Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים צהריים טובים,

 

אחרי שנעזרתי בכם לא פעם, אשמח שוב לחוכמת ההמונים

 

אני מחפש רכב שני שישמש בעיקר את אישתי. יש לנו רכב משפחתי מהעבודה שעיקר הנסיעות יהיו בו.

הרכב החדש יחליף את הI10 שלנו שחוגגת עשר שנים (אוטומטית 1 ל'), שאישתי נוסעת בו 4 פעמים בשבוע, כ 50 ק"מ יומי בתוואי מישור ובינערוני וכן להוציא/להכניס את הילדים מהמסגרות - לא יותר.

סה"כ נסועה שנתית צפויה כ10,000 ק"מ +-

 

התקציב הוא כ65K, בשאיפה לשנתון גבוה וקמ נמוך ואפשרות להכניס 2 כיסאות תינוק מאחורה - זאת משימה שהI10 מבצעת היום בהצלחה, אז לא מאמין שמכונית אחרת תיכשל בזה.

מה שכן, חשבנו 'לגדול' בסגמנט לסופר מיני/משפחתית קטנה וכן בכוח המנוע (ה66 כ"ס של היונדאי הנוכחית חלשים מאוד) כמו ראפיד, I20, ג'אז (לא היברדית) והלכנו לאיבוד מבחינת ההמלצות על הדגמים השונים.

 

מI10 אכלנו מרורים בדמות החלפת מנוע, החלפת ממיר קטליטי, צריכת שמן גבוהה ובעיות בחיישני גיר וכריות האוויר (זה לא פוסט על האמינות של הI10, אבל אציין שהרכב נקנה חדש מהיבואן וטופל לפי הספר)

לכן אמינות היא בראש סדר העדיפות, אחריה בטיחות, דלק ובסוף בסוף הנאה

 

תודה רבה לכולכם

פורסם

מנוע 1.0 ליטר אכן לא מוצלח. אם תחליטו להישאר בקטגוריה דווקא אפשר לבדוק שברולט ספארק, תהיה הרבה יותר חזקה, חסכונית ומאובזרת.

אם בכול זאת לקטגורית הסופר מיני, אפשר לבדוק הונדה ג׳אז, חסכונית, מאוד מרווחת מאחור ואמינה, אך לא זריזה כמו מתחרות בעלות מנוע טורבו ותהיה רועשת מהם.

סוזוקי איגניס, נוחה, אמינה וחסכונית מאחור דווקא די מרווחת.

טיוטה יאריס גם אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הונדה גאז מרווח פנים אדיר ומושבים מתקפלים בכמה ואריאציות. הבגאז קצת קטן אבל ניראה לי זה ככה בכל הקטגוריה ועדיין כפול בגודל מ i10. רכב הכי אמין פשוט לשים דלק ולנסוע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...