Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 29 דקות, om2 כתב:

הם מראש לא עושים בר מים.

"מה רע במי ברז? " (לקרוא במבטא המתאים)

ואם כבר. יש לי חברים מהעדה הזאת עם בר מים שמכבים קבוע את החימום של המים ומדליקים רק שרוצים לשתות כוס שתיה חמה.

ואצלם המכשיר נכבה עם שעון שבת בלילה ובזמנים שהם לא בבית. אחרת חבל על החשמל של הקירור 

אבל אסור להכליל 🤣

רובי? ערבי? פולני?

זה יכול להיות המון מבטאים

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם

מתעלק על הפוסט, אז מה קונים עכשיו, דירה שכורה בלי לעשות חורים בשום מקום?

כרגע שותים מקנקן עם פילטר בריטה שממלא בקבוקים לבתי הספר ולמכונות הקפה בבית.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

איפה אתה גר?

אני גר בחיפה עם המים הקשים מאוד, שותה מי ברז, מכין קפה ממי ברז, כל הבישול במי ברז, ובדירה הנוכחית אפילו ויתרתי על הפילטר בכניסה לבית. הדבר היחיד שאני מסנן הוא מים מבר המים במקרר, אבל זה כיוון שהמסנן מובנה במעגל האספקה.

החסרון היחיד - פעם בשבועיים צריך להסיר אבנית מהקומקום החשמלי עם חצי ליטר מים וכף מלח לימון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גר ברמת גן, בנין בן 40 עם מים לא טעימים ולא מוכן שאף אחד ישתה מהברז. מקסימום לבשל בהם פסטה. משתמש בקנקן בריטה כבר שנים

מכונות הקפה בבית זה לא קומקום - בשום אופן לא אמלא בהן מי ברז

פורסם

גם בתקופה בה היו לי מכונות קפה הן שתו מהברז, אפס תקלות.

מכונת השכנוע של תמי 4 יכולה לעשות לנתניהו בית ספר.

• רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@Michazzz אם הבריטה מספקת למה שלא תמשיך אותה, ואם לא מה חסר לך?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

חשבתי לעבור למשהו קצת יותר "יוקרתי", הזמנתי גם עכשיו את המסננים החדשים שלהם BRITA MAXTRA PRO Limescale Expert Water Filter Cartridge

נראה אם יהיה טעים עוד יותר

פורסם
בתאריך 17.10.2024 בשעה 13:55, sperial כתב:

איפה אתה גר?

אני גר בחיפה עם המים הקשים מאוד,

עיר המגורים היא לא אינדיקציה לכלום. 

בדירה שבה גרתי כשפתחתי את העסק, המים היו זוועה מוחלטת. לא היה ניתן לשתות מהברז. אצלי הייתה אוסמוזה. מערכת סינון לא הייתה מספיקה. 

היה לי לקוח אחד שהמים מהברז שלו היו ברמה טובה יותר ממים מינרלים, ובסופו של יום לא הסכמתי למכור לו מוצר שהוא לא צריך. 

לפעמים איכות המים יכולה להשתנות דרמטית גם בין 2 בניינים סמוכים. תלוי בצנרת המובילה, תלוי בצנרת הביתית, תלוי במאגר המספק, ולא זוכר כבר במה עוד זה תלוי. 

אז איכות המים שלך טובה- מצויין, זה לא אומר שהיא טובה אצל כל החיפאים...

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...