, בערך. 

מהפורום הזה (ספציפית, טום22 שהגיב פה) למדתי שיש גם צמיגים מסדרות טובות ורעות, ויש גם ביקורות.

כשאתה עם צמיגים זולים, ואתה מותקל בכביש (דבר שקורה רק כל הזמן), אתה עלול למצוא את עצמך בבעייה. צמיגים טובים זו השקעה בעצמך, וזה לא יורד לטמיון. מספיק שפעם אחת ההבדל הזה יציל אותך, ותבין על מה אני מדבר. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אבל באמת אין צורך לשלם 500₪ על צמיג במידה הזאת,

Kleber HP4 ב 350₪ מספיקים מעל ומעבר.

• רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

**לא נגעתי בנושא המידה של פות"ש. דיברתי על אלו שאני רוכש, לא יודע מה העלויות למידות אחרות (וגם לא ליצרנים אחרים כיום, האמת). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל צמיג טרי - ותוודא את זה מראש טלפונית עם המוכר - ייראה טוב יותר מהיבש והמסוכן שיש לך כרגע. בגשם הראשון כדאי לך כבר להיות עם הצמיגים הטריים. אם תשקיע בהם המון כסף, כשתחליף את הרכב תדרוש אקסטרא על מחיר הצמיגים.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

גם צמיג סוג' ז חדש יראה יותר טוב. זו לא חוכמה. 

אף אחד לא ישלם לו אקסטרה על צמיגים יקרים, (אולי יסיקו שהוא דואג לרכב בכלליות, לפי השרשור השכן) בטח לא ברכב ישן עם מחירון נמוך (ולפחות לפי הכותרת משתמע לי שכנראה יסעו איתו עד שימות ובזה זה יגמר, ולא ימכר הלאה).

עדיף לא להיות בגשם ראשון עם צמיגים דנדשים. גם ככה מדובר בסיטואציה חלקלקה עם כל השמנים והשיט שצף מהכביש. לצמיג חדש לוקח כמה מאות ק"מ בודדים להשתפשף קצת ולהוריד מעליו שכבת הגנה מהייצור. עד אז הוא יאחז קצת פחות טוב, בעיקר ברטוב. 

הפואנטה בכל הסיפור הזה היא לרכוש צמיגים שמוכרים ומומלצים כטובים כדי שגם יחזיקו זמן נורמלי בתנאים בארץ וגם יספקו ביצועים מספקים ובטוחים לאורך אותו זמן. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

בגשם הראשון שווה לנסוע בזהירות בלי קשר, אז למעשה לפי מה שאתה כותב ,לא כדאי לצאת עם רכב חדש מהחברה ביום גשום? ואם אתה גר באנגליה? נשמע לי אגדה.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני באמת נכון להשקיע בצמיד ג הבטיחות אצלי הכי חשובה

העניין הוא כמו שהבנת הרכב ככל שזה תלוי בי לא עומד להימכר אלא ליסוע איתו עד הסוף ולכן בטיחות היא השיקול העיקרי ולא מה ייראה טוב או מה נחשב וכולי 

אני מחר יעשה טלפוני לפיצריות לשמוע אם יש את הקלבר אינשאללה שילך בקלות 

תודה רבה 🙏 לכולכם! אנשים טובים 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...