Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בשנה האחרונה Outback שנת 2020 ויכול לתת חוות דעת מהזווית שלי.

לרקע אציין שהיו בבעלותי/ליסינג כ-15 רכבים שונים ומשונים.

ההאוטבק הרכב הנוח ביותר שנהגתי עליו עד כה (אולי פרט ל-406 מהעבר הרחוק).

המנוע חזק מאוד, מאפשר עקיפה בטוחה בכל מצב והגעה לכל מהירות שתרצה ובקצבים זריזים מאוד, אצלי התיבה מחקה תיבה אוטומטית רגילה וכאילו מורידה ומעלה הילוכים.
ה-4X4 גורם לרכב להדבק לכביש כולל בתנאים מאוד מאתגרים ונותן הרגשה בטוחה ביותר. הרכב מרווח ביותר גם בספסל האחורי וגם בבגאז' וקיפול המושבים האחוריים (ביד אחת) מאפשר סחיבת משאות ארוכים בקלות.

מבחינת צריכת דלק אצלי הוא עושה בממוצע 1:11 כאשר אני עושה 70% עירוני ו-30% בין עירוני, לציין שצריכת הדלק בנסיעות בין עירוניות מצויינת.

מבחינת אמינות כיוון שהרכב רק שנה אצלי לא יכול להגיד הרבה פרט לזה שלא הייתה לי שום בעיה עד כה (טפו טפו).

בנוסף לכל זה יש לרכב פלוס אדיר בעבירות שטח טובה מאוד המאפשרת טיולים במקומות ששאר הרכבים שציינת לא מסוגלים אליה.

בקיצור אני מאוד נהנה מהרכב וממליץ עליו בכל פה.

• אהבתי 2
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעדכן שראיתי היום אאוטבק ממש נחמד, רק ראיתי דבר אחד שלא הייתי בטוח לגביו, האם זה הסימן של גזים במערכת הקירור?

הוא לא מתחמם ולא נוזל, נוסע יפה מאד. הצינור העליון לא קשה כשהוא מתחמם אבל הצינור לא יושב ממש עד הסוף.

@lanosforce

PXL_20240924_091954693.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

על פניו נראה תקין - כן יש קצת נסיגה אבל זה יכול גם להיות מתחזוקה שעשו על הרכב - יש ערכה שבודקת גזי פליטה במערכת המים אם אתה ממש רוצה לבדוק את זה. 

גם הסימנים על הדוד של הרדיאטור נראים כאילו שהיה שם איזה רסס של מי קירור אז נראה שמישהו התעסק שם, תבדוק היסטורית טיפולים ואם זה רכב שאתה שוקל לקנות תיקח לבדיקה ותוודא שאין בעיות קומפרסיה. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החלטתי לעבור הלאה כי בנוסף על הסימן הזה גם מיכל העיבוי היה ריק לגמרי. אבל חייב לציין שהתרשמתי מהאאוטבק לטובה. אחלה נסיעה, נח, זריז, תא מטען פצצה.

נראה לי שארד מהניסאן ואתמקד בסובארו כי הבנתי שיש להם בעיות גיר יקרות מאד, כל סרטון שני ביוטיוב על ניסאן מקסימה זה תלונות על בעיה בגיר הרציף.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 22 שעות, SlowRide כתב:

רק ראיתי דבר אחד שלא הייתי בטוח לגביו, האם זה הסימן של גזים במערכת הקירור?

בתמונה שהעלית יש סימנים מחשידים...

ככה זה נראה תקין באאוטבק.

רדיאטור חדש (חלופי) + צינור עליון חדש מלפני כחודשיים.

מיכל עודפים מלא בדיוק עד לקו. לא מחסיר ולא מתמלא.

U33ntitled.jpg

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שהבנתי ברגע שמתחילה פריצה באטם ראש והמנוע מתחיל לאכול מים, הצינור העליון משתחרר מהלחץ ושובר את הפיה של הרדיאטור.

פורסם

אצלי הצינור העליון היה קצת נפוח בחיבור, ועל הרדיאטור סימני חלודה.

במוסך החליפו את שניהם.

הרדיאטור המקורי החזיק 120K ק"מ, השני קצת יותר מ-80K. זה השלישי...

אין בעיות עם ראשי המנוע או משהו אחר. אחלה אוטו מבחינתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יפה. אצלו הרדיאטור מקורי עם 190 אלף ק"מ.

פורסם
בתאריך 25.9.2024 בשעה 11:57, SlowRide כתב:

ממה שהבנתי ברגע שמתחילה פריצה באטם ראש והמנוע מתחיל לאכול מים, הצינור העליון משתחרר מהלחץ ושובר את הפיה של הרדיאטור.

לא תמיד הצוואר ישבר - יש כמה וכמה סרטונים ביוטיוב של מיסטר סובארו שבהם הוא נתקל בזה באחד מהמקרים זה היה ברכב שהוא קנה על עיוור ובשני רכב של אחיו. 

שוב, זה לא אומר בשום צורה התופעה הזו שמדובר בהכרח בראש מנוע, זה יכול גם להתרחש מבעיה אחרת במערכת הקירור אבל אם רואים את הסממנים האלה - כדאי מאוד להזהר, לבדוק את הרכב הספציפי היטב. 

אצלי בB4 2010 אחרי 13 שנים - הלך הרדיאטור המקורי וזה רדיאטור שריעננתי לו נוזל קירור ובדקתי את הרכב אחת לשבוע - הוא נסע במשך שנתיים! עם דוד עליון שכבר העלה קורוזיה בהלחמות שלו - עד שהאשה נסעה שבת אחת עם הילדים לפארק וממש לפני החניה הרדיאטור נפרץ באמצע שלו. 

סה"כ רכבים נהדרים - בכל רכב יכולים להיות מקרים חריגים אפילו אם מטפלים נכון ובזמן. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מקפיץ עם שאלות לגבי מאזדה 6

האם יש משהו מיוחד להסתכל עליו כשבודקים?

איזה מנוע עדיף? 2 או 2.5 ליטר?

יש בעיות מיוחדות עם הרכבים האלה?

פורסם

2.5 ליטר עדיף.

מנוע השני ליטר קצת אנמי על הרכב. כשהמנוע הזה יושב במזדה 3 הוא ״חזק״ אבל על ה 6 הוא ״חיוור״ , צמא מאוד ומרגיש חלש. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תוודא שהרכב נוח לך - אני נהגתי על הפרימיום פלוס עם הסלון הלבן. הרכב היה קרש במובן הכי רע שיש. 

והסלון הלבן - פעם אחת תזניח אותו - אין חזור אח"כ. 

תוודא שהרכב נוח לך בקיצור. 

מרווח ראש במושב האחורי לוקה בחסר - תא מטען צר לגישה ממה שאני זוכר. עיצוב יפה ללא ספק אבל כמעט תמיד זה מתנגש עם פרקטיות - הייתי הולך על הCX-5 במקום. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...