Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

יש לי קיה סטוניק 2024, אני רוצה לצורך חד פעמי לחבר את המושב תינוק במושב האמצעי עם האיזופיקס.

הרצועות הצדדיות מגיעות לחיבורי איזופיקס במושב אבל במשענת מאחורה אין חיבור באמצע אלא רק מימין ומשמאל.

האם לדעתכם זה יהיה בסדר לחבר את זה באלחסון לאחד החיבורים?

שוב אני מדגיש לצורך חד פעמי של נסיעה ארוכה.

הרעיון מאחורי זה הוא להפריד בין אשתי לבין הכלב שלנו כי הוא כל הנסיעה יתעסק בלעלות עליה ולקפוץ עליה והוא לא קטן. לרוב הייתי מסיע את הילד והכלב מאחור ואשתי לידי אבל חד פעמי אמא שלה מצטרפת אלינו. 

מה דעתכם?

IMG_5344.jpeg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מבין כי האיזופיקס שלך מבוסס רצועות (שיטה אמריקאית).

טכנית ניתן לחבר במושב האמצעי, גם ללא הלץ’ האחורי. לא תקני, אך לעניות דעתי לא פחות בטיחותי מכיוון שהוא מרחיק סיכויי פגיעה בתינוק, כתוצאה מהמיקום במרכז הרכב.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

מי שכתב לגבי החגורת בטיחות - ממה שאני מכיר, בדכ אם יש top tether, צריך לחבר אותו בנוסף לחגורת בטיחות. החגורה מחליפה את האיזו פיקס ולהיפך.

תפקיד הtop tether הוא למנוע הטייה של החלק העליון בעת תאונה וחהוריד עומסים.

עשיתי את זה וזה בסדר גמור. עדיף לחבר ככה מאשר לא לחבר. הבעיה שבעת תאונה זה יכול לגרופ לאיזה סטייה הצידה של הכיסא על נוסע. מצד שני, אין שום תוצאות מבחני ריסוק של מבוגרים מאחורה...

עוד אפשרות, הייתי מנסה ללפף את הtop tether מאחורי משענת הראש האמצעית.

אם קשה לדחוף את החגורה לתוך הנועל שלה, הייתי שוקל להוסיף שאקל גדול וחזק, עדיף כזה של טיפוס.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לעניות דעתי, איזופיקס קובע בתקן את המרחק בין התופסנים, וכשמחברים לכיסא אמצעי, זה גדול יותר מהטווח התקני (עוד לפני שמדברים על ה-top tether).

פורסם

חברים נסענו וחזרנו בשלום, תודה למייעצים!

• רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...